JW verzekeringen

Scooterverzekering
Direct vergelijken en afsluiten

SCOOTER
VERZEKERING

Meer informatie

Het beste persoonlijke advies

Voordelen scooterverzekering

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis schadeverhaalservice
  • Onafhankelijk
  • Tot 75% no-claim korting
  • Direct verzekerd
  • Vergelijk alle aanbieders

Scooterverzekering voor particulier en zakelijk gebruik

Hierboven kun je zelf een scooterverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten voor particulier gebruik. Het is ook mogelijk om bij ons een scooter te verzekeren die zakelijk wordt gebruik. Wij hebben verschillende tarieven voor een les scooter verzekering, koerier en bezorgdiensten, bezorgscooter verzekering voor maaltijdbezorging en overig zakelijk gebruik.

Scooterverzekering voor maaltijdbezorging

Wij zijn specialist in het verzekeren van scooters die worden gebruikt voor maaltijd bezorging. Meer informatie hierover vind je op de pagina bezorgscooterverzekering. Wij hebben mogelijkheden voor alle maaltijdbezorg bedrijven. Met verschillende grote ketens hebben wij speciale afspraken gemaakt.

Verschillende dekkingen scooterverzekering

  • WA verzekering: Dekt schade die jij aan anderen toebrengt met je scooter
  • WA beperkt casco: Ook verzekerd tegen: brand, diefstal, storm en joyriding
  • All risk: Dekt alle schade

Om in aanmerking te komen voor een schadevergoeding bij diefstal is het ALTIJD verlicht om minimaal een ART 3 / 3 sterrenslot te hebben.

Schadevrije jaren scooterverzekering

Heb je eerder een scooterverzekering gehad en daarmee schadevrije jaren opgebouwd? Dan mag je deze jaren meenemen. Schadevrije jaren welke zijn opgebouwd met een scooterverzekering worden niet in roydata geregistreerd. Dit gebeurd wel met schadevrije jaren welke zijn opgebouwd met auto’s en motoren. Omdat schadevrije jaren opgebouwd met een scooter niet in roydata worden geregistreerd moet je hier zelf altijd een bewijs van aanleveren bij de verzekeraar. Vraag daarom altijd een bewijs van je opgebouwde schadevrije jaren op bij de verzekeraar waar je deze hebt opgebouwd!

Scooterverzekering vergelijken

Wij bieden scooterverzekeringen aan van de volgende verzekeraars: ASR Verzekeringen, Bovemij, London Verzekeringen, Unigarant en de Vereende

De premies van deze verzekeraars kun je hierboven berekenen. Daarna kun je deze premies en bijbehorende voorwaarden gemakkelijk met elkaar vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je deze verzekering zelf online afsluiten! Wil je er liever nog even over nadenken? Dan kun je ervoor kiezen om eerst gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan ontvang je direct per e-mail een vrijblijvende offerte met de bijbehorende polisvoorwaarden.

Veel gestelde vragen

Meer vragen? Wij helpen u graag met persoonlijk advies

Bestuurder
Op het moment dat de bestuurder door een ongeval schade oploopt welke niet verhaald kan worden op de verzekeraar van een tegenpartij is de bestuurder hier niet voor verzekerd via de WA scooterverzekering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gevolgschade van het niet meer kunnen werken. Alleen via de scooterverzekering van de Vereende kun je je hier goed voor verzekeren middels de aanvullende schade opzittende verzekering. Alle andere scooterverzekeraars bieden helaas geen goede aanvullende schade opzittende dekking aan op hun WA scooterverzekering. Dit gaat echt over de gevolgschade van het ongeluk, bijvoorbeeld het niet meer kunnen werken. Niet voor de medische kosten deze zijn, zowel voor de bestuurder als de passagiers, gedekt via de zorgverzekering.

Kies je niet voor de scooterverzekering van de Vereende en wil je toch goed verzekerd zijn bij letselschade? Dan kun je via ons een aparte schadeverzekering voor verkeersdeelnemers afsluiten voor €5,20 per maand.

Passagier
Een passagier is altijd goed verzekerd. Alle schade die een passagier oploopt na een ongeval kan worden geclaimd op de WA scooterverzekering van de bestuurder of de verzekeraar van de tegenpartij. Denk hierbij aan de smartegeld en gevolgschade van het niet meer kunnen werken. Medische kosten zijn, zowel voor de bestuurder als de passagiers, gedekt via de zorgverzekering.

Bel ons gerust voor om een scooterverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

Sluit bovenaan deze pagina zelf een scooterverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!