JW verzekeringen

VVE VERZEKERINGEN
Direct vergelijken en afsluiten

VVE VERZEKERING

Het beste persoonlijke advies

Voordelen VVE verzekeringen

  • Gegarandeerd de goedkoopste VVE verzekeringen!
  • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
  • Voor particuliere bewoning en bedrijven
  • Alle VVE verzekeringen in een pakket!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd!
  • Gratis overstapservice!
  • Eigen online inlog en app voor schademeldingen, wijzigingen polisinformatie etc!
  • Inboedelverzekering met 10% korting voor eigenaren of huurders!
  •  36 maanden gegarandeerd geen premieverhoging maar gegarandeerd 1% indexering!

VVE verzekeringen

Het is verplicht om minimaal een aansprakelijkheid en opstalverzekering af te sluiten voor een VVE. In ons VVE pakket is het daarbij mogelijk om ook een verzekering af te sluiten voor: glas, interieurverbetering, rechtsbijstand, bestuurdersaansprakelijkheid en collectieve ongevallen. Een offerte voor onze VVE verzekeringen kan door iedereen worden aangevraagd zowel telefonisch als via de website.

VVE Beheer is uitbesteed aan professionele VVE beheerder

Op het moment dat het VVE beheer is uitbesteed aan een professionele VVE beheerder worden vaak alle offertes opgevraagd door deze VVE beheerders. Vaak hebben deze professionele VVE beheerders afspraken of aanstellingen bij bepaalde verzekeraars, het is logisch dat deze aangesloten verzekeraars dan worden gevraagd om een offerte uit te brengen.

VVE beheerders kunnen onze VVE verzekeringen gewoon offreren en afsluiten, wij betalen geen aanbreng/doorlopende commissies aan VVE beheerders. Als appartement eigenaar kun je zelf ook offertes opvragen, welke offerte gekozen word zal worden besloten door middel van een stemming tijdens de ledenvergadering.

VVE verzekeringen voor particuliere bewoning en bedrijven

Onze VVE verzekeringen kunnen online worden geoffreerd voor gebouwen waarin appartementen voor bewoning zijn gevestigd, bedrijven in de zakelijke diensverlening, bedrijven in de medische sector en bedrijven in de detailhandel. Is er binnen het gebouw een supermarkt of horeca? Dan kun je alleen telefonisch bij ons een offerte opvragen.

10% korting voor appartement-eigenaren

Heeft de VVE besloten om jullie gebouw bij ons te verzekeren? Wij bieden alle appartement-eigenaren en bedrijven binnen deze VVE 10% korting op al onze verzekeringen. Het is heel fijn om het gebouw en de inboedel bij dezelfde verzekeraar te verzekeren, mocht er ooit schade zijn waarbij de inboedel en het gebouw beschadigd raakt dan hoeft deze schade slechts door een verzekeraar te worden behandeld. Ook kunnen deze verzekeraars dan niet naar elkaar wijzen op het moment dat er betaald moet worden.