fbpx
JW verzekeringen
Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

Auto van de zaak verzekeren

Direct zelf vergelijken & Afsluiten

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Auto van de zaak verzekeren? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Auto van de zaak verzekeren

Direct in contact met specialist
Wout helpt je graag!

Auto van de zaak verzekeren? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout
Zakelijke auto verzekeren | JW Verzekeringen

JW Verzekeringen

Specialist in auto van de zaak verzekeren

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Een auto op de zaak verzekeren?

Als je als ondernemer een auto op naam van je bedrijf hebt staan, is het verstandig om deze auto ook zakelijk te verzekeren. Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende zakelijke autoverzekeringen aan, afhankelijk van de omvang van jouw bedrijf en je wensen.

Onze standaard WA-verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid bij schade aan derden. Maar we bieden ook beperkt casco of volledig casco verzekeringen aan, die ook schade aan je eigen auto dekken, bijvoorbeeld bij diefstal of vandalisme.

Bij JW Verzekeringen begrijpen we dat elke onderneming anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Zo kun je bij ons ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te bespreken welke zakelijke autoverzekering het beste bij jouw bedrijf past. We helpen je graag verder!

Autoverzekering eenmanszaak

Als je als eigenaar van een eenmanszaak een auto op naam van je bedrijf hebt staan, is het verstandig om deze auto ook zakelijk te verzekeren. Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende zakelijke autoverzekeringen aan, speciaal voor eenmanszaken. Onze zakelijke autoverzekeringen bieden dekking voor schade die ontstaat tijdens zakelijke ritten. Zo kun je met een gerust hart de weg op voor zakelijke afspraken en klantbezoeken.

Bij JW Verzekeringen begrijpen we dat elke onderneming anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Zo kun je bij ons ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te bespreken welke zakelijke autoverzekering het beste bij jouw eenmanszaak past. We helpen je graag verder!

Autoverzekering BV

Als eigenaar van een BV (besloten vennootschap) is het verstandig om de auto’s op naam van de BV ook zakelijk te verzekeren. Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende zakelijke autoverzekeringen aan voor BV’s, afhankelijk van de omvang van je bedrijf en je wensen. Onze zakelijke autoverzekeringen bieden dekking voor schade die ontstaat tijdens zakelijke ritten. Zo kun je met een gerust hart de weg op voor zakelijke afspraken en klantbezoeken.

Bij JW Verzekeringen begrijpen we dat elke onderneming anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Zo kun je bij ons ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te bespreken welke zakelijke autoverzekering het beste bij jouw BV past. We helpen je graag verder!

Autoverzekering ondernemer

Als ondernemer is het verstandig om je zakelijke auto ook zakelijk te verzekeren. Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende zakelijke autoverzekeringen aan voor ondernemers, afhankelijk van de omvang van je bedrijf en je wensen.

Onze zakelijke autoverzekeringen bieden dekking voor schade die ontstaat tijdens zakelijke ritten. Zo kun je met een gerust hart de weg op voor zakelijke afspraken en klantbezoeken.

Bij JW Verzekeringen begrijpen we dat elke onderneming anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Zo kun je bij ons ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te bespreken welke zakelijke autoverzekering het beste bij jou als ondernemer past. We helpen je graag verder!

Autoverzekering bedrijf

Als bedrijf is het verstandig om de auto’s op naam van het bedrijf ook zakelijk te verzekeren. Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende zakelijke autoverzekeringen aan voor bedrijven, afhankelijk van de omvang van het bedrijf en de wensen. Onze zakelijke autoverzekeringen bieden dekking voor schade die ontstaat tijdens zakelijke ritten. Zo kunnen werknemers met een gerust hart de weg op voor zakelijke afspraken en klantbezoeken.

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een collectieve autoverzekering aanbieden, waarbij al het wagenpark van het bedrijf in één keer verzekerd wordt. Ook kun je bij ons kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om te bespreken welke zakelijke autoverzekering het beste bij jouw bedrijf past.

Zakelijk auto verzekeren vergelijken

Als JW Verzekeringen begrijpen we dat het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen een belangrijke stap is bij het vinden van de juiste verzekering voor jouw bedrijf. Daarom raden we aan om verschillende aanbieders te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Bij het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen is het belangrijk om te letten op de dekking die wordt aangeboden, de hoogte van de premie, eventuele eigen risico’s en de voorwaarden. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de service die de verzekeraar biedt bij het afhandelen van schadegevallen.

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vergelijken van zakelijke autoverzekeringen en het kiezen van de juiste verzekering voor jouw bedrijf. Wij bieden verschillende dekkingen aan en zijn transparant over onze premies en voorwaarden. Ook hebben we goede ervaringen van andere zakelijke klanten die we graag met je delen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Autoverzekering voor bedrijven

Als onderneming is het belangrijk om je auto(‘s) goed te verzekeren. Een bedrijfsautoverzekering biedt dekking voor eventuele schade die je met de auto veroorzaakt. Bij JW Verzekeringen hebben we verschillende opties voor een autoverzekering voor bedrijven, zoals een WA-verzekering, WA+ beperkt casco of een allriskverzekering.

Het type verzekering dat je kiest is afhankelijk van je wensen en de waarde van de auto(‘s). Een WA-verzekering is verplicht en dekt alleen schade die je met de auto aan anderen toebrengt. Met een WA+ beperkt casco ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal of storm. Met een allriskverzekering ben je ook verzekerd voor schade die je zelf veroorzaakt, zelfs als je de schade per ongeluk hebt veroorzaakt.

Bij JW Verzekeringen helpen we je graag bij het vinden van de juiste verzekering voor jouw bedrijf. We kunnen je ook adviseren over aanvullende verzekeringen, zoals een inzittendenverzekering of rechtsbijstandverzekering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Auto zakelijk verzekeren
Je kan een auto zakelijk verzekeren op verschillende manieren. Wat bijvoorbeeld al van belang is, wat voor soort onderneming is jouw bedrijf? Zijn jullie een BV of een VOF, dan kom je in aanmerking om een auto zakelijk te verzekeren en de auto op het bedrijfsnaam te zetten. Als freelancer, kan je wel een auto zakelijk verzekeren, alleen de auto niet als zakelijke auto op nummerbord zetten. Een auto zakelijk verzekeren is dus niet zo makkelijk als een normale autoverzekering. Vraag daarom advies aan een expert en ontdek hoe jij zakelijk je auto het best kunt verzekeren.

JW Verzekeringen

Meerdere auto's van de zaak verzekeren? Wagenparkverzekering

Video afspelen

Als je meerdere auto’s op naam van je bedrijf hebt staan, kan het voordeliger zijn om een wagenparkverzekering af te sluiten. Met een wagenparkverzekering kun je alle auto’s in één keer verzekeren, waardoor je vaak een korting op de premie krijgt.

Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende wagenparkverzekeringen aan, afhankelijk van de omvang van je wagenpark en je wensen. We bieden een totaalpakket voor het verzekeren van meerdere auto’s, inclusief aanvullende dekkingen zoals pechhulp of een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Bij JW Verzekeringen begrijpen we dat elke onderneming anders is en daarom bieden we maatwerk oplossingen. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het samenstellen van een wagenparkverzekering die past bij jouw bedrijf.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke wagenparkverzekering het beste bij jouw bedrijf past. We helpen je graag verder!

Specialisatie in zakelijke auto's verzekeren

Wil jij een zakelijke auto verzekeren? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten zakelijke auto's verzekeringen vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen