fbpx
JW verzekeringen

Nieuwe taxiverzekering JW “Kortingen op basis van rijervaring”

Kortingen op nieuwe taxiverzekering.

Kortingen op je taxiverzekering op basis van jouw rijervaring

Voor taxiondernemers met schadevrije rijervaring maar geen roydata lanceert JW een nieuwe taxiverzekering. Korting gebaseerd op basis van je rijervaring. Jasper van JW vertelt: “Wij luisteren goed naar iedere taxiondernemer en kennen op basis van schadevrije rijervaring de no-claimkorting toe”.

500% premie

Veel taxiondernemers hebben wel de nodige rijervaring en schadevrij gereden maar geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd volgens de regels van roydata. De huidige aanbieders van taxiverzekeringen kijken alleen naar roydata en kennen op basis van roydata kortingen toe. Een taxiondernemer zonder schadevrije jaren betaalt tot wel 500% meer premie dan een taxiondernemer zonder schadevrije jaren in roydata.

Wel schadevrije rijervaring geen roydata

Uit onderzoek blijkt dat er veel taxiondernemers zijn die wel schadevrij hebben gereden en de nodige rijervaring hebben opgedaan maar geen roydata registratie hebben gekregen. De auto stond bijvoorbeeld op naam van partner, er werd gereden in een bedrijfswagen op naam van de werkgever, het voertuig werd gehuurd, het voertuig werd gedeeld. In alle genoemde voorbeelden zijn er geen schadevrije jaren opgebouwd volgens roydata maar heeft de chauffeur wel schadevrij gereden.

Voor alle chauffeurs die onnodig teveel betalen

Wij van JW Verzekeringen roepen chauffeurs op met rijervaring maar weinig of geen schadevrije jaren in roydata zich te melden via de onderstaande contactmogelijkheden. Als chauffeur is het zonde als je veel te veel premie betaalt. Onze medewerkers staan direct voor je klaar, met persoonlijk advies en berekenen binnen enkele minuten je nieuwe premie uit. Stop met het betalen van onnodig hoge premies.

Hoeveel korting krijg jij? In 3 stappen over!

  • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

    WhatsApp, bel, mail ons of gebruik onderstaand formulier om de goedkoopste taxiverzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

  • Binnen 30 minuten ontvang je een offerte op maat!

    Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 30 minuten ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxiverzekering.

  • Je bent direct verzekerd!

    Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten in taxiverzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxiverzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Vraag direct een offerte aan voor je taxiverzekering

Terugbelverzoek - Bel mij terug!

JW Verzekeringen

Meer Nieuws