Bereken, vergelijk en sluit af

TELEFONISCH OFFERTE AANVRAGEN EN AFSLUITEN

Onze goedkope pechhulp verzekering kan ook telefonisch afgesloten worden. We helpen je graag met het berekenen, vergelijken en afsluiten.

Neem gerust telefonisch contact met ons op. Geen wachttijden en direct antwoord op je vragen! Nadat je een verzekering afsluit heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt in deze periode alles kosteloos annuleren.

BETROUWBARE PECHHULP VERZEKERING

Sluit je via ons een verzekering af dan ben je verzekerd bij een van de beste en grootste verzekeraars van Nederland, alleen de beste verzekeraars zijn opgenomen in onze pechhulpverzekeringenvergelijker.

AANGESLOTEN VERZEKERAARS PECHHULP VERGELIJKEN

Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, Goudse (de), London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL

Bel ons gerust op om te kijken wat je gevoel bij ons is. Of vraag een volledig vrijblijvende offerte aan en neem deze rustig door, je zit nergens aan vast.


SOORTEN PECHHULP VERZEKERINGEN EN KOSTEN VOOR AUTO, MOTOR OF BESTELAUTO TOT 12 JAAR OUD

PREMIES ZIJN INCLUSIEF ASSURANTIEBELASTING

 • Pechhulp Nederland exclusief woonplaats € 36,90 per jaar.
 • Pechhulp Nederland inclusief woonplaats € 59,29 per jaar.
 • Pechhulp Nederland en Europa exclusief woonplaats € 70,18 per jaar.
 • Pechhulp Nederland en Europa inclusief woonplaats € 87,72 per jaar.
 • Pechhulp Nederland en Europa exclusief woonplaats met aanhanger / caravan € 81,07 per jaar.
 • Pechhulp Nederland en Europa inclusief woonplaats met aanhanger / caravan € 98,62 per jaar.

€ 24,20 toeslag voor auto, motor of bestelauto vanaf 12 jaar oud

BEN JE OP ZOEK NAAR ALLEEN PECHHULP EUROPA?

Heb je pechhulp in Nederland niet nodig? dan kunnen wij pechhulp Europa tegen een lager tarief met uitgebreidere dekking aanbieden via onze reisverzekering.


WAT IS EEN PECHHULP VERZEKERING?

Met deze verzekering krijg je hulp op het moment dat je vervoermiddel uitvalt, wij zijn gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse om je verder op weg proberen te helpen. Het is via ons mogelijk om een auto, motor en bestelauto te verzekeren voor pechhulp.

PECH BINNEN DE WOONPLAATS

 • Hulp ter plaatse door een professionele hulpdienst.
 • Transport van het voertuig naar de dichtstbijzijnde garage.
 • Kosten van stallen indien vervoer naar de garage niet direct mogelijk is.
 • Vervoer van inzittende en hun bagage naar een adres in de woonplaats.
 • Vervangend vervoer.

PECH BUITEN DE WOONPLAATS

 • Al het bovenstaande.
 • Vervangend vervoer of hotelkosten.
 • Vervangende chauffeur.
 • Reiskosten om het voertuig op te halen na reparatie.

PECH BUITEN NEDERLAND

 • Al het bovenstaande.
 • Opsturen van onderdelen voor noodzakelijke reparatie

MAXIMALE REISDUUR

Met pechhulp Europa mag je maximaal 120 dagen aaneengesloten in het buitenland zijn, anders is er geen recht op hulp bij pech.


VERSCHIL TUSSEN SCHADE EN PECH

WAT IS PECH

Pech zijn alle defecten aan de auto die niet door schade gekomen zijn waardoor je je rit niet kan voortzetten bijvoorbeeld: een kapotte motor, een lekke band of verkeerde brandstof tanken.

WAT IS SCHADE

Bij schade kan je geen gebruik maken van de pechhulp verzekering. schades zijn alle van buiten komende onheilen zoals aanrijdingen, ruitbreuk en stormschade.


KENTEKEN OF PERSOONSGEBONDEN

KENTEKEN GEBONDEN

Onze pechhulp verzekering is kenteken gebonden, dat betekent dat ongeacht wie er rijdt wij altijd hulp bieden op het moment dat jouw vervoermiddel uitvalt. Dit is dus perfect voor voertuigen die door meerdere mensen bestuurd worden.

PERSOONSGEBONDEN

De ANWB is persoonsgebonden, jij kan dus met verschillende voertuigen een beroep doen op de service van de ANWB. Dit is wel altijd voor maximaal 2 verschillende voertuigen per jaar. Pechhulp Europa moet je wel per kenteken afsluiten. Dit product is geschikt voor mensen die in veel verschillende voertuigen rijden.

VERSCHILLENDE TARIEVEN

Het tarief van onze kentekengebonden service is een stuk lager dan de persoonsgebonden service van de ANWB. Zeker op het moment dat je voertuig niet ouder is dan 12 jaar.


TELEFONISCH EEN PECHHULP VERZEKERING AFSLUITEN?

Bel ons gerust om een pechhulp verzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

BEL DIRECT!

ONLINE EEN PECHHULP VERZEKERING AFSLUITEN?

Sluit bovenaan deze pagina zelf een pechhulpverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail! Wij regelen úw pechhulpverzekering!

SLUIT AF!