Berekenen, vergelijk en sluit af

Advies nodig?

Voordelen bootverzekering

  • Gegarandeerd de goedkoopste bootverzekering!
  • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd!
  • Direct verzekerd!
  • Gratis schadeverhaalservice!
  • Gratis overstapservice!

Bootverzekering

Je bent op zoek naar een goedkope en goede bootverzekering. Wij bieden alle bootverzekeringen van de grootste en beste verzekeraars van Nederland zoals onder andere: Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL.

Bootverzekering vergelijken

Vergelijk gemakkelijk alle verzekeraars. Naast het vergelijken van premies, kun je ook verschillende dekkingen en polisvoorwaarden met elkaar vergelijken om tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Onze online vergelijker is geschikt voor alle boten welke particulier gebruikt worden. Gebruik je je boot zakelijk? Neem dan contact met ons op voor een offerte.


Telefonisch een bootverzekering afsluiten?

Bel ons gerust om een bootverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis per e-mail!

BEL DIRECT!

Online een bootverzekering verzekering afsluiten?

Sluit bovenaan deze pagina zelf een bootverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden zijn, wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis per e-mail!

SLUIT AF!