fbpx

Onze collega Remco geeft interview aan AMweb

Onze collega Remco geeft interview aan AMweb

Interview met Remco

Afgelopen week is onze collega Remco geïnterviewd door AMweb over taxiverzekeringen. JW verzekeringen BV heeft een toegewijd en deskundig team met volledige focus op de taximarkt met vaste en deskundige aanspreekpunten. Daarnaast beschikt JW over eigen schadebehandelingsteam die schaden van taxiondernemers snel en vakkundig afwikkelen. JW is goed in het verhalen van de stilstand-/bedrijfsschade van taxi’s. Met ruime ervaring in de taximarkt heeft JW sinds kort nieuwe verzekeringsproducten voor taxi’s in haar productenaanbod. De behoefte van de markt is onze drijfveer. Het verzekeren van taxi’s vraagt om specialistische kennis. Remco deelt zijn expertise en verwachtingen over het verzekeren van taxi’

AMweb

AMweb is een Nederlands online platform voor financiële professionals, met name diegenen die werkzaam zijn in de sectoren vermogensbeheer, beleggingen, verzekeringen en bankwezen. De website biedt nieuws, opinies, interviews en analyses van trends en ontwikkelingen in de financiële sector, evenals informatie over evenementen en vacatures. AMweb is eigendom van en wordt beheerd door Vakmedianet, een Nederlandse uitgever van professionele media.

Nieuwe taxiverzekering van buitenlandse aanbieders kennen een vliegen start

De lancering van de nieuwe taxiverzekering kent een vliegende start. In de afgelopen 3 maanden zijn er 450 taxibedrijven overgestapt. Inmiddels begint deze nieuwe verzekeraar ook onder de aandacht te komen van taxiondernemers die niet via ons kantoor verzekerd zijn. Dagelijks bellen en appen tientallen ondernemers over de nieuwe taxiverzekering. De meeste ondernemers die overstappen zijn momenteel verzekerd bij de Vereende en Centraal beheer / Avero. De premie daar is veel hoger en de voorwaarden zijn vaak slechter. Veel ondernemers hebben we al blij kunnen maken met onze nieuwe taxiverzekering.

Stap gemakkelijk in 3 stappen over

  • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

    WhatsApp, bel, mail ons of gebruik onderstaand formulier om de goedkoopste taxiverzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

  • Binnen 2 uur ontvang je een offerte op maat!

    Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 2 uur ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxiverzekering.

  • Je bent direct verzekerd!

    Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten in taxiverzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxiverzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Vraag direct een offerte aan voor je taxiverzekering

Terugbelverzoek - Bel mij terug!

JW Verzekeringen

Meer Nieuws