JW verzekeringen

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van taxiverzekering. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 taxiondernemingen verzekerd en weet ik precies welke verzekeraar het best is voor jou. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Taxiverzekering

Vraag offerte aan, we nemen vandaag nog contact met je op!

Taxiverzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Daphne helpt je graag!

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van taxiverzekering. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 taxiondernemingen verzekerd en weet ik precies welke verzekeraar het best is voor jou. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

TAXI VERZEKERING

Direct verzekerd voor het
goedkoopste tarief

 • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

  WhatsApp, bel, mail ons of gebruik bovenstaand formulier om de goedkoopste taxiverzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

 • Binnen 2 uur ontvang je een offerte op maat!

  Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 2 uur ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxiverzekering.

 • Je bent direct verzekerd!

  Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Onze specialisten in taxiverzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxiverzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Dé goedkoopste taxiverzekeringen

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
254,- All-Risk
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 4
 • Taxi: Mercedes E-Klasse 2019

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
170,- All-Risk
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 8
 • Taxi: Mercedes C-Klasse 2019

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
99,- WA
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 10
 • Taxi: Toyota Prius

3 manieren om jouw taxiverzekering af te sluiten. Welke kies jij?

Vul onderstaand formulier in!

Terugbelverzoek - Wij bellen je binnen 15 minuten terug!

Direct contact

Onze specialisten staan voor je klaar:

Wij zijn gespecialiseerd in een taxi auto verzekeren

Ben je op zoek naar een verzekering voor jouw taxi? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten taxi's en taxibedrijven. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor jouw als taxibedrijf.

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen

Taxi verzekering

De belangrijkste en grootste aanbieders van taxi verzekeringen in Nederland zijn op dit moment: JW verzekeringen, Merkelbag, Traksi, Inshur, Centraal Beheer Achmea. De belangrijkste en grootte taxiverzekeraars in Nederland zijn op dit moment: Vereende, ASR en en Avero Achmea. Onze specialisten kennen alle voorwaarden van deze taxi verzekeringen. Sommige van deze aanbieders bieden alleen hun eigen taxi verzekering aan en andere aanbieders zoals JW verzekeringen zijn tussenpersoon en bieden taxiverzekeringen aan van meerdere verzekeraars.

Inshur

Inshur taxi is een volmachtbedrijf en biedt slechts een soort taxiverzekering aan. Inshur heeft een eigen taxiverzekering ontwikkelt en de verzekeraar en risicodrager van deze taxiverzekering is Wakam. Wakam is een verzekeraar uit Frankrijk gevestigd in Parijs. Inshur adviseert en vergelijkt geen andere taxiverzekeringen. Inshur brengt hun taxiverzekering op de markt via Uber en Bolt. Alleen Uber en Bolt chauffeurs kunnen een Inshur taxi verzekering afsluiten.

JW taxi verzekering

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon en onafhankelijke verzekeringsadviseur. Ons kantoor is een van de grootste en marktleiders op het gebied van taxiverzekringen. Daphne, Jasper en Wout zijn onze taxi specialisten en hebben samen al duizenden taxiondernemers geholpen aan een passende taxiverzekering. Wij vergelijken en adviseren de volgende aanbieders van taxiverzekeringen: Vereende, ASR, Traksi, Avero, Amlin, De Goudse en Victor. Vraag je bij ons een offerte aan? Dan gaat een van onze taxi specialisten verschillende offertes aanvragen. De goedkoopste en beste aanbieding(en) ontvang jij van ons!

Goedkope taxiverzekering

Ben je op zoek naar een goedkope taxiverzekering? Onze specialisten vergelijken bijna alle aanbieders in Nederland van taxiverzekering. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd hoe goedkoper je taxiverzekering is. Heb je nog geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd via je taxionderneming en wel een privé auto met schadevrije jaren? Dan adviseren wij vaak om de schadevrije jaren van de privéauto over te nemen op je taxiverzekering. Hierdoor wordt de premie van de taxiverzekering veel lager en heb jij de goedkoopste taxiverzekering.

ASR Taxiverzekering

De ASR Taxiverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen voor taxichauffeurs. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade aan derden en aan je eigen taxi, evenals voor persoonlijke ongevallen. De ASR Taxiverzekering biedt verschillende dekkingsopties, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw specifieke situatie past. De dekkingsopties van de ASR Taxiverzekering zijn onder andere WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), beperkt casco en volledig casco. Met de WA-dekking ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt aan anderen. Met beperkt casco ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen taxi door onder andere brand, diefstal en storm. Met volledig casco ben je ook verzekerd voor schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen taxi, bijvoorbeeld door een ongeval. Als je geïnteresseerd bent in de ASR Taxiverzekering, kun je contact opnemen met JW Verzekeringen voor meer informatie en advies. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste dekking voor jouw specifieke situatie als taxichauffeur.

Uber verzekering

Wij van JW Verzekeringen begrijpen wij dat het voor Uber-chauffeurs belangrijk is om goed verzekerd te zijn. Hoewel Uber in de meeste landen een beperkte verzekering aanbiedt tijdens het gebruik van de Uber-app, raden wij aan om ook zelf een verzekering af te sluiten om ervoor te zorgen dat je goed gedekt bent. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw specifieke situatie als Uber-chauffeur. Onze experts kunnen je adviseren over de verschillende dekkingsopties die beschikbaar zijn en welke dekking het beste past bij jouw behoeften en budget. Zo kun je er zeker van zijn dat je goed gedekt bent tijdens het gebruik van de Uber-app.

Het is belangrijk om te weten dat het afsluiten van een verzekering voor Uber-chauffeurs vaak duurder is dan een reguliere autoverzekering vanwege het hogere risico dat gepaard gaat met het vervoeren van passagiers tegen betaling. Daarom is het van belang om goed te vergelijken tussen verschillende verzekeraars om de beste deal te vinden voor jouw specifieke situatie. Hierin zijn onze adviseurs gespecialiseerd en helpen jouw graag bij het vinden van een passende uber taxiverzekering voor jouw. Als je geïnteresseerd bent in het afsluiten van een verzekering voor jouw werk als Uber-chauffeur, kun je contact opnemen met ons bij JW Verzekeringen voor meer informatie en advies.