JW verzekeringen

Woonpakket verzekering
Direct vergelijken en afsluiten

WOONPAKKET
DIRECT
VERZEKEREN

Het beste persoonlijke advies

Voordelen woonpakket

  • Gegarandeerd het goedkoopste woonpakket!
  • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Tot 10% pakketkorting!
  • Combineer verschillende verzekeraars in 1 woonpakket!
  • Direct verzekerd!
  • Gratis overstapservice!

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering waarmee je jouw woning tegen schade verzekerd. Bezit je een appartement? Dan hoef je jouw woning zelf niet te verzekeren, de VVE dient dit te regelen middels een VVE verzekering voor het gehele gebouw. Bezit je een eigen woning en is dit geen appartement? Dan kun je hier een opstalverzekering voor afsluiten. Bereken hierboven zelf de premies en kijk voor op de pagina opstalverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij als particulier aan anderen toebrengt. Schade veroorzaakt door motorrijtuigen is altijd uitgesloten. Wij kennen 2 soorten aansprakelijkheid schuld- en risicoaansprakelijkheid. Bereken hierboven de premie of kijk voor meer informatie op de pagina aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor de kosten van een jurist/advocaat op het moment dat je een geschil hebt. In het pakket is het mogelijk om te kiezen tussen de volgende aanbieders: Nationale Nederlanden, ASR, DAS en ARAG. Een rechtsbijstandverzekering bestaat uit de volgende onderdelen: consument, wonen, burenrecht, verkeer, motorrijtuigen, pleziervaartuigen, inkomen, arbeidsrecht, fiscaal en vermogen, mediation, vrije advocaat keuze. Stel zelf een rechtsbijstandverzekering samen door deze onderdelen wel of niet mee te verzekeren.

Inboedelverzekering

Verzeker je inboedel met garantie tegen onderverzekering. Uitgebreide dekkingen en veel keuze mogelijkheden zoals extra buitenshuisdekking en werelddekking voor mobiele elektronica. Vergelijk de verzekeringen van: ASR, VIVAT, Allianz, Nationale Nederlanden, De Goudse, Unigarant en Avero Achmea.

Doorlopende reisverzekering

Ga je minimaal ieder jaar op vakantie? Dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering aan het pakket toe te voegen. Kies zelf welk pakket bij jou past en betaal niet voor dekkingen die op jou niet van toepassing zijn. Kies een van de volgende verzekeraars in het woonpakket VIVAT, Nationale Nederlanden, Avero en ASR.

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering kan ook worden afgesloten in het woonpakket. Deze verzekering keert vooraf vastgestelde bedragen uit bij blijvende invaliditeit en overlijden na een ongeval. Deze verzekering biedt dekking over de hele wereld. Kies zelf voor welk bedrag je verzekerd wil zijn en voeg een ongevallenverzekering van: ASR, Unigarant, VIVAT, Avero of Nationale Nederlanden toe aan je woonpakket.

Voertuig verzekeringen

Meer vragen? Wij helpen u graag met persoonlijk advies

Verzeker 1 of meerdere auto’s via het voordeelpakket en ontvang automatisch tot 10% pakketkorting. Heb je ook een 2e voertuig binnen het woonpakket verzekerd? Dan ontvang je dezelfde no-claimkorting als op het 1e voertuig. (Scooter is hiervan uitgesloten) Vergelijk de aanbieders: ASR, Unigarant, VIVAT, Avero, Nationale Nederlanden, De Goudse, Allianz en Avero Achmea.

Binnen ons woonpakket is het mogelijk om een motorverzekeringen met pakketkorting mee te verzekeren, heb je binnen het woonpakket minimaal 1 ander voertuig (uitgezonderd scooter) met schadevrije jaren? Dan ontvang je automatisch op de motorfiets dezelfde no-claimkorting, ook als er geen schadevrije jaren beschikbaar zijn voor deze motorfiets! Wij vergelijken voor motoren de verzekeraars: Allianz, ASR en Nationale Nederlanden op prijs en kwaliteit.

Binnen ons woonpakket is het mogelijk om een scooterverzekeringen met pakketkorting mee te verzekeren. Wij vergelijken voor scooters de verzekeraars: Unigarant, ASR en VIVAT op prijs en kwaliteit.

Ben je op zoek naar een aanhangwagenverzekering? Daar hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Ook je caravan kan binnen het woonpakket worden meeverzekerd.