Berekenen, vergelijk en sluit af

Advies nodig?

Voordelen autoverzekering

  • Gegarandeerd de goedkoopste autoverzekering!
  • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
  • Voor particulier en zakelijk gebruik!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd!
  • Direct verzekerd!
  • Gratis schadeverhaalservice!
  • Gratis overstapservice!

Autoverzekering

Je bent op zoek naar een goedkope en goede autoverzekering? Wij bieden de autoverzekeringen van de grootste en beste verzekeraars van Nederland zoals onder andere: Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk gemakkelijk alle verzekeraars. Naast het vergelijken van premies kun je ook verschillende dekkingen en polisvoorwaarden met elkaar vergelijken om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen. Onze vergelijker is geschikt alle auto’s welke particulier en/of “overig” zakelijk gebruikt worden.

Autoverzekering voor een wagenpark

Ben je op zoek naar een verzekering voor meer dan 5 motorrijtuigen? Met een wagenparkverzekering kun je alle soorten bedrijfswagens verzekeren op een polis. Denk hierbij aan de zakelijke auto’s, bestelauto’s en vrachtwagens. Hier hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Goedkope autoverzekering

De premie voor een autoverzekering die rechtstreeks bij een verzekeraar loopt is niet alleen risicopremie (het gedeelte dat bedoeld is om schades van te betalen).

Van jouw premie worden ook alle andere kosten betaald. Hierbij moet je denken aan: de huur van het bedrijfspand, de klantenservice, reclame kosten, polisadministratie, het incasseren van premies en het versturen van polissen. Dit is ongeveer de helft van jouw premie!

Ons concept is een stuk efficiënter en dat zie je terug in de prijs.

Niet geschikt voor grijze kentekens, bedrijfswagen en vrachtwagens

Deze pagina is niet geschikt voor het vergelijken van verzekeringen voor voertuigen met een grijs kenteken, bedrijfswagens en vrachtauto’s. Een autoverzekering voor een grijs kenteken kun je vinden op de pagina grijs kenteken verzekeren. Gebruik je je auto zakelijk dan kun je hiervoor een zakelijke autoverzekering afsluiten op de pagina zakelijke autoverzekering.

Meer informatie over alle soorten zakelijke voertuigverzekeringen vind je op pagina bedrijfswagenverzekering .


Telefonisch een autoverzekering afsluiten?

Bel ons gerust voor om een autoverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon! Als er geen bijzonderheden zijn wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

BEL DIRECT!

Online een autoverzekering verzekering afsluiten?

Sluit bovenaan deze pagina zelf een autoverzekering af. Je aanvraag wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt direct een bevestiging. Als er geen bijzonderheden word je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail!

SLUIT AF!