JW verzekeringen

Bezorgscooter verzekering

Verzekeringspakket Bezorgscooter

Maaltijdbezorging of andere koeriersdiensten met een bezorgscooter komt heel veel voor. Omdat er korte afstanden gereden worden is het vaak sneller en goedkoper dan bezorgen met de auto. Ook kunnen bestuurders die nog geen auto rijbewijs hebben wel met een scooterrijbewijs al bezorgen. Hierdoor kunnen er bezorgers worden aangenomen vanaf 16 jaar of ouder.

 • Nuchter & realistisch

  Wij denken met je organisatie mee, om je het beste pakket te kunnen aanbieden

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

 • Specialist in bezorgscooter

  Wij zijn gespecialiseerd in o.a. het verzekeren van bezorgscooters

 • Voordelige premie

  Wij bieden de scherpste premie aan

Vandaag nog een offerte? Vul het formulier in!

Een van onze specialisten neemt vandaag contact met je op.

Offerte aanvragen

0 uur
Spreek een specialist binnen
0 uur
Polis ontvang je binnen
0 p.m.
Verzekerd vanaf

Verzekering voor bezorgscooters

Net als een auto heeft een scooter een verzekeringsplicht. Zo dient er een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorvoertuigen (WAM) te moeten worden afgesloten. Voor de bezorgscooters zijn hiervoor speciale aparte verzekeringen. Op de particuliere scooterverzekering is zakelijk gebruik voor (maaltijd)bezorgen altijd uitgesloten.

De kosten van een bezorgscooterverzekering zijn vanaf €85,- per maand inclusief de assurantiebelasting bij een eigen risico van €1.500,- per gebeurtenis. Net als bij een autoverzekering wordt er in deze verzekering ook no-claim korting opgebouwd wat kan oplopen tot 75%.

Het eigen risico per schadegebeurtenis is nog te verlagen, hierdoor zal de premie hoger worden. De eigen risico mogelijkheden zijn €1.000,-, €1.250,- of €1.500,-

Direct een adviseur die je te woord staat!

Wij zijn deskundig op het gebied van zakelijke verzekeringen. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze bezorgscooter verzekeringen heb je een uitstekende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en vakkundig afgewikkeld. Wij geven je altijd eerlijk advies en denken graag met je mee om de beste verzekering te krijgen voor het scherpste tarief. Heb je vragen? Stel ze gerust. Wij hebben je vaak binnen 1 uur verzekerd. 

Stel Jasper een vraag:

Verkeersschade medewerkers (WEGAM)

Naast het verzekeren van de bezorgscooter adviseren wij ook een Verkeersschadeverzekering voor de werknemers (WEGAM) af te sluiten. Zo is de bezorger ook verzekerd tegen alle letsel- en gevolgschades naar aanleiding van een ongeval. Ook als de bezorger ten val komt door eigen schuld en (ernstig) letsel op loopt zijn de kosten hiervan verzekerd.