JW verzekeringen

VERZEKEREN ZONDER ADVIES

Als je via deze website zelf een berekening maakt of een verzekering sluit, dan handel je volgens het principe van ‘verzekeren zonder advies’ ofwel ´execution only´. Dat wil zeggen dat je van ons, JW verzekeringen BV géén advies krijgt en dat je zelf je eigen situatie en de marktsituatie beoordeelt en geheel zelfstandig een product kiest dat volgens jou het beste bij je past. Wil je toch liever een gedegen advies neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van je afweging en het nemen van je beslissing.

Zelf online afsluiten
Heb jij genoeg kennis of ervaring over verzekeren en geen behoefte aan advies? Dan kan je ervoor kiezen om zelf online een verzekering af te sluiten. Op onze website kan je zelf online premies berekenen, verzekeringen vergelijken en verzekeringen afsluiten zonder advies van JW verzekeringen BV. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) ‘afsluiten zonder advies’ genoemd.

Afsluiten zonder advies
Bij ‘verzekeren zonder advies’ maak je zelf online de keuze voor een verzekering en sluit je deze verzekering zelf af. Omdat wij geen advies hebben gegeven kunnen er beperkingen zijn met betrekking tot aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Beperkingen met betrekking tot aansprakelijkheid van ons bedrijf

Hierbij moet je denken aan de gevolgen van een verkeerde productkeuze. Of  bijvoorbeeld bij fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van een aanvraag.

Vragen

Wilt je toch liever een gedegen advies of heb je vragen over de Wet financieel toezicht of ‘afsluiten zonder advies’? Neem dan gerust contact met ons op.