fbpx
JW verzekeringen

Grote & interessante ontwikkelingen in het verzekeren van taxi's

Assortiment taxiverzekeringen uitgebreid met buitenlandse verzekeraars

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat ons assortiment taxiverzekeringen is uitgebreid. Wij zijn een van de grootste bemiddelaars in Nederland voor taxiondernemers. Sinds kort hebben wij een nieuwe taxiverzekering gelanceerd voor een grote groep nette taxiondernemers. Een groot deel van de taxiondernemers in Nederland gaat te maken krijgen met onze nieuwe taxiverzekering.

Problemen taxiverzekeringen afgelopen jaren

Sinds 2019 hebben een grote groep taxibedrijven zich noodgedwongen moeten verzekeren bij de Vereende. Amlin en Avero waren 3 jaar geleden de laatste verzekeraars die nog interessant waren voor de grote groep taxiondernemers. Amlin rekende een veel te lage premie waardoor ze de schadelast niet onder controle kregen en zette de contracten stop van duizenden taxibedrijven. Avero en Centraal Beheer bieden dezelfde verzekering aan en paste hun voorwaarden en premie dusdanig negatief aan dat taxiondernemers vaak bij de Vereende beter uit waren.

Vereende alleen voor probleemgevallen

De Vereende is geen commerciële verzekeraar, deze verzekeraar is opgericht voor risico’s die andere verzekeraars niet willen verzekeren. Denk aan drankrijders, wanbetalers en fraudeurs. De afgelopen 3 jaar heeft de schrijnende situatie zich voorgedaan dat een grote groep taxiondernemers noodgedwongen verzekerd is bij een verzekeraar waar ze niet thuishoren. Althans hier hoort de grote groep nette ondernemers niet thuis, wel de ondernemer die veel schades rijdt of zijn zaken niet op orde heeft. *U kunt bij de Vereende terecht als u uw taxi niet kan verzekeren in de reguliere verzekeringsmarkt

Gesprekken met verzekeraars verliepen stroef afgelopen jaren

In de afgelopen jaren zijn wij met verzekeraars het gesprek aangegaan met als doel om de grote groep nette taxiondernemers weg te halen bij de Vereende en weer onder te brengen bij de reguliere verzekeraars.

Gesprekken en presentaties bij verschillende verzekeraars hadden geen resultaat, maar ieder jaar kwam een resultaat wel steeds dichterbij. Het verhaal werd ieder jaar ondersteund door goede schadecijfers die JW boekte bij de Vereende. Niet alleen de resultaten van JW waren positief ook de resultaten van de gehele taxiportefuille van de vereende zijn positief.

Nieuwe taxiverzekeraar uit het buitenland voor de grote groep nette taxiondernemers

Sinds kort is voor grote groep een nieuwe taxiverzekering uit het buitenland beschikbaar. Deze verzekeraars bereiken wij via een van de grootste volmachten ter wereld. Wij zijn erg blij met deze extra propositie. Na een uitgebreid boekenonderzoek is uit onze cijfers gebleken dat 75% van de schades wordt gereden door taxiondernemers met minder dan 4 schadevrije jaren en jonger dan 24 jaar oud zijn. Onze gezamenlijke doelstelling is om voor de lange termijn de premies laag te kunnen houden. Deze nieuwe taxiverzekering bieden wij daarom alleen aan voor taxiondernemers vanaf 24 jaar oud met minimaal 4 schadevrije jaren. Ook kijken wij goed naar het schadeverleden, zowel privé als zakelijk en de overige historie van de ondernemer. De ondernemer die hier niet aan voldoet kunnen we nog altijd bij de Vereende onderbrengen.

Nieuwe taxiverzekering van buitenlandse aanbieders kennen een vliegen start

De lancering van de nieuwe taxiverzekering kent een vliegende start. In de afgelopen 2 maanden zijn er 250 taxibedrijven overgestapt. Inmiddels begint deze nieuwe verzekeraar ook onder de aandacht te komen van taxiondernemers die niet via ons kantoor verzekerd zijn. Dagelijks bellen en appen tientallen ondernemers over de nieuwe taxiverzekering. De meeste ondernemers die overstappen zijn momenteel verzekerd bij de Vereende en Centraal beheer / Avero. De premie daar is veel hoger en de voorwaarden zijn vaak slechter. Veel ondernemers hebben we al blij kunnen maken met onze nieuwe taxiverzekering.

Stap gemakkelijk in 3 stappen over

  • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

    WhatsApp, bel, mail ons of gebruik onderstaand formulier om de goedkoopste taxiverzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

  • Binnen 2 uur ontvang je een offerte op maat!

    Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 2 uur ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxiverzekering.

  • Je bent direct verzekerd!

    Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten in taxiverzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxiverzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Vraag direct een offerte aan voor je taxiverzekering

Terugbelverzoek - Bel mij terug!

JW Verzekeringen

Meer Nieuws