fbpx
JW verzekeringen

Zakelijke Autoverzekering

Premie berekenen

Zakelijke Autoverzekering
Premie Berekenen


Zakelijke autoverzekering nodig? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

JW Verzekeringen

Specialist in het verzekeren van zakelijke auto's.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Zakelijke autoverzekering

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten zakelijke voertuigen. Een zakelijke autoverzekering afsluiten kun je zelf via de vergelijkingstool op onze website of via een van onze specialisten. Jaarlijks sluiten ongeveer 3000 ondernemers via ons een zakelijke autoverzekering of bestelautoverzekering af. Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie op het gebied van bedrijfswagenverzekeringen, werken wij met bijna alle aanbieders van zakelijke autoverzekeringen in Nederland samen. Wij zijn altijd in gesprek met deze aanbieders om de beste deal voor ondernemers te krijgen!

Zakelijke autoverzekering vergelijken: welke verzekeraars

Wij bieden zakelijke autoverzekeringen aan van: a.s.r. Avero, Nationale-Nederlanden, Amlin, de Goudse en Allianz. Niet alleen kun je heel gemakkelijk de premies van deze verzekeraars berekenen maar ook de voorwaarden kunnen met elkaar vergeleken worden. Heeft jouw zakelijke auto een grijs kenteken? Een grijs kenteken verzekeren kan niet via een zakelijke autoverzekering, dit kun je wel regelen door het voertuig als bestelbus te verzekeren. Heeft jouw zakelijke auto een blauw kenteken? Dan kun je het voertuig alleen als taxi verzekeren.

Heb je een bedrijfsautoverzekering gevonden? Dan kun je deze direct binnen enkele minuten zelf afsluiten. Wij beoordelen de aanvraag direct automatisch en als het risico het toelaat ben je onmiddellijk verzekerd en ontvang je meteen per e-mail de polis en groene kaart. Laat het risico het niet toe om de aanvraag automatisch te accepteren? Dan beoordeelt een van onze medewerkers de aanvraag doorgaans binnen een uur tijdens openingstijden.

Zakelijke autoverzekering

Staat het kenteken van het voertuig op bedrijfsnaam? Of wordt het voertuig (ook) zakelijk gebruikt? Dan moet er een bedrijfsautoverzekering worden afgesloten. De onderneming wordt dan de verzekeringsnemer, waardoor zowel zakelijk als privégebruik is toegestaan. Ondernemers met een eenmanszaak kunnen een zakelijk gekochte auto niet op naam van de onderneming zetten. Zakelijke voertuigen van ondernemers met een eenmanszaak komen altijd op de particuliere naam van de eigenaar van de onderneming te staan. De verzekering van zakelijke voertuigen moet daarentegen wel op de bedrijfsnaam en voor zakelijk gebruik worden verzekerd. Het is belangrijk om een zakelijk voertuig als bedrijfsauto te verzekeren.

Auto verzekering ZZP

Bij een auto verzekeren als ZZP’er, kun je ervoor kiezen om de btw te laten verrekenen. Hierdoor betaal je een lagere premie. Dit komt doordat jouw verzekeraar ook de schade exclusief de btw aan jou uitbetaalt. Heb je interesse in een auto verzekering als ZZP’er? neem dan contact op met een van onze specialisten. Ons team zit voor je klaar en wij zijn direct te bereiken via WhatsApp, telefoon en mail. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in autoverzekeringen voor ZZP’ers.

Zakelijk auto verzekeren

Een zakelijke auto verzekeren is complexer dan het verzekeren van een normale particuliere autoverzekering. Wat zakelijk gebruik complexer maakt zijn de verschillende branches van de ondernemers. Een taxiondernemer heeft meer kans op schade dan iemand die het voertuig voor woon- en werkverkeer zonder tijdsdruk gebruik. Stelt jouw werkgever een auto voor jou beschikbaar? Dan moet hij zelf de auto van de zaak verzekeren. 

