fbpx
JW verzekeringen
Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

Zakelijke autoverzekering ZZP

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Zakelijke autoverzekering ZZP afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering ZZP

Direct in contact met specialist
Wout helpt je graag!

Zakelijke autoverzekering ZZP afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout
Zakelijke Autoverzekering ZZP

JW Verzekeringen

Specialist in zakelijke autoverzekering ZZP

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Waar sluit je een zakelijke autoverzekering af?

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten zakelijke voertuigen. Jaarlijks sluiten ongeveer 3000 ondernemers via ons een zakelijke voertuigverzekering af. Door onze jarenlange ervaring en reputatie op het gebied van zakelijke voertuigverzekeringen hebben wij een samenwerking met bijna alle aanbieders van zakelijke autoverzekeringen in Nederland. Wij zijn altijd in gesprek met deze aanbieders om de beste deal voor ondernemers te krijgen!

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wij bieden zakelijke autoverzekeringen aan van: ASR, Avero, Nationale Nederlanden, Amin, de Goudse en Allianz. Niet alleen kun je heel gemakkelijk de premies van deze verzekeraars berekenen maar ook de voorwaarden kunnen met elkaar vergeleken worden. Heb je een gunstige zakelijke autoverzekering gevonden? Dan kun je deze direct binnen enkele minuten zelf afsluiten. Wij beoordelen de aanvraag direct automatisch en als het risico het toelaat ben je direct verzekerd en ontvang je direct per e-mail de polis en groene kaart. Laat het risico het niet toe om de aanvraag automatisch te accepteren? Dan beoordeeld een van onze medewerkers de aanvraag doorgaans binnen een uur tijdens openingstijden.

Zakelijke autoverzekering

Staat het kenteken van het voertuig op bedrijfsnaam? Of wordt het voertuig (ook) zakelijk gebruikt? Dan moet er een zakelijke autoverzekering worden afgesloten, de verzekeringnemer wordt dan de onderneming en zowel zakelijk als privé gebruik is dan toegestaan. Ondernemers met een eenmanszaak kunnen een zakelijk gekochte auto niet op naam van de onderneming zetten, zakelijke voertuigen van ondernemers met een eenmanszaak komen altijd op de particuliere naam van de eigenaar van de onderneming te staan. De verzekering van zakelijke voertuigen moet daarentegen wel op de bedrijfsnaam en ook voor zakelijke gebruik worden verzekerd.

Auto verzekering ZZP

Bij een auto verzekeren ZZP kan je ervoor kiezen om de btw te laten verrekenen. Hierdoor betaal je een lagere premie, dit komt doordat jouw verzekeraar ook de schade exclusief de btw aan je uitbetaalt. Heb je interesse in een auto verzekering voor de ZZP, neem dan contact op met JW Verzekeringen. Ons team zit voor je klaar en wij zijn direct te bereiken via WhatsApp, telefoon en mail. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in autoverzekeringen voor ZZP’ers.

Zakelijk auto verzekeren

Zakelijk auto verzekeren is complexer dan het verzekeren van een normale particuliere autoverzekering. Bij zakelijk een auto verzekeren zijn namelijk grote verschillen waarvoor de zakelijke auto wordt gebruikt. Ben je bijvoorbeeld schilder en heb je een zakelijke autoverzekering nodig voor je schildersbus of ben je bijvoorbeeld taxichauffeur en zoek je een zakelijke verzekering voor je taxi.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wil je een zakelijke autoverzekering vergelijken? Een zakelijke autoverzekering vergelijken kan middels een vergelijkingstool. Waarbij alle verzekeraars die zakelijke autoverzekeringen aanbieden met elkaar vergeleken worden op prijsniveau, soort verzekering en op voorwaarden.

Autoverzekering zakelijk

Wat maakt het vergelijken van een zakelijke autoverzekering lastig? Bij een autoverzekering zakelijk zitten er veel verschillen tussen de branches waarvoor de verzekering wordt gebruikt. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Branches met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Branches met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening.

Auto zakelijk verzekeren

Je kan een auto zakelijk verzekeren op verschillende manieren. Wat bijvoorbeeld al van belang is, wat voor soort onderneming is jouw bedrijf? Zijn jullie een BV of een VOF, dan kom je in aanmerking om een auto zakelijk te verzekeren en de auto op het bedrijfsnaam te zetten. Als freelancer, kan je wel een auto zakelijk verzekeren, alleen de auto niet als zakelijke auto op nummerbord zetten. Een auto zakelijk verzekeren is dus niet zo makkelijk als een normale autoverzekering. Vraag daarom advies aan een expert en ontdek hoe jij zakelijk je auto het best kunt verzekeren.

Zakelijke auto verzekering

Met een zakelijke auto verzekering verzeker je schade aan of door jouw zakelijke voertuig. Een zakelijke auto verzekering WA vergoedt schade door jouw zakelijke voertuig aan andere voertuigen, personen of zaken. Deze verzekering is verplicht. Je kunt ook de schade aan je eigen zakelijke auto verzekeren met onze zakelijke auto verzekering door een WA beperkt casco of WA volledig casco af te sluiten.

Zakelijke autoverzekering zzp

Ben jij opzoek naar een zakelijke autoverzekering zzp? Als zzp’er kan je een zakelijke autoverzekering nemen. Er is een verschil tussen een zakelijke autoverzekering zpp en een particuliere verzekering. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveel kilometers die worden gereden en of er bijvoorbeeld afwisselende bestuurders van het voertuig zijn. Een zakelijke autoverzekering zzp houdt hier rekening mee.
Video afspelen

JW Verzekeringen

Wagenpark zakelijke
autoverzekeringen

Bezit of lease je 6 of meer zakelijke auto’s? Of bestaat je wagenpark in totaal uit een combinatie van minimaal 6 auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens?  Dan kom je wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in
zakelijke autoverzekeringen

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten zakelijke auto's verzekeringen vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen