fbpx
JW verzekeringen
Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

Zakelijke autoverzekering afsluiten

Direct zelf vergelijken & Afsluiten

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Zakelijke autoverzekering afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten

Direct in contact met specialist
Wout helpt je graag!

Zakelijke autoverzekering afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout
Zakelijke autoverzekeringen vergelijken

JW Verzekeringen

Zakelijke autoverzekering afsluiten via specialisten

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Zakelijke autoverzekering afsluiten

Wil je een zakelijke autoverzekering afsluiten? Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van alle soorten zakelijke autoverzekeringen. Jaarlijks sluiten ongeveer 3000 ondernemers via ons een zakelijke autoverzekering af. Door onze jarenlange ervaring en reputatie op het gebied van het afsluiten van zakelijke autoverzekering hebben wij een samenwerking met bijna alle aanbieders van zakelijke autoverzekeringen in Nederland. Wij zijn altijd in gesprek met deze aanbieders om de beste deal voor ondernemers te krijgen!

Zakelijke autoverzekering vergelijken en afsluiten

Zakelijke autoverzekeringen kun je via ons vergelijken en afsluiten van: ASR, Avero, Nationale Nederlanden, Amin, de Goudse en Allianz. Niet alleen kun je heel gemakkelijk de premies van deze verzekeraars berekenen maar ook de voorwaarden kunnen met elkaar vergeleken worden. Heb je een gunstige zakelijke autoverzekering gevonden? Dan kun je deze direct binnen enkele minuten zelf een zakelijke autoverzekering afsluiten. Wij beoordelen de aanvraag direct automatisch en als het risico het toelaat ben je direct verzekerd en ontvang je direct per e-mail de polis en groene kaart. Laat het risico het niet toe om de aanvraag automatisch te accepteren? Dan beoordeeld een van onze medewerkers de aanvraag doorgaans binnen een uur tijdens openingstijden.

Zakelijke autoverzekering afsluiten op bedrijfsnaam

Staat het kenteken van het voertuig op bedrijfsnaam? Of wordt het voertuig (ook) zakelijk gebruikt? Dan moet je een zakelijke autoverzekering afsluiten op bedrijfsnaam, de verzekeringnemer wordt dan het bedrijf, zakelijk en privé gebruik is dan toegestaan. Ondernemers met een eenmanszaak kunnen een zakelijk gekocht voertuig niet op naam van de onderneming zetten, zakelijke voertuigen van ondernemers met een eenmanszaak komen altijd op de particuliere naam van de eigenaar van de onderneming te staan. De verzekering van zakelijke voertuigen moet je wel afsluiten op de bedrijfsnaam. Zakelijke gebruik is daarmee gelijk goed verzekerd.

Zakelijke autoverzekering ZZP afsluiten

Is jouw onderneming een eenmanszaak zonder personeel? Dan kun je een zakelijke autoverzekering ZZP afsluiten en kun je ervoor kiezen om de btw te laten verrekenen. Hierdoor betaal je een lagere premie, dit komt doordat jouw verzekeraar ook de schade exclusief de btw aan je uitbetaalt. Heb je interesse in een autoverzekering en ben je ZZP’er? neem dan contact op met een van onze specialisten. Ons team zit voor je klaar en wij zijn direct te bereiken. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in het afsluiten van zakelijke autoverzekeringen voor ZZP’ers.

Goedkope zakelijk autoverzekering afsluiten

Een goedkope zakelijke autoverzekering afsluiten is lastiger dan een goedkope privé autoverzekering afsluiten. Wat het complexer maakt zijn de verschillende soorten gebruik van verschillende soorten bedrijven. Bij zakelijk autoverzekeringen zijn namelijk grote verschillen waarvoor het zakelijke voertuig wordt gebruikt. Verschillende branches brengen verschillende risico’s met zich mee waardoor de juiste premie afstemmen op het juiste risico lastiger is. Als je eerst tarieven berekent via onze vergelijkingswebsite kun je daarna kiezen voor een goedkope zakelijke autoverzekering en deze direct zelf afsluiten. 

Online zakelijke autoverzekering afsluiten

Wil je een zakelijke autoverzekering online afsluiten? Dat kan via onze  vergelijkingswebsite. Hier kun je van 6 verschillende zakelijke autoverzekeringen de tarieven en voorwaarden met elkaar vergelijken op prijsniveau, soort verzekering en voorwaarden. Heb je een passende verzekeraar gevonden? Dan kun je gelijk zelf online een zakelijke autoverzekering afsluiten. Na het online afsluiten van een zakelijke autoverzekering ben je direct verzekerd en kun je gelijk rijden. 

Autoverzekering afsluiten zakelijk bedrijf

Wat maakt het afsluiten van een zakelijke autoverzekering lastig voor bedrijven? Bij het afsluiten van een autoverzekering voor bedrijven zitten er veel verschillen tussen de branches waarin het bedrijf werkzaam is en de verzekering voor wordt gebruikt. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Bedrijven met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Bedrijven met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening.

Zakelijke autoverzekering afsluiten voor ZZP MKB en BV

Je kunt een zakelijke autoverzekering afsluiten voor verschillende entiteiten. Wat voor soort onderneming is jouw bedrijf? Zijn jullie een BV of een VOF, dan kom je in aanmerking om het voertuig op het bedrijfsnaam te registreren. Als eenmanszaak, kan je wel een zakelijke autoverzekering afsluiten, alleen het voertuig zelf wordt op naam van de eigenaar van de onderneming geregistreerd. Een zakelijke autoverzekering afsluiten voor MKB is daarom niet zo makkelijk als een normale autoverzekering. Vraag daarom advies aan een specialist en ontdek hoe jij het best een zakelijke autoverzekering kunt afsluiten. 

Zakelijke autoverzekering afsluiten goedkoopste

De goedkoopste zakelijke autoverzekering afsluiten hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bereken zelf via onze vergelijkingswebsite de tarieven van verschillende verzekeraars. De goedkoopste dekking is altijd WA en extra korting kun je krijgen door te kiezen voor een hoog eigen risico en inzet van schadevrije jaren. De goedkoopste verzekeraar staat bovenaan en is niet te missen. Daarna kun je zelf jouw zakelijke autoverzekering direct afsluiten. 

Per direct zakelijke autoverzekering afsluiten

Via onze vergelijkingswebsite hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt om direct een zakelijke autoverzekering af te sluiten. Toch liever hulp van een specialist? Onze specialisten kunnen per direct een zakelijke autoverzekering voor je afsluiten en helpen je hier graag mee. Of het nu gaat om een losse zakelijke autoverzekering, het verzekeren van een bestelauto of als het om een wagenpark gaat.
 
Video afspelen

JW Verzekeringen

Zakelijke
autoverzekering afsluiten

Een zakelijke autoverzekering afsluiten doe je via onze vergelijkingswebsite of via een van onze specialisten. Heb je meerdere voertuigen? Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van
zakelijke autoverzekeringen

Wil je een zakelijke autoverzekering afsluiten? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten voertuigen verzekeringen vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen