Bereken, vergelijk en sluit af

TELEFONISCH OFFERTE AANVRAGEN

Onze goedkope aansprakelijkheidsverzekering kan ook telefonisch afgesloten worden. We helpen je graag met het berekenen, vergelijken en afsluiten. Neem gerust telefonisch contact met ons op. Geen wachttijden en direct antwoord op je vragen! Nadat je een verzekering afsluit heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt in deze periode alles kosteloos annuleren.

BETROUWBARE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Sluit je via ons een verzekering af dan ben je verzekerd bij een van de beste en grootste verzekeraars van Nederland, alleen de beste verzekeraars zijn opgenomen in onze aansprakelijkheidsverzekeringenvergelijker.

AANGESLOTEN VERZEKERAARS AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING VERGELIJKEN

Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, Goudse (de), London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL Bel ons gerust op om te kijken wat je gevoel bij ons is. Of vraag een volledig vrijblijvende offerte aan en neem deze rustig door, je zit nergens aan vast.


WAT IS EEN AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij als particulier aan anderen toebrengt. Schade veroorzaakt door motorrijtuigen en materiële schade veroorzaakt door een gezinslid wonend op hetzelfde is altijd uitgesloten. Wij kennen 2 soorten aansprakelijkheid schuld- en risicoaansprakelijkheid.

SCHULDAANSPRAKELIJKHEID

Schuldaansprakelijkheid houdt in dat je door jou handelen aansprakelijk bent. In dit geval is het jouw schuld en kan het jou verweten worden. Je stoot bijvoorbeeld een vaas om bij iemand thuis.

RISICOAANSPRAKELIJKHEID

Risicoaansprakelijkheid houdt in dat je toch aansprakelijk bent voor iets dat niet jouw schuld is. Hieronder zijn een aantal vormen van risicoaansprakelijkheid waardoor je alsnog aansprakelijk kunt zijn.

  • Ouders voor de gedragingen van hun kinderen zo lang als deze nog geen zestien oud zijn.
  • Als eigenaar van een woning voor schade aan derden door de woning (er valt bijvoorbeeld een dakpan op het hoofd van een passerende voetganger).
  • Als eigenaar van andere zaken die schade aan derden veroorzaken (de visite zet jouw radio harder en de radio blijkt onder stroom te staan).
  • Als bezitter van een dier die schade aan anderen toebrengt.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR EEN WONING DIE JE VERHUURT

Bij de meeste verzekeraars ben je als bezitter van een eigen woning verzekerd voor aansprakelijk zolang je zelf in deze woning woont. Dekking voor een in Europa gelegen tweede woning, recreatiewoning, stacaravan of huisje op een volkstuincomplex vallen ook vaak onder de dekking mits deze niet uitsluitend worden verhuurd. Bezit je onroerend goed en verhuur je dit? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk aansprakelijkheidsverzekering.

MAXIMAAL TE VERZEKEREN BEDRAG

Het is mogelijk om te kiezen tussen onderstaande verzekerde bedragen.

  • € 1.000.000, –
  • € 1.250.000, –
  • € 2.000.000, –
  • € 2.500.000, –

WAT IS VERHAALBIJSTAND

Bij verhaalbijstand krijg je juridische hulp bij het verhalen van letselschade die iemand aan jou heeft toegebracht als privépersoon in Nederland. Ook als je hierdoor overlijdt. Materiële schade valt alleen onder de dekking indien er ook sprake is van letsel.


AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING AFSLUITEN

Sluit bovenaan deze pagina zelf een aansprakelijkheidsverzekering af, of bel ons wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!