fbpx
JW verzekeringen
Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

Autoverzekering zakelijk ZZP

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Autoverzekering zakelijk ZZP afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Autoverzekering zakelijk ZZP

Direct in contact met specialist
Wout helpt je graag!

Autoverzekering zakelijk ZZP afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout
Autoverzekering Zakelijk | JW Verzekeringen

JW Verzekeringen

Specialist in autoverzekering
zakelijk ZZP

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Autoverzekering zakelijk zzp

Als zzp’er is het mogelijk om een zakelijke autoverzekering af te sluiten voor jouw bedrijfsauto(‘s). Een zakelijke autoverzekering verschilt van een particuliere autoverzekering omdat de dekking is afgestemd op het zakelijk gebruik van de auto.

Bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingsvormen, zoals WA, WA beperkt casco en allrisk. Daarnaast kun je vaak aanvullende verzekeringen afsluiten, zoals een inzittendenverzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

De premie van een zakelijke autoverzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de dekkingsvorm die je kiest. Het is daarom verstandig om verschillende verzekeraars te vergelijken voordat je een zakelijke autoverzekering afsluit. Onze adviseurs van JW verzekeringen helpen je hier graag mee. 

Let wel op: als je een bedrijfsauto privé gebruikt, moet je hierover belasting betalen. Dit wordt de ‘bijtelling’ genoemd. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto en de CO2-uitstoot. Het is verstandig om hierover advies in te winnen bij een fiscalist of accountant.

Bestelbus verzekeren zzp

Als zzp’er kan het zijn dat je een bestelbus gebruikt voor je werkzaamheden. Het is belangrijk om deze bestelbus goed te verzekeren, zodat je in geval van schade niet voor hoge kosten komt te staan. Een WA-verzekering is wettelijk verplicht en dekt de schade die je met je bestelbus aan anderen veroorzaakt. Voor meer dekking kun je kiezen voor een beperkt casco of volledig casco verzekering.

Bij JW verzekeringen begrijpen we dat elke zzp’er uniek is en daarom bieden wij een passende oplossing op maat. We helpen je graag bij het vinden van een verzekering die past bij jouw situatie en wensen. Afhankelijk van jouw werkzaamheden en het gebruik van de bestelbus, kunnen we een verzekering aanbieden met bijvoorbeeld dekking voor goederenvervoer, inzittenden en vervangend vervoer bij schade.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een verzekering af te sluiten. Wij helpen je graag verder!

ZZP auto verzekeren

Als zzp’er is het belangrijk om je auto goed te verzekeren. Een WA-verzekering is wettelijk verplicht en dekt de schade die je met je auto aan anderen veroorzaakt. Echter, voor meer dekking kun je ook kiezen voor een beperkt casco of volledig casco verzekering.

Bij JW verzekeringen begrijpen we dat elke zzp’er uniek is en daarom bieden wij een passende oplossing op maat. We helpen je graag bij het vinden van een verzekering die past bij jouw situatie en wensen. Daarnaast bieden we vaak scherpe tarieven en een goede service, zodat je altijd goed verzekerd bent en snel geholpen wordt bij eventuele schade. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een verzekering af te sluiten. Wij helpen je graag verder!

Auto verzekering ZZP

Bij een auto verzekeren ZZP kan je ervoor kiezen om de btw te laten verrekenen. Hierdoor betaal je een lagere premie, dit komt doordat jouw verzekeraar ook de schade exclusief de btw aan je uitbetaalt. Heb je interesse in een auto verzekering voor de ZZP, neem dan contact op met JW Verzekeringen. Ons team zit voor je klaar en wij zijn direct te bereiken via WhatsApp, telefoon en mail. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in autoverzekeringen voor ZZP’ers.

Zakelijk auto verzekeren

Zakelijk auto verzekeren is complexer dan het verzekeren van een normale particuliere autoverzekering. Bij zakelijk een auto verzekeren zijn namelijk grote verschillen waarvoor de zakelijke auto wordt gebruikt. Ben je bijvoorbeeld schilder en heb je een zakelijke autoverzekering nodig voor je schildersbus of ben je bijvoorbeeld taxichauffeur en zoek je een zakelijke verzekering voor je taxi.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wil je een zakelijke autoverzekering vergelijken? Een zakelijke autoverzekering vergelijken kan middels een vergelijkingstool. Waarbij alle verzekeraars die zakelijke autoverzekeringen aanbieden met elkaar vergeleken worden op prijsniveau, soort verzekering en op voorwaarden.

Autoverzekering zakelijk

Wat maakt het vergelijken van een zakelijke autoverzekering lastig? Bij een autoverzekering zakelijk zitten er veel verschillen tussen de branches waarvoor de verzekering wordt gebruikt. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Branches met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Branches met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening.

Auto zakelijk verzekeren

Je kan een auto zakelijk verzekeren op verschillende manieren. Wat bijvoorbeeld al van belang is, wat voor soort onderneming is jouw bedrijf? Zijn jullie een BV of een VOF, dan kom je in aanmerking om een auto zakelijk te verzekeren en de auto op het bedrijfsnaam te zetten. Als freelancer, kan je wel een auto zakelijk verzekeren, alleen de auto niet als zakelijke auto op nummerbord zetten. Een auto zakelijk verzekeren is dus niet zo makkelijk als een normale autoverzekering. Vraag daarom advies aan een expert en ontdek hoe jij zakelijk je auto het best kunt verzekeren.

Zakelijke auto verzekering

Met een zakelijke auto verzekering verzeker je schade aan of door jouw zakelijke voertuig. Een zakelijke auto verzekering WA vergoedt schade door jouw zakelijke voertuig aan andere voertuigen, personen of zaken. Deze verzekering is verplicht. Je kunt ook de schade aan je eigen zakelijke auto verzekeren met onze zakelijke auto verzekering door een WA beperkt casco of WA volledig casco af te sluiten.

Zakelijke autoverzekering zzp

Ben jij opzoek naar een zakelijke autoverzekering zzp? Als zzp’er kan je een zakelijke autoverzekering nemen. Er is een verschil tussen een zakelijke autoverzekering zpp en een particuliere verzekering. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveel kilometers die worden gereden en of er bijvoorbeeld afwisselende bestuurders van het voertuig zijn. Een zakelijke autoverzekering zzp houdt hier rekening mee.

Video afspelen

JW Verzekeringen

Wat is het verschil tussen
een ZZP autoverzekering en
een privé autoverzekering?

Bezit of lease je 6 of meer zakelijke auto’s? Of bestaat je wagenpark in totaal uit een combinatie van minimaal 6 auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens?  Dan kom je wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in
autoverzekering zakelijk

Ben je op zoek naar een autoverzekering zakelijk? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfsauto's. Via onze website kun je voor alle soorten autoverzekering zakelijk vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen