Grijs kenteken verzekeren
Direct vergelijken en afsluiten

GRIJS KENTEKEN
VERZEKEREN

Alles over grijs kenteken verzekeren

Het beste persoonlijke advies

Grijs kenteken verzekeren

Heb je een motorrijtuig met een grijs kenteken en ben je hiervoor op zoek naar een goedkope en goede grijs kenteken verzekering?

De kans is groot dat je inmiddels hebt ervaren dat dit best lastig kan zijn. Veel verzekeraars willen voertuigen met een grijs kenteken niet verzekeren. Als ze dat wel doen zijn ze vaak of heel duur of willen ze alleen een grijs kenteken verzekeren als deze uitsluitend particulier wordt gebruikt.

In onze verzekeringsvergelijker hebben wij uitsluitend verzekeraars geselecteerd die jouw grijze kenteken wel graag willen verzekeren!

Grijs kenteken verzekering vergelijken

Vergelijk gemakkelijk alle verzekeraars voor voertuigen met een grijs kenteken. Naast het vergelijken van premies kun je ook verschillende dekkingen en polisvoorwaarden met elkaar vergelijken om tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding te komen. Onze vergelijker is geschikt voor alle voertuigen met een grijs kenteken.

Wagenpark grijze kentekens

Ben je op zoek naar een verzekering voor meer dan 5 motorrijtuigen met grijze kentekens of meer dan 5 verschillende soorten bedrijfswagens? Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op een polis. Denk hierbij aan de zakelijke auto’s, bestelauto’s en vrachtwagens.

Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Goedkope grijs kenteken verzekering

De premie voor een autoverzekering die rechtstreeks bij een verzekeraar loopt is niet alleen risicopremie (het gedeelte dat bedoeld is om schades van te betalen).

Van jouw premie worden ook alle andere kosten betaald. Hierbij moet je denken aan: de huur van het bedrijfspand, de klantenservice, reclame kosten, polisadministratie, het incasseren van premies en het versturen van polissen. Dit is ongeveer de helft van jouw premie!

Ons concept is een stuk efficiënter en dat zie je terug in de prijs.

Veel gestelde vragen

Meer vragen? Wij helpen u graag met persoonlijk advies

Een met grijs kenteken herken je het snelst doordat de eerste letter van het kenteken met een B of een V begint. Kenteken 12-VGH-3 is bijvoorbeeld een grijs kenteken. Alleen de volgende type motorrijtuigen kunnen een grijs kenteken hebben: bestelauto, combi, minibus, terreinwagen, auto’s met dubbele cabine en auto’s met open laadbak. Heb je een bedrijfswagen zonder zonder grijs kenteken? ga dan naar de pagina zakelijke autoverzekering.

De aanschaf van een motorrijtuig met grijs kenteken is stukken goedkoper dan personenauto’s vanwege belastingvoordelen. Bedrijven die hun bestelauto niet meer dan 90% privé gebruiken krijgen flinke korting op de motorrijtuigbelasting.

Meer informatie over de voordelen en de eisen voor een grijs kenteken vind je op de site van de Belastingdienst.

Bel ons gerust voor om een grijs kenteken verzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

Sluit bovenaan deze pagina zelf een grijs kenteken verzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!