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wil je een zakelijke autoverzekering vergelijken? Een zakelijke autoverzekering vergelijken kan middels een vergelijkingstool. Hiermee worden alle verzekeraars vergeleken die zakelijke autoverzekeringen aanbieden. Zo worden zij vergeleken op prijsniveau, soort verzekering en voorwaarden.

Wij adviseren alleen goede betrouwbare verzekeraars. Door goed te vergelijken vind je zelf een goedkope zakelijke autoverzekering. Zakelijke auto verzekeringen van deze verzekeraars zijn op dit moment via ons af te sluiten.

ASR zakelijke autoverzekering, Avero zakelijke autoverzekering, Voogd zakelijke autoverzekering, Allianz Zakelijke autoverzekering, Nationale Nederlanden zakelijke autoverzekering

Autoverzekering zakelijk

Wat maakt het vergelijken van een zakelijke autoverzekering lastig? Bij een autoverzekering zakelijk zitten er veel verschillen tussen de branches waarvoor de verzekering wordt gebruikt. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Branches met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Branches met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening. Wij hebben ons gespecialiseerd in de autoverzekering zakelijk. Onze specialisten helpen duizenden ondernemers per jaar met het vinden van een passende verzekering. Ook werken wij samen met diverse bedrijven en instanties uit de auto-industrie zoals bedrijven die autosleutels maken, om zo het beste voor onze klanten te kunnen betekenen. 

Auto zakelijk verzekeren

Je kunt op verschillende manieren een zakelijke auto verzekeren. Wat bijvoorbeeld van belang is, is wat voor soort onderneming jouw bedrijf is. Zijn jullie een BV of een VOF? Dan kom je in aanmerking om een auto zakelijk te verzekeren en de auto op de bedrijfsnaam te zetten. Als freelancer kun je wel een auto zakelijk verzekeren, alleen de auto niet als zakelijke auto op jouw naam zetten. Een auto zakelijk verzekeren is dus niet zo makkelijk als een normale autoverzekering afsluiten. Vraag daarom advies aan een expert en ontdek hoe jij jouw auto zakelijk het best kunt verzekeren.

Zakelijke auto verzekering

Met een zakelijke auto verzekering verzeker je schade aan of veroorzaakt door jouw zakelijke voertuig. Een zakelijke auto verzekering WA vergoedt schade die veroorzaakt is door jouw zakelijke voertuig aan andere voertuigen, personen of zaken. Deze verzekering is verplicht. Je kunt ook de schade aan jouw zakelijke auto verzekeren met onze zakelijke auto verzekering door een WA beperkt casco of WA volledig casco af te sluiten. Taxiverzekeringen van NLIM

Zakelijke autoverzekering zzp

Ben jij opzoek naar een zakelijke autoverzekering zzp? Als zzp’er kun je een zakelijke autoverzekering nemen. Er is een verschil tussen een zakelijke autoverzekering voor zpp’ers en een particuliere verzekering. Een autoverzekering zakelijk voor ZZP komt altijd op de bedrijfsnaam te staan terwijl het kenteken in het RDW op particuliere naam staat. Alleen bij een BV of vof komt het voertuig op de bedrijfsnaam te staan bij het RDW. ZZP’ers die hun voertuig voor hun onderneming gebruiken en die dit niet aan de verzekeraar hebben doorgegeven kunnen hierdoor niet verzekerd zijn. Het is daarom voor zzp’ers belangrijk een zakelijke autoverzekering af te sluiten als ze het voertuig zakelijk aanschaffen of zakelijk gebruiken. 

Video afspelen

JW Verzekeringen

Wagenpark zakelijke
autoverzekeringen

Bezit of lease jij 6 of meer zakelijke auto’s? Of bestaat jouw wagenpark in totaal uit een combinatie van minimaal 6 auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens?  Dan kom je wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in
zakelijke autoverzekeringen

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten zakelijke auto's verzekeringen vergelijken. Tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen

Jouw premie is
Succesvol berekend!

Wij sturen jouw persoonlijke voorstel naar je via Whatsapp & Mail. Doorgaans binnen 10 minuten.