fbpx
JW verzekeringen
Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout

Goedkope zakelijke
autoverzekering

Direct zelf vergelijken & Afsluiten

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Goedkope zakelijke autoverzekering afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Goedkope zakelijke autoverzekering

Direct in contact met specialist
Wout helpt je graag!

Goedkope zakelijke autoverzekering afsluiten? Wout is specialist in het verzekeren van auto's voor zakelijk gebruik. Kom direct in contact met Wout voor het beste advies en de beste deal.

Wout

Adviseur Zakelijk

Zakelijke autoverzekering afsluiten - Laat je adviseren door onze verzekeringsspecialist Wout
Zakelijke autoverzekeringen vergelijken

JW Verzekeringen

Specialist in goedkope zakelijke autoverzekeringen

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Goedkoopste zakelijke autoverzekering

Als je op zoek bent naar de goedkoopste zakelijke autoverzekering, is het belangrijk om te weten dat de premie van een autoverzekering afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het type auto, de dekking die je kiest, het aantal kilometers dat je rijdt en het schadeverleden van de bestuurder. Daarom is het lastig om een eenduidig antwoord te geven op de vraag wat de goedkoopste zakelijke autoverzekering is.

Bij JW Verzekeringen begrijpen wij dat het belangrijk is om kosten te besparen, maar het is ook belangrijk om de juiste dekking te hebben voor jouw specifieke situatie. Wij raden daarom aan om niet alleen te kijken naar de prijs van de verzekering, maar ook naar de dekking en voorwaarden.

Om de beste deal te vinden voor jouw situatie als zakelijke auto-eigenaar, kun je het beste verschillende verzekeraars vergelijken en offertes aanvragen. Onze experts bij JW Verzekeringen kunnen je helpen bij het vergelijken van de verschillende opties en het vinden van de beste deal voor jouw specifieke situatie.

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van de beste en meest betaalbare zakelijke autoverzekering, neem dan gerust contact op met JW Verzekeringen voor meer informatie en advies. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste dekking tegen een betaalbare prijs.

Autoverzekering zakelijk afsluiten

Als je een autoverzekering zakelijk wilt afsluiten bij JW Verzekeringen, kun je dat doen door hun website te bezoeken en het juiste type zakelijke autoverzekering te selecteren dat het beste bij jouw bedrijf past. Je kunt het online aanvraagformulier invullen en alle vereiste informatie verstrekken, zoals jouw persoonlijke gegevens, bedrijfsgegevens en gegevens over de auto. Vervolgens kun je de gewenste betaalmethode selecteren en de aanvraag bevestigen. Na de bevestiging ontvang je een verzekeringspolis per e-mail of per post. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van JW Verzekeringen.

Autoverzekering bedrijfsauto

Een autoverzekering voor een bedrijfsauto is vergelijkbaar met een reguliere autoverzekering, maar specifiek bedoeld voor voertuigen die gebruikt worden voor zakelijke doeleinden. Bedrijfsauto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals vervoer van goederen, leveringen aan klanten of voor zakelijke reizen van werknemers.

Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering is het belangrijk om te bepalen welk type verzekering het beste bij jouw bedrijf past. De meest voorkomende opties zijn:

 1. WA-verzekering: Dit is de minimale vereiste verzekering en dekt alleen de schade die je met de bedrijfsauto veroorzaakt aan anderen en hun eigendommen.

 2. WA + beperkt casco: Deze verzekering dekt naast de WA-verzekering ook schade aan jouw eigen bedrijfsauto door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand of stormschade.

 3. Allrisk-verzekering: Dit is de meest uitgebreide verzekering en dekt naast de WA- en beperkt casco-dekking ook schade aan jouw eigen bedrijfsauto door bijvoorbeeld een ongeluk dat je zelf hebt veroorzaakt.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met het aantal kilometers dat de bedrijfsauto zal afleggen en wie er allemaal in de auto zal rijden. Dit kan van invloed zijn op de premie van de verzekering. Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering is het altijd verstandig om goed te kijken naar de voorwaarden en dekkingen die verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden. Het is aan te raden om een adviseur om advies te vragen, zodat deze adviseer de mogelijkheden voor je vergelijkt, zodat je bij de beste verzekeraar kom. 

Bedrijfsautoverzekering berekenen

Het berekenen van de premie voor een bedrijfsautoverzekering hangt af van verschillende factoren, waaronder:

 1. Type bedrijfsauto: Het type bedrijfsauto speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de premie. Een zwaardere en duurdere bedrijfsauto zal over het algemeen een hogere premie hebben dan een lichtere en goedkopere bedrijfsauto.

 2. Gebruik van de bedrijfsauto: Het gebruik van de bedrijfsauto is ook van invloed op de premie. Een bedrijfsauto die veel kilometers maakt en vaak in drukke stedelijke gebieden rijdt, heeft bijvoorbeeld een hogere premie dan een bedrijfsauto die alleen af en toe gebruikt wordt voor langere ritten op snelwegen.

 3. Leeftijd en ervaring bestuurder: De leeftijd en ervaring van de bestuurder zijn ook belangrijke factoren bij het berekenen van de premie. Jongere bestuurders en bestuurders met minder ervaring betalen doorgaans meer premie dan oudere en meer ervaren bestuurders.

 4. Dekking: Het niveau van dekking dat u kiest, is ook van invloed op de premie. Een uitgebreide dekking zal bijvoorbeeld duurder zijn dan een beperkte dekking.

Om de premie voor jouw bedrijfsautoverzekering te berekenen, kun je direct middels onze module je bedrijsautoverzekering berekenen en afsluiten.  Je kunt ook contact opnemen met ons. We kunnen dan gezamelijk de premieberekening doornemen.

Zakelijke autoverzekering

Een zakelijke autoverzekering is een verzekering die bedrijven afsluiten voor auto’s die worden gebruikt voor zakelijke doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor het bezorgen van producten, transport van goederen, het bezoeken van klanten, etc. Voor zakelijke autoverzekeringen gelden vaak andere premies en voorwaarden dan voor particuliere autoverzekeringen. Dit komt omdat zakelijke auto’s vaak meer kilometers maken en dus meer risico lopen op schade of ongevallen. Ook kan het zijn dat er meerdere personen gebruikmaken van de auto, wat het risico op schade vergroot. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de dekking en voorwaarden van een zakelijke autoverzekering en te bepalen welke het beste past bij jouw bedrijf en auto’s.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wil je een zakelijke autoverzekering vergelijken? Een zakelijke autoverzekering vergelijken kan middels een vergelijkingstool. Waarbij alle verzekeraars die zakelijke autoverzekeringen aanbieden met elkaar vergeleken worden op prijsniveau, soort verzekering en op voorwaarden.

Autoverzekering zakelijk

Wat maakt het vergelijken van een zakelijke autoverzekering lastig? Bij een autoverzekering zakelijk zitten er veel verschillen tussen de branches waarvoor de verzekering wordt gebruikt. Bij iedere branche horen andere risico’s en daarom worden voor iedere branche aparte tarieven berekend. Dit is niet zo bij particuliere verzekeringen. Branches met de hoogste tarieven zijn: koeriers, taxi’s, maaltijdbezorgers en verhuurbedrijven. Branches met de laagste tarieven zijn: bouw, zorg, zakelijke dienstverlening.

Auto zakelijk verzekeren

Je kan een auto zakelijk verzekeren op verschillende manieren. Wat bijvoorbeeld al van belang is, wat voor soort onderneming is jouw bedrijf? Zijn jullie een BV of een VOF, dan kom je in aanmerking om een auto zakelijk te verzekeren en de auto op het bedrijfsnaam te zetten. Als freelancer, kan je wel een auto zakelijk verzekeren, alleen de auto niet als zakelijke auto op nummerbord zetten. Een auto zakelijk verzekeren is dus niet zo makkelijk als een normale autoverzekering. Vraag daarom advies aan een expert en ontdek hoe jij zakelijk je auto het best kunt verzekeren.

Goedkope zakelijke auto verzekering

Met een zakelijke auto verzekering verzeker je schade aan of door jouw zakelijke voertuig. Een zakelijke auto verzekering WA vergoedt schade door jouw zakelijke voertuig aan andere voertuigen, personen of zaken. Deze verzekering is verplicht. Je kunt ook de schade aan je eigen zakelijke auto verzekeren met onze zakelijke auto verzekering door een WA beperkt casco of WA volledig casco af te sluiten.

Goedkope zakelijke autoverzekering zzp

Als ZZP’er wil je natuurlijk een goede, maar ook betaalbare zakelijke autoverzekering afsluiten. Hieronder enkele tips om een goedkope zakelijke autoverzekering af te sluiten:

 • Vergelijk verschillende verzekeraars: het is verstandig om verschillende verzekeraars te vergelijken om zo de goedkoopste zakelijke autoverzekering te vinden die past bij jouw behoeften.

 • Kies een hoger eigen risico: door te kiezen voor een hoger eigen risico kun je vaak de maandelijkse premie verlagen.

 • Kies de juiste dekking: als je een oudere auto hebt, kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een beperkte dekking.

 • Kies voor een lagere kilometerstand: een lager aantal kilometers per jaar kan de maandelijkse premie verlagen.

 • Neem een pakketverzekering: veel verzekeraars bieden pakketverzekeringen aan voor ondernemers. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde verzekeraar, kan dit vaak een korting opleveren.

Het is belangrijk om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de dekking en voorwaarden van de verzekering. Zo kun je er zeker van zijn dat je goed verzekerd bent in geval van schade of ongevallen.

Video afspelen

JW Verzekeringen

Goedkope zakelijke autoverzekering voor meerdere auto's

Bezit of lease je 6 of meer zakelijke auto’s? Of bestaat je wagenpark in totaal uit een combinatie van minimaal 6 auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens?  Dan kom je wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op één polis. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Het is niet mogelijk om hier zelf online de premies voor te berekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Wij zijn gespecialiseerd in
goedkope zakelijke autoverzekeringen

Ben je op zoek naar een goedkope zakelijke autoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor alle soorten zakelijke auto's verzekeringen vergelijken en tevens bieden wij ook voordelige premies aan voor wagenparken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen