fbpx

Wat wij vaak voorbij zien komen is dat een groeiende onderneming door de wagenparkgrens groeit maar dat de tussenpersoon onnodig de voertuigen zonder wagenparkkortingen voortzet. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken en bieden jou de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Wagenpark Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Wagenpark Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Daphne helpt je graag!

Wat wij vaak voorbij zien komen is dat een groeiende onderneming door de wagenparkgrens groeit maar dat de tussenpersoon onnodig de voertuigen zonder wagenparkkortingen voortzet. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken en bieden jou de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Direct persoonlijk advies

Specialist in het verzekeren
van wagenparken

Wat wij vaak voorbij zien komen is dat een groeiende onderneming door de wagenparkgrens groeit maar dat de tussenpersoon onnodig de voertuigen zonder wagenparkkortingen voortzet. Of de kennis is dan niet in huis of de tussenpersoon is hier niet adequaat en oplettend genoeg. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken en weten hierdoor precies bij welke verzekeraars je moet zijn en wat de mogelijkheden bij deze verzekeraars zijn. 

 • Specialist in Wagenpark korting

  Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van wagenparken en weten hierdoor precies bij welke verzekeraars het besten bij je passen.

 • 80% korting bij Groei

  Bij een extra aan te melden voertuig, start de korting op 80% zonder dat er voor dit voertuig extra schadevrije jaren hoeven worden ingezet.

 • Geven alles voor onze klanten

  Voor het bemiddelen in wagenparken zetten wij de onderhandelingen stevig in wat tot voor veel verschillende resultaten leidt.

 • Besparen gemiddeld 35%

  Bij ondernemingen met meer dan 8 voertuigen zonder toegepaste wagenpark kortingen, besparen wij gemiddeld 35% premie kosten.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Verschil wagenparkverzekering en losse verzekeringen​

Een wagenparkverzekering heeft veel voordelen ten opzichte van losse verzekeringen. Dat wil niet altijd zeggen dat het voordeliger is om voor een wagenparkverzekering te kiezen. Het kan namelijk zo zijn dat met jouw wensen losse verzekeringen bijvoorbeeld goedkoper zijn. Wij zoeken altijd voor je uit of een wagenparkverzekering de beste optie is. Onderstaand een overzicht van enkele voordelen van een wagenparkverzekering:

 • Alle voertuigen op één polis
 • Een overzichtelijke administratie
 • Korting doordat alles bij één verzekeraar wordt ondergebracht
 • Alle voortuigen in één keer verzekerd

Premie wagenparkverzekering

Naast dat wij altijd op zoek gaan naar de verzekering die het beste bij jou past, zullen wij ook altijd een zo laag mogelijke premie aanbieden. Bovenop de standaardpremie geven wij namelijk een wagenparkkorting. De korting voor jouw wagenpark is afhankelijk van het aantal voertuigen en het doel waarmee ze rijden.

JW Verzekeringen

Offerte op maat
wagenparkverzekering

De verzekering kun je bij ons alleen telefonisch afsluiten. Één telefoontje en jouw wagenpark kan direct verzekerd zijn! Wil je alleen een vrijblijvende offerte aanvragen omdat je er nog even over na wilt denken? Dat kan natuurlijk ook. Je kan ons telefonisch bereiken op  072-743 3817. Wij hebben geen lange wachttijden en helpen je met al je vragen. Mocht je na het afsluiten van de verzekering een beter aanbod vinden of de wagenparkverzekering toch niet meer nodig hebben? Bij ons kan je verzekering altijd binnen 14 dagen gratis annuleren.

Dekking wagenparkverzekering
Je kan de verzekering voor jouw wagenpark helemaal aanpassen aan jouw wensen. In onderstaand overzicht kan je lezen welke dekkingen wij aanbieden. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste dekking.

 • WA voor wagenparken
 • WA beperkt casco voor wagenparken
 • WA+ of Allrisk voor wagenparken

Wij zijn gespecialiseerd in wagenparken verzekeringen

Ben je op zoek naar een verzekering voor ijouw wagenpark? Bij ondernemingen met meer dan 8 voertuigen zonder toegepaste wagenpark kortingen, besparen wij gemiddeld 35% premie kosten.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen