JW verzekeringen

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van taxiverzekering. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 taxiondernemingen verzekerd en weet ik precies welke verzekeraar het best is voor jou. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal voor jouw taxi verzekering.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Taxi verzekering

Vraag offerte aan, we nemen vandaag nog contact met je op!

Taxi verzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Daphne helpt je graag!

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van taxiverzekering. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 taxiondernemingen verzekerd en weet ik precies welke verzekeraar het best is voor jou. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal voor jouw taxi verzekering.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen
TAXI VERZEKERING

Direct verzekerd voor het
goedkoopste tarief

 • Aanvragen! Wij helpen binnen 5 minuten

  WhatsApp, bel, mail ons of gebruik bovenstaand formulier om de goedkoopste taxi verzekering aan te vragen. Het aanvragen is al met het beantwoorden van 6 korte vragen gelukt.

 • Binnen 2 uur ontvang je een offerte op maat!

  Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, gaan onze specialisten direct voor je aan de slag. Binnen 2 uur ontvang jij een persoonlijk aanbod voor je taxi verzekering.

 • Je bent direct verzekerd!

  Ben je akkoord met je voorstel? Dan ben je direct verzekerd en gedekt en kan je direct aan het werk! Jouw groene kaart en polis worden dezelfde dag opgestuurd, zodat je die eventueel aan je opdrachtgevers als Uber en Bolt kunt laten zien.

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten in taxi verzekeringen Wout, Daphne & Jasper zitten nu voor je klaar om je direct te helpen aan de beste en goedkoopste taxi verzekering. Binnen 5 minuten een aanvraag!

Dé goedkoopste taxi verzekeringen

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
254,- All-Risk
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 4
 • Taxi: Mercedes E-Klasse 2019

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
170,- All-Risk
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 8
 • Taxi: Mercedes C-Klasse 2019

Taxi Heel Nederland

Werkgebied inclusief grote steden
99,- WA
 • Inclusief assurantiebelasting
 • Schadevrije jaren: 10
 • Taxi: Toyota Prius

3 manieren om jouw taxi verzekering af te sluiten. Welke kies jij?

Vul onderstaand formulier in!

Terugbelverzoek - Wij bellen je binnen 15 minuten terug!

Direct contact

Taxiverzekering adviseurs in zakelijke verzekeringen gespecialiseerd in het vergelijken van taxiverzekeraars

Onze specialisten staan voor je klaar:

Wij zijn gespecialiseerd in taxi verzekeringen.

Ben je op zoek naar een verzekering voor jouw taxi? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten taxi's en taxibedrijven. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor jouw als taxibedrijf.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen

Taxiverzekering

Een taxiverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen voor taxichauffeurs. Het biedt dekking voor schade aan het voertuig en eventuele letselschade bij een ongeval. Het is belangrijk om een ​​taxiverzekering af te sluiten, omdat de standaard autoverzekering vaak geen dekking biedt voor het vervoeren van passagiers tegen betaling. Een taxiverzekering is meestal duurder dan een standaard autoverzekering, omdat er meer risico’s verbonden zijn aan het rijden als taxichauffeur. Er zijn verschillende soorten taxiverzekeringen beschikbaar, zoals WA, beperkt casco en volledig casco verzekeringen. Het is belangrijk om de verschillende opties te vergelijken en een verzekering te kiezen die past bij jouw specifieke situatie en behoeften als taxichauffeur.

Goedkoopste taxiverzekering

Als je op zoek bent naar de goedkoopste taxiverzekering bij JW Verzekeringen, is het het beste om eerst een offerte aan te vragen. De premie van een taxiverzekering hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals het type auto, het aantal jaren rijervaring als taxichauffeur en het aantal schadevrije jaren. Door een offerte aan te vragen bij JW Verzekeringen kun je een idee krijgen van de premie die je zou moeten betalen voor de gewenste dekking. Het is ook mogelijk om verschillende dekkingen en premies te vergelijken om te zien welke het beste bij jouw situatie past. Houd er rekening mee dat de goedkoopste optie niet altijd de beste keuze is, omdat het belangrijk is om een verzekering te kiezen die voldoende dekking biedt voor jouw specifieke situatie.

Taxi verzekering kosten

De kosten van een taxi verzekering kunnen sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren. Enkele van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de kosten van een taxiverzekering zijn:

 • Het type dekking: De kosten van een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) zijn over het algemeen lager dan die van een beperkt casco of volledig casco verzekering. Met een beperkt casco of volledig casco verzekering heb je meer dekking en bescherming, maar dit komt met hogere kosten.

 • Type auto: Het type auto dat je rijdt, is ook van invloed op de kosten van de verzekering. Een nieuwere of duurdere auto kan duurder zijn om te verzekeren dan een oudere auto.

 • Leeftijd en rijervaring: De leeftijd en rijervaring van de chauffeur zijn ook van invloed op de kosten van de verzekering. Een chauffeur met meer jaren rijervaring zal waarschijnlijk minder betalen voor een taxiverzekering dan een beginnende chauffeur.

 • Locatie: De locatie waar je rijdt, kan ook van invloed zijn op de kosten van de verzekering. Als je bijvoorbeeld in een gebied rijdt waar meer ongevallen plaatsvinden, kan de premie hoger zijn.

Over het algemeen liggen de kosten van een taxiverzekering hoger dan die van een standaard autoverzekering vanwege het hogere risico van het vervoeren van passagiers tegen betaling.

Wat kost een taxiverzekering

De kosten van een taxiverzekering kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Een taxiverzekering is meestal duurder dan een standaard autoverzekering vanwege het hogere risico van het vervoeren van passagiers tegen betaling. Enkele factoren die de kosten van een taxiverzekering beïnvloeden zijn het type dekking, het type voertuig dat je gebruikt als taxi, de leeftijd en rijervaring van de bestuurder, en de locatie waar je rijdt. Het is daarom belangrijk om verschillende verzekeraars te vergelijken, bij JW verzekeringen vergelijken en kiezen wij de verzekering die je nodig hebt en zoeken hierbij het laagste tarief. Om een verzekering te vinden die past bij jouw specifieke situatie en budget. De premie kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar, afhankelijk van de specifieke omstandigheden.

Taxi verzekering vergelijken

Als je op zoek bent naar een taxiverzekering, kun je overwegen om verschillende verzekeraars te vergelijken om een verzekering te vinden die past bij jouw specifieke situatie en budget. JW Verzekeringen kan je helpen bij het vergelijken van verschillende taxiverzekeringen en het vinden van de juiste dekking voor jouw taxi.

JW Verzekeringen heeft veel ervaring in het verzekeren van taxibedrijven en kan je helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw specifieke behoeften en budget. Zij kunnen je adviseren over de verschillende soorten dekking die beschikbaar zijn en welke dekking het beste past bij jouw situatie.

Het vergelijken van taxiverzekeringen is belangrijk omdat de kosten en dekking sterk kunnen variëren tussen verzekeraars. Door verschillende opties te vergelijken, kun je de beste deal vinden voor jouw taxi. JW Verzekeringen kan je ook helpen bij het begrijpen van de voorwaarden en beperkingen van de verschillende verzekeringen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Als je geïnteresseerd bent in het vergelijken van taxiverzekeringen, kun je contact opnemen met JW Verzekeringen voor meer informatie en advies.

Taxi verzekering premie berekenen

Bij JW Verzekeringen kun je gemakkelijk de premie voor een taxi verzekering berekenen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met JW Verzekeringen en hun informatie te geven over jouw taxi en specifieke behoeften. Zij zullen dan een offerte voor jou opstellen, waarin de premie wordt berekend op basis van verschillende factoren zoals het type dekking, het type voertuig, de leeftijd en rijervaring van de bestuurder, en de locatie waar je rijdt.

Het is belangrijk om te weten dat de premie voor een taxiverzekering meestal hoger is dan die van een reguliere autoverzekering vanwege het hogere risico van het vervoeren van passagiers tegen betaling. Daarom is het belangrijk om te vergelijken tussen verschillende verzekeraars om de beste deal te vinden voor jouw specifieke situatie. JW Verzekeringen kan je helpen bij het begrijpen van de verschillende soorten dekking die beschikbaar zijn en welke dekking het beste past bij jouw situatie. Zij kunnen ook helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw budget en specifieke behoeften. Als je geïnteresseerd bent in het berekenen van de premie voor een taxi verzekering bij JW Verzekeringen, kun je contact opnemen met hun klantenservice voor meer informatie.