JW verzekeringen
Jasper | JW Verzekeringen

Zakelijke autoverzekering

Direct zelf vergelijken & Afsluiten

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Zakelijke auto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering

Direct in contact met specialist
Jasper helpt je graag!

Zakelijke auto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Jasper | JW Verzekeringen

JW Verzekeringen

Specialist in het verzekeren van zakelijke auto's.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Waar sluit je een zakelijke autoverzekering af?

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten zakelijke voertuigen. Jaarlijks sluiten ongeveer 3000 ondernemers via ons een zakelijke voertuigverzekering af. Door onze jarenlange ervaring en reputatie op het gebied van zakelijke voertuigverzekeringen hebben wij een samenwerking met bijna alle aanbieders van zakelijke autoverzekeringen in Nederland. Wij zijn altijd in gesprek met deze aanbieders om de beste deal voor ondernemers te krijgen!

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wij bieden zakelijke autoverzekeringen aan van: ASR, Avero, Nationale Nederlanden, Amin, de Goudse en Allianz. Niet alleen kun je heel gemakkelijk de premies van deze verzekeraars berekenen maar ook de voorwaarden kunnen met elkaar vergeleken worden. Heb je een gunstige zakelijke autoverzekering gevonden? Dan kun je deze direct binnen enkele minuten zelf afsluiten. Wij beoordelen de aanvraag direct automatisch en als het risico het toelaat ben je direct verzekerd en ontvang je direct per e-mail de polis en groene kaart. Laat het risico het niet toe om de aanvraag automatisch te accepteren? Dan beoordeeld een van onze medewerkers de aanvraag doorgaans binnen een uur tijdens openingstijden.

Veelgestelde vragen

Aanvullende informatie

Staat het kenteken van het voertuig op bedrijfsnaam? Of wordt het voertuig (ook) zakelijk gebruikt? Dan moet er een zakelijke autoverzekering worden afgesloten, de verzekeringsnemer wordt dan de onderneming en zowel zakelijk als prive gebruik is dan toegestaan. Ondernemers met een eenmanszaak kunnen een zakelijk gekochte auto niet op naam van de onderneming zetten, zakelijke voertuigen van ondernemers met een eenmanszaak komen altijd op de particuliere naam van de eigenaar van de onderneming te staan. De verzekering van zakelijke voertuigen moet daarentegen wel op de bedrijfsnaam en ook voor zakelijke gebruik worden verzekerd.

Sluit je toch een particuliere autoverzekering af? En blijkt na schade dat het voertuig zakelijk wordt gebruikt kan deze schade niet worden vergoed door de particuliere verzekeraar. Bij de meeste particuliere autoverzekeringen staat in de voorwaarden dat zakelijk gebruik niet is meeverzekerd.

Wat zakelijk gebruik complexer maakt zijn de verschillende soorten gebruiken. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Branches met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Branches met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening.

Naast alle zakelijke voertuigen zijn onze adviseurs gespecialiseerd in alle zakelijke verzekeringen, wij bieden zowel totaalpakketten aan als losse verzekeringen aan. Is je onderneming via ons kantoor verzekerd? Dan bieden wij ook alle particuliere verzekeringen aan welke de ondernemer nodig heeft. Het is makkelijk om een aanspreekpunt te hebben voor alle verzekeringen.

Video afspelen

JW Verzekeringen

Wagenpark zakelijke
autoverzekeringen

Bezit of lease je 6 of meer zakelijke auto’s? Of bestaat je wagenpark in totaal uit een combinatie van minimaal 6 auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens?  Dan kom je wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in
zakelijke autoverzekeringen

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten zakelijke auto's verzekeringen vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen