fbpx

Identificatie | Controle update klantgegevens

Volgens de privacywet AVG zijn wij verplicht om regelmatig persoonsgegevens te controleren.
Vul onderstaand formulier in om jouw identiteit te bevestigen. 

WhatsApp: App ons voor alles!

Jouw telefoonnummer is gekoppeld aan jouw persoonlijke verzekeringsdossier. Je mag ons overal voor WhatsAppen. Stel jouw vraag en ontvang direct antwoord van onze specialist. Ook in het weekend en 's avonds reageren wij.
Wat regel je allemaal via Whatsapp:

Mailen: e-mailadres JW

Klant van JW? WhatsApp ons en krijg direct een reactie. Verzekeraar of reparateur of partner? Vraag via WhatsApp een mailverzoek aan. Wij zullen je dan mail versturen. Vul onderstaand WhatsApp- of Chat formulier in om met ons in contact te komen.

Bellen: Telefoonnummer JW

WhatsApp is ons voorkeurskanaal. Wil je telefonisch een van onze adviseurs spreken? Vraag dan via WhatsApp een terugbelverzoek aan. Voor nieuwe klanten, registreer je via een van onze formulieren en wij sturen jou automatisch een WhatsApp bericht.

Online je verzekering afsluiten? App dan met Jasper. Specialist in Zakelijke Verzekeringen.

Whatsapp nu met Jasper

Populaire Verzekeringen bij JW Verzekeringen

Schade?

Openingstijden WhatsApp

Maandag: Open 24 Hours
Dinsdag: Open 24 Hours
Woensdag: Open 24 Hours
Donderdag: Open 24 Hours
Vrijdag: Open 24 Hours
Zaterdag: Open 24 Hours
Zondag: Open 24 Hours

JW verzekeringen BV
4.6
Gebaseerd op 299 beoordelingen
powered by Google
Mamoun almneizelMamoun almneizel
09:33 05 Jun 24
Shree VardhanShree Vardhan
12:18 28 May 24
Khalid BoulaaiounKhalid Boulaaioun
13:53 16 Apr 24
Aman AliAman Ali
14:03 12 Apr 24
De best geprijsde verzekering die ik kon vinden. Werknemers werken enorm klantgericht. Communicatie gaat via whatsapp en er wordt snel gereageerd. Wegens autoschade heb ik de verzekering helaas moeten opzeggen. Maar ook dit verliep enorm makkelijk. Contact gehad via whatsapp en binnen een uurtje was alles geregeld. Ik zou iedereen deze verzekering adviseren!
Tolga PolatTolga Polat
15:33 09 Apr 24
Hele snelle service! Mijn verzekering is 10 minuten geregeld.
joel kalkerjoel kalker
19:35 08 Apr 24
Top, alles lekker snel geregeld. En voor een goede prijs.
Achraf HaraikiAchraf Haraiki
17:12 05 Apr 24
Ik wil graag mijn ervaring delen over het bedrijf JW verzekeringen. De dienstverlening was echt top! Ze reageerden super snel en de mensen waren ontzettend begripvol en luisterden echt naar mijn behoeften. Ik voelde me echt gehoord en ondersteund. Ik kan JW VERZEKERINGEN zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een geweldige service. Bedankt!"
Taxi HagemanTaxi Hageman
20:07 25 Mar 24
Ik ben normaal nooit zo van het overstappen maar ik heb het voor mijn taxiverzekering nu toch maar gedaan. Ik zat bij de vereende maar zonder strafrechtelijk verleden en een te dure verzekering voelde het geheel niet prettig. Zelf wist ik al langer dat JW het beste aanbod had en heb op zondag toch maar eens een app gestuurd.Een snelle reactie maandagochtend 830 uur voelde al direct goed.Na wat vragen beantwoord te hebben volgde voor 12 uur al de offerte, een besparing van ruim 65 euro per maand!JW kijkt naar meer aspecten dan alleen je schadevrije jaren en je kan er nog allerlei producten bijnemen zoals een bedrijfs aansprakelijkheidsverzekering of een rechtsbijstandverzekering. Dit alles in 1 mooi strak pakket met alle spelregels duidelijk uitgelegd. Ik heb dit al elders lopen dus ben alleen voor de taxiverzekering en rechtsbijstand gegaan [hier ontvang je een aparte polis van]Vandaag heeft JW alles in orde gemaakt en heb ik de polis al via de app ontvangen! Ze zeggen ook je huidige verzekering op!Dit alles komt zeer professioneel op mij over en het meeste loopt inderdaad via de app, ze reageren heel snel dus ik heb daar geen moeite mee. Je kan ze overigs ook gewoon bellen in tegenstelling wat beweerd wordt.Voor taxiondernemers die opzoek zijn naar een betaalbare taxiverzekering want ze bestaan echt twijfel niet en neem contact op met dit bedrijf!
Rayo CarlitoRayo Carlito
21:31 28 Feb 24
Ik heb vandaag een verzekering afgesloten bij JW verzekeringen BV (Daphne)en kan oprecht zeggen dat dit echt met maatwerk en proffesionaliteit wordt aangeboden! Er wordt gehandeld naar de wensen en behoeften van de klant. Alles wordt duidelijk aangegeven en vastgesteld op een bestand waardoor je niet voor bepaalde verassingen komt te staan. Tevens geeft JW Verzekeringen ook duidelijk advies voor een bepaald gekozen product om bij deze bijvoorbeeld een aanvullende verzekering bij af te sluiten indien de klant dit wens . Dit is natuurlijk heel belangrijk om bepaalde onverwachte risico's te dekken. Kortom Daphne met alle respect naar jou en je overige collega's van JW Verzekeringen!
Halim HaziounHalim Hazioun
18:23 02 Jan 24
Ik ben buitengewoon tevreden met de service die ik heb ontvangen. ik werd uitstekend geholpen. Alles verliep soepel en efficiënt, wat mijn ervaring zeer aangenaam maakte. Ik wil met name mijn waardering uitspreken voor de medewerker die mij heeft bijgestaan - een welverdiende 10+ sterren voor hem professionaliteit en behulpzaamheid.
js_loader

Bereken direct jouw premie ->


Alarm Centrale

In geval van nood kan je contact opnemen met de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Het telefoonnummer van de alarmcentrale staat op je polis of de groene kaart. Nieuwe groene kaart aanvragen? WhatsApp ons. 

Heb je onze hulp nodig buiten openingstijden en kan dit niet wachtten? WhatsApp ons dan. Wij controleren dagelijks onze WhatsApp berichten box. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij schade kan je altijd bellen met de alarmcentrale.

 
Kopstukje Chat formulier JW Verzekeringen

Chat direct met een medewerker

Media
SpelenPlay
JW Verzekeringen
Innovatief & meedenkend verzekeren

JW Verzekeringen op TV

Als particulier de juiste verzekering voor je auto vinden kan soms al best lastig zijn, laat staan als dit zakelijk moet gebeuren. Er zullen vele kilometers in het voertuig worden afgelegd, dus je wilt wel dat alles goed geregeld is. Benieuwd hoe je dit het beste kan aanpakken? Bekijk het filmpje!

0+

Beschikbare
Adviseurs

0+

Verzekeringen
Per dag

0+

Verschillende
Verzekeringen