JW verzekeringen

Alle Zakelijke Verzekeringen

Alle Zakelijke Verzekeringen
Direct vergelijken en afsluiten

Offerte Aanvragen Zakelijke Verzekering

Welke verzekering(en) wil je afsluiten?

Offerte Aanvragen Zakelijke Verzekering

Bestelautoverzekering

Op zoek naar een bestelautoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor zowel lichte- als zware bestelauto’s alle verzekeraars met elkaar vergelijken.

Zakelijke Autoverzekering

Ben je op zoek naar een autoverzekering voor zakelijk gebruik? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten zakelijke auto’s. Voor alle zakelijke auto’s ook leaseauto’s.

Taxi Verzekering

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van taxi verzekeringen. Wij werken samen met alle verzekeraars die taxiverzekeringen aanbieden. Vanaf 0 schadevrije jaren!
Geen borg of vooruitbetaling!
Alle verzekeraars worden meegenomen.

Bedrijfswagen Verzekering

Bedrijfswagens, ook wel auto van de zaak genoemd, zijn motorrijtuigen van een werkgever die beschikbaar zijn gesteld voor personeel om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is bij ons mogelijk om alle soorten bedrijfswagens te verzekeren.

Bezorgscooter Verzekering

Sluit je via ons een verzekering af dan ben je verzekerd bij een van de beste en grootste verzekeraars van Nederland. Alleen de beste verzekeraars zijn opgenomen in onze bezorgscooterverzekering vergelijker.

Vrachtwagen verzekering

Vrachtwagenverzekering afsluiten? Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en als er geen bijzonderheden zijn, word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

Bedrijfsverzamel- gebouw Verzekeren

Bedrijfsverzamelgebouwen verzekeren is een vak! Kantoorgebouwen verzekeren gaat redelijk eenvoudig. Het verzekeren van de meeste andere bedrijfsverzamel- gebouwen is nog niet zo makkelijk. Evengoed hebben wij hiervoor een oplossing.

Horeca
Verzekering

Het verzekeren van een horecazaak is een vak apart. Elke horecagelegenheid is anders. Zo heeft een café hele andere risico’s dan een bezorgrestaurant. Voor alle horecagelegenheden hebben wij mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor horeca verzekeringen.

Bezorgfiets Verzekering

Bezorgfiets verzekering? Maaltijdbezorging met een bezorgfiets(E-bike) in plaats van met een auto of scooter wordt steeds vaker gedaan. Dit heeft meestal meerdere redenen. Zo is het mogelijk om jongere bezorgers aan te nemen, zonder rijbewijs om in de kosten te besparen.