JW verzekeringen

Particuliere autoverzekering
Direct vergelijken en afsluiten

Particuliere
Autoverzekering

Meer informatie

Het beste persoonlijke advies

Voordelen autoverzekering

  • Gegarandeerd de goedkoopste autoverzekering!
  • Alle aanbieders vergelijken binnen 5 minuten!
  • Voor particulier en zakelijk gebruik!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd!
  • Direct verzekerd!
  • Gratis schadeverhaalservice!
  • Gratis overstapservice!

Autoverzekering

Je bent op zoek naar een goedkope en goede autoverzekering? Wij bieden autoverzekeringen van de grootste en beste verzekeraars van Nederland zoals: Aegon, Allianz Nederland, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd, Generali, De Goudse, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden en REAAL.

Goedkope autoverzekering

De premie voor een autoverzekering die rechtstreeks bij een verzekeraar loopt is niet alleen risicopremie (het gedeelte dat bedoeld is om schades van te betalen).

Van jouw premie worden ook alle andere kosten betaald. Hierbij moet je denken aan: de huur van het bedrijfspand, de klantenservice, reclame kosten, polisadministratie, het incasseren van premies en het versturen van polissen. Dit is ongeveer de helft van jouw premie! Ons concept is een stuk efficiënter en dat zie je terug in de prijs.

Niet geschikt voor grijze kentekens, bedrijfswagen en vrachtwagens

Deze pagina is niet geschikt voor het vergelijken van verzekeringen voor voertuigen met een grijs kenteken, bedrijfswagens en vrachtauto’s. Een autoverzekering voor een grijs kenteken kun je vinden op de pagina grijs kenteken verzekeren. Gebruik je je auto zakelijk dan kun je hiervoor een zakelijke autoverzekering afsluiten op de pagina zakelijke autoverzekering.

Meer informatie over alle soorten zakelijke voertuigverzekeringen vind je op pagina bedrijfswagenverzekering .