JW verzekeringen BV

Stationsplein 47B
1851LN Heiloo

info@jwverzekeringen.nl
06 15 30 21 25 WhatsApp
072 743 3817
NL97 INGB 0007 1468 83

Openingstijden

maandag9:00 — 17:30
dinsdag9:00 — 17:30
woensdag9:00 — 17:30
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag9:00 — 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

SCHADE MELDEN

Vul het polisnummer in van de verzekering waarop je de schade wilt melden. Als het om een schade aan een motorvoertuig gaat, kun je ook alleen het kenteken van het voertuig invullen. Het polisnummer kun je vinden op je polis of de groene kaart. Daarna vul je de schadedatum in.

SCHADE MELDEN

SPOEDGEVALLEN

Heb je onze hulp nodig buiten openingstijden en kan dit niet wachten? Laat dan online een spoed terugbel verzoek achter, dan word je zo snel mogelijk teruggebeld. Bij schade kan je altijd bellen met de alarmcentrale.

ALARMCENTRALE

In geval van nood kan je contact opnemen met de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Het telefoonnummer van de alarmcentrale staat op jouw polisblad

INLOGGEN

Via je digitale polismap heb je altijd toegang tot al je verzekeringen. Je kunt inloggen via onze website of via de app polismap, deze app kan je downloaden in de app store of via Google play.

ONS TEAM

Wout Wolven

Adviseur

Wout Wolven – Adviseur
Wout is de oprichter van JW Verzekeringen BV. Daarvoor heeft hij bij verschillende verzekeringsmaatschappijen als verzekeringsadviseur gewerkt. Klanten goed advies geven, snel helpen en een scherpe prijs bieden vindt hij erg belangrijk. Wout is in het bezit van de volgende vakdiploma’s: Wft schade particulier, Wft schade zakelijk en Wft vermogen.

Jasper Bakker

Adviseur

Jasper Bakker – Adviseur
Jasper is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft hier de bachelor Commerciële Economie behaald. Daarnaast beschikt hij over de volgende vakdiploma’s: Wft schade particulier en Wft schade zakelijk. Hij heeft verschillende functies bekleed bij verschillende verzekeraars en bedrijven. Jasper is sinds 1 april 2019 in dienst bij JW verzekeringen BV als verzekeringsadviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

Jan van Vliet

Schadebehandelaar

Jan van Vliet – Schadebehandelaar
Jan is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hij heeft de masterstudie Civiel Recht met succes afgerond. Een van zijn keuzevakken was verzekeringsrecht. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als Legal Professional en Schadebehandelaar Brand Varia. Per 1 oktober 2020 is hij bij JW Verzekeringen BV in dienst getreden, waar hij verantwoordelijk is voor de juridische werkzaamheden en de schadeafhandeling. Hij is in het bezit van het vakdiploma Wft schade particulier.

Laura Gronsfelt

Administratie

Laura Gronsfelt
Laura heeft in 2015 haar HBO diploma behaald. Daarna heeft ze een aantal jaar als backoffice medewerker bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt.
Bij JW Verzekeringen BV ondersteunt ze onze medewerkers door o.a. offertes en aanvraagformulieren te maken voor onze klanten. Verder neemt ze de taak als office manager op zich. Laura is in het bezit van het vakdiploma Wft Schade particulier.