Bereken, vergelijk en sluit af

TELEFONISCH OFFERTE AANVRAGEN

Onze goedkope autoverzekering kan ook telefonisch afgesloten worden. We helpen je graag met het berekenen, vergelijken en afsluiten.

Neem gerust telefonisch contact met ons op. Geen wachttijden en direct antwoord op je vragen! Nadat je een verzekering afsluit heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt in deze periode alles kosteloos annuleren.

BETROUWBARE AUTOVERZEKERING

Sluit je via ons een verzekering af dan ben je verzekerd bij een van de beste en grootste verzekeraars van Nederland, alleen de beste verzekeraars zijn opgenomen in onze autoverzekeringenvergelijker.

AANGESLOTEN VERZEKERAARS AUTOVERZEKERING VERGELIJKEN

Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, Goudse (de), London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL

Bel ons gerust op om te kijken wat je gevoel bij ons is. Of vraag een volledig vrijblijvende offerte aan en neem deze rustig door, je zit nergens aan vast.

WAAROM NIET RECHTSTREEKS BIJ DE VERZEKERAAR?

POLISVOORWAARDEN

Onze polisvoorwaarden zijn hetzelfde als de polisvoorwaarden die de betreffende verzekeraar hanteert als je rechtstreeks bij de verzekeraar een autoverzekering afsluit.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en wij kennen geen wachttijden. Ook ‘s avonds en in het weekend nemen wij de telefoon op. Je hebt direct de juiste medewerker aan de telefoon en je wordt deskundig geholpen. Het is ook mogelijk om ons per e-mail en Whatsapp te bereiken. Ook hier is de verwerkingstijd vaak direct en buiten openingstijden uiterlijk binnen 1 dag.

POLISCHECK

Wij doen elk jaar een gratis polischeck. Hierbij vergelijken wij alle verschillende verzekeraars. Als wij een beter aanbod vinden, dan attenderen wij jou hierop.

GOEDKOPER

De premie voor een autoverzekering die rechtstreeks bij een verzekeraar loopt is niet alleen risicopremie (het gedeelte dat bedoeld is om schades van te betalen).

Van jouw premie worden ook alle andere kosten betaald. Hierbij moet je denken aan: de huur van het bedrijfspand, de klantenservice, reclame kosten, polisadministratie, het incasseren van premies en het versturen van polissen. Dit is ongeveer de helft van jouw premie!

Ons concept is een stuk efficiënter en dat zie je terug in de prijs.

VERWERKINGSTIJD

Omdat veel geautomatiseerd is worden wijzigingen, indien er geen bijzonderheden zijn, automatisch verwerkt. Daarna wordt er direct automatisch een polisblad verstuurd. Dit geldt ook bij schades. Je hoeft dus niet lang te wachten op werkvoorraden.


WIE KUNNEN ONZE GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING AFSLUITEN?

 • Particulieren
 • Ondernemers / bedrijven
 • Gepensioneerde zonder maximumleeftijd
 • Senioren 65 + zonder maximumleeftijd
 • Jongeren vanaf 18 jaar
 • Starters vanaf 18 jaar
 • Studenten vanaf 18 jaar
 • Met een handicap (die van invloed kan zijn op het rijgedrag)
 • Met een beperking en of medicijngebruik
 • Met een aantekening op je rijbewijs
 • Voor derden

PARTICULIEREN MET EEN ADRES IN NEDERLAND

Het is voor alle particulieren met een adres in Nederland mogelijk om een autoverzekering bij ons aan te vragen. Ook als je in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen of Alkmaar woont is het mogelijk om een goedkope verzekering af te sluiten!

JONGEREN VANAF 18JAAR

Het is mogelijk om vanaf 18 jaar oud een goedkope verzekering aan te vragen. De hoogste no-claim voor een 18 jarige beginnend bestuurder zonder rijervaring is al 60% korting!

Heb je nog geen schadevrije jaren opgebouwd, maar wel al een aantal jaar je rijbewijs, dan kan je extra korting krijgen. De verzekeraar gaat er dan wel vanuit dat je al rijervaring hebt opgedaan.

STARTERS VANAF 18 JAAR

Niet alleen jongeren zijn starters, ook op latere leeftijd kan je je rijbewijs hebben gehaald. Vanaf je 18e tot je 30e wordt onze premie elk jaar dat je ouder bent goedkoper. Iemand van 25 betaalt meer premie dan iemand van bijvoorbeeld 29. Na je 30e maakt het niet meer uit.

STUDENTEN VANAF 18 JAAR

De gemiddelde student rijdt niet veel in zijn auto vanwege het gratis openbaar vervoer. Bij onze autoverzekering kan je ervoor kiezen om voor maximaal 5.000 km per jaar te betalen. Rijd je meer dan 5.000 km per jaar? Ook dan vind je bij ons een goedkope autoverzekering.

PERSONEN MET BEPERKING EN OF MEDICIJN GEBRUIK

Heb je een beperking of gebruik je medicijnen die van invloed kunnen zijn op je rijgedrag? Dan mag je niet altijd de weg op. Als je de weg wel op mag dan kan bij ons een goedkope verzekering afsluiten.

Om de weg op te kunnen kan het zijn dat je een verklaring van geschiktheid nodig hebt, meer hierover vind je in de volgende brochure van het CBR.

VOOR DERDEN

Je kunt ook voor anderen een autoverzekering afsluiten. Onderstaande situaties komen wij vaak tegen:

 • Ouders voor zoon/dochter
 • Eigenaar voor partner
 • Twee personen / meerdere belanghebbende
 • Meerdere bestuurders

Je kunt de verzekering gewoon op jouw naam aanvragen en daarbij aangeven dat één van bovenstaande situaties van toepassing is. Op de polis sta jij dan als verzekeringsnemer en bijvoorbeeld je zoon als bestuurder.

ONDERNEMERS/BEDRIJVEN

Je kunt bij ons een autoverzekering op naam van je bedrijf afsluiten. Op de polis, de groene kaart en onze facturen staat dan de bedrijfsnaam.

Als er een vaste bestuurder is, zal deze worden aangetekend op de polis. Als er op zakelijke naam geen schadevrije jaren zijn opgebouwd, kunnen de schadevrije jaren van de bestuurder overgenomen worden.

Onderstaande rechtsvormen kunnen een autoverzekering afsluiten:

 • Eenmanszaak
 • BV
 • NV
 • VOF
 • ZZP
 • Maatschap
 • Freelancer
 • Stichting
 • Vereniging
 • Coöperatie en onderlinge waarborgmaatschappij

OUDEREN ZONDER MAXIMUM LEEFTIJD

Er zijn verzekeraars die senioren na een bepaalde leeftijd als risicogroep zien. U bent waarschijnlijk jarenlang een goede klant geweest en krijgt nu premieverhoging na premieverhoging. Dit begint bij sommige verzekeraars al bij 65 +. Of erger nog, ze kunnen u niet verzekeren omdat u te ”oud” bent. Gelukkig is dit niet overal het geval. Bij ons kunt u nog wel een goedkope verzekering afsluiten, ook als u wat ouder bent.

PERSONEN MET EEN HANDICAP DIE VAN INVLOED KAN ZIJN OP HET RIJGEDRAG

Heb je een handicap? Ook dan is het mogelijk om een goedkope autoverzekering af te sluiten. Vaak is het zo dat een gehandicaptenauto een grijs kenteken heeft. In dat geval kan je bij ons je gehandicaptenauto afsluiten via onze bestelautoverzekering. Je kunt hier gewoon voor het goedkope particuliere tarief een verzekering voor jouw auto afsluiten. Gaat het om een brommobiel / 45km wagen, dan kan je onze brommobielverzekering afsluiten.

MET EEN AANTEKENING OP JE RIJBEWIJS

Heb je een aantekening op je rijbewijs? Dan kan je bij ons alsnog een goedkope verzekering afsluiten. Een voorbeeld van een aantekening is dat er op je rijbewijs staat dat je alleen in een automaat mag rijden.


GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN GEBRUIK

De premie wordt mede bepaald door het soort gebruik van je auto. Voor het berekenen van de premie maken wij onderscheid in onderstaand gebruik:

 • Particulier gebruik
 • Zakelijk gebruik
 • Uitzendbureau
 • Verhuur
 • Koerier en bezorging
 • Lesauto
 • Taxi
 • Overige zakelijk gebruik

WANNEER IS HET PRIMAIR PARTICULIER GEBRUIK?

Onder primair particulier gebruik verstaan wij privé gebruik en woon werk verkeer. Indien je primair particulier gebruik invult, mag je je auto maximaal 5.000 km per jaar zakelijk gebruiken.

WANNEER IS HET PRIMAIR ZAKELIJK GEBRUIK?

Primair particulier gebruik is alleen mogelijk indien je je auto privé gebruikt inclusief woon en werk verkeer en maximaal 5.000 km per jaar zakelijk. Daarbij is het verplicht dat het kenteken op particuliere naam staat. Voor al het andere moet zakelijk ingevuld worden.


ALARMKLASSE SCM

Er zijn vijf soorten SCM beveiligingssystemen auto’s:

 • Klasse 1 (startonderbreker)
 • Klasse 2 en 3 (alarmsystemen)
 • Klasse 4 en 5 (voertuigvolgsystemen)

BEVEILIGINGSSYSTEEM HERKENNEN

Een goedgekeurd beveiligingssysteem is te herkennen aan de oranje sticker op het alarmsysteem. Aan de hand van dit SCM logo kan je de klasse aflezen. Hierop staat ook het TNO-toelatingsnummer deze begint met AA0 of TT03.

ALARMKLASSE 1

Een startonderbreker bestaat uit een elektrisch systeem met tenminste een dubbele automatisch inschakelende blokkering. Deze tweevoudige blokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor en een andere, extra blokkering, meestal op de brandstof-voorziening.

Een af-fabriek goedgekeurde startblokkering is een blokkering op het motormanagement.

ALARMKLASSE 1

De toevoeging Z achter de typeaanduiding betekent dat jouw af-fabriek alarmsysteem geschikt is om uitgebreid te worden naar klasse 2 en klasse 3.

ALARMKLASSE 2

Alarmklasse 2 is een automatisch inschakelende dubbele blokkering (net als klasse 1) aangevuld met inbraakdetectie en alarmering (sirene).

ALARMKLASSE 3

Klasse 3 alarmsystemen hebben naast de beveiliging van klasse 2 een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroomvoorziening.

ALARMKLASSE 4 EN 5

Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een SCM klasse 1,2 of 3 en een voertuigvolgsysteem van Technocon. Het verschil tussen klasse 4 en 5 is dat bij het afgaan van de sirene een klasse 5 systeem ook een inbraakmelding wordt doorgegeven aan de meldkamer. De diefstalopsporingseigenschappen zijn bij beide klassen hetzelfde. Dit resulteert in de volgende klassenindeling.

 • Klasse 1 + voertuigvolgsysteem = Klasse 4
 • Klasse 3 + voertuigvolgsysteem = Klasse 4
 • Klasse 3 + voertuigvolgsysteem gekoppeld aan het klasse 3 alarm = Klasse 5

De diefstalmeldingen afkomstig van een voertuigvolgsysteem worden uitsluitend behandeld door een erkende meldkamer (PAC). Alleen deze meldkamer is bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie.

VOERTUIGVOLGSYSTEEM

Het inbouwen van een voertuigvolgsysteem is verplicht voor auto’s met een (oorspronkelijke) cataloguswaarde vanaf € 70.000,-. (deze verplichting is alleen van toepassing op de dekking diefstal en inbraakschade)

ALARMKLASSE VERHOGEN

Voldoet jouw auto niet aan de eisen? Als je via ons een verzekering afsluit kan je een korting krijgen op het laten inbouwen van een voertuigvolgsysteem. Met Technocon zijn hiervoor speciale afspraken gemaakt. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met Technocon, geef hierbij aan dat je verzekering via Voogd & Voogd afgesloten gaat worden.


AUTOVERZEKERING GEWEIGERD, WAT NU?

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van mensen die elders geweigerd worden. Als je problemen hebt met het afsluiten van een autoverzekering kunnen wij je toch helpen.

REDENEN OM GEWEIGERD TE WORDEN

Is je aanvraag autoverzekering geweigerd? Dit kan verschillende redenen hebben. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat er veel te snel een verzekering wordt geweigerd, zelfs zonder dat iemand zijn verhaal heeft gedaan. Vaak wordt er dan verteld dat je autoverzekering overal geweigerd wordt terwijl dit lang niet altijd zo is!
Bij ons hebben personen alsnog de goedkoopste autoverzekering kunnen afsluiten die elders geweigerd zijn om de volgende redenen:

 • Geen rijbewijs
 • Voorlopig rijbewijs
 • Betaalverleden
 • Te verwachten betaalgedrag
 • Bewindvoerder
 • Schuldsanering
 • Ontzegging rijbevoegdheid
 • Strafblad
 • Niet de vereiste alarmklasse
 • Fraude
 • Claim gedrag / schadeverloop
 • Niet meegewerkt na schade
 • Leeftijd / te jong / te oud
 • Adres
 • FISH registratie
 • CIS registratie
 • EVI registratie
 • Opzegging door maatschappij
 • Niet genoeg schadevrije jaren
 • Schadevrije jaren negatief
 • Malus registratie
 • Autobedrijf op je naam
 • Focum registratie
 • Teveel kentekenwijzigingen

ALSNOG DE GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING AFSLUITEN

Is bovenstaande voor jou van toepassing? Dan kun je hier alsnog een verzekeringsaanvraag doen. Neem gerust contact met ons op om de situatie te bespreken.

Vraag je liever zelf een autoverzekering aan? Wees eerlijk en leg het uit! Iedere situatie wordt apart beoordeeld:

 • Is je autoverzekering geroyeerd in verband met wanbetaling?
  Ben je verhuisd en is de post niet doorgestuurd? Of vond je het belangrijker om op vakantie te gaan?
 • Heb je ontzegging rijbevoegdheid gehad te snel rijden?
  Je reed ’s nachts op een lege snelweg 55 km/u te hard en hebt 3 maanden rijontzegging gehad, je hebt ervan geleerd en houd de maximumsnelheid extra goed in de gaten. Of je reed 81 km/u waar je 30 km/u mocht in een woonwijk waar kinderen spelen en je hebt 3 maanden rijontzegging gehad.

GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING NA WANBETALING

Bij ons kan je als wanbetaler alsnog een goedkope verzekering aanvragen. Het is dan verplicht om de premie minimaal per halfjaar vooruit te betalen en de dekking gaat pas in na ontvangst van de eerste termijn.


Standaard informatie over motorrijtuigverzekeringen behandelen wij op een aparte pagina algemene informatie motorrijtuigverzekeringen. Op deze pagina lees je alles over onderstaande punten.

STANDAARD VERZEKERINGEN

 • WA autoverzekering
 • WA beperkt casco autoverzekering
 • WA all risk autoverzekering

AANVULLENDE VERZEKERINGEN

 • Ongevallen inzittendenbescherming
 • Schade inzittendenbescherming
 • Verhaalrechtsbijstand
 • Pechhulp
 • No-claimbeschermer

SCHADEVRIJE JAREN

 • Roy data
 • Schadevrije jaren berekenen
 • Buitenlandse bonus malus
 • Verklaring werkgever
 • Verklaring leasemaatschappij
 • Spiegelkorting / tweede auto regeling
 • Extra bonus treden
 • Schadevrije jaren overdragen

GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING AFSLUITEN

Sluit bovenaan deze pagina zelf de goedkoopste autoverzekering af, of bel ons dan helpen wij je graag. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

TELEFONISCH EEN AUTOVERZEKERING AFSLUITEN?

Bel ons gerust om een autoverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

BEL DIRECT!

ONLINE EEN AUTOVERZEKERING AFSLUITEN?

Sluit bovenaan deze pagina zelf een autoverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail! Wij regelen úw autoverzekering!

SLUIT AF!