JW verzekeringen
Jasper | JW Verzