Berekenen, vergelijk en sluit af

Advies nodig?

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering

 • Gegarandeerd de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering!
 • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd!
 • Direct verzekerd!
 • Gratis overstapservice!
 • Los of in een pakket afsluiten

Aansprakelijkheidsverzekering

Je bent op zoek naar een goedkope en goede aansprakelijkheidsverzekering. Wij bieden aansprakelijkheidsverzekeringen aan van de grootste en beste verzekeraars van Nederland zoals onder andere: Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij als particulier aan anderen toebrengt. Schade veroorzaakt door motorrijtuigen en materiële schade veroorzaakt door een gezinslid wonend op hetzelfde adres is altijd uitgesloten. Wij kennen 2 soorten aansprakelijkheid schuld- en risicoaansprakelijkheid.

SCHULDAANSPRAKELIJKHEID
Schuldaansprakelijkheid houdt in dat je door jouw handelen aansprakelijk bent. In dat geval is het jouw schuld en kan het jou verweten worden. Je stoot bijvoorbeeld een vaas om bij iemand thuis.

RISICOAANSPRAKELIJKHEID
Risicoaansprakelijkheid houdt in dat je toch aansprakelijk bent voor iets dat niet jouw schuld is. Hieronder zijn een aantal vormen van risicoaansprakelijkheid waardoor je alsnog aansprakelijk kunt zijn.

 • Ouders voor de gedragingen van hun kinderen zo lang deze nog geen zestien jaar oud zijn.
 • Als eigenaar van een woning, voor schade aan derden door de woning (er valt bijvoorbeeld een dakpan op het hoofd van een passerende voetganger).
 • Als eigenaar van andere zaken die schade aan derden veroorzaken (de visite zet jouw radio harder en de radio blijkt onder stroom te staan).
 • Als bezitter van een dier die schade aan anderen toebrengt.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Vergelijk makkelijk online alle aansprakelijkheidsverzekeraars. Naast het vergelijken van premies kun je ook verschillende dekkingen en polisvoorwaarden met elkaar vergelijken om tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding te komen.

Aansprakelijkheidsverzekering voor schade veroorzaakt door je koopwoning

Bij de meeste verzekeraars ben je als bezitter van een eigen woning verzekerd voor aansprakelijk zolang je zelf in deze woning woont. Dekking voor een in Europa gelegen tweede woning, recreatiewoning, stacaravan of huisje op een volkstuincomplex vallen ook vaak onder de dekking mits deze niet uitsluitend worden verhuurd. Bezit je onroerend goed en verhuur je dit? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk aansprakelijkheidsverzekering.

Verhaalsbijstand kan worden meeverzekerd

Bij verhaalbijstand krijg je juridische hulp bij het verhalen van letselschade die iemand aan jou heeft toegebracht als privépersoon in Nederland. Ook als je hierdoor overlijdt. Materiële schade valt alleen onder de dekking indien er ook sprake is van letsel.

Maximaal verzekerd bedrag

Het is mogelijk om te kiezen tussen onderstaande verzekerde bedragen.

 • € 1.000.000, –
 • € 1.250.000, –
 • € 2.000.000, –
 • € 2.500.000, –

Telefonisch een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Bel ons gerust voor om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis per e-mail!

BEL DIRECT!

Online een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Sluit bovenaan deze pagina zelf een aansprakelijkheidsverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis per e-mail!

SLUIT AF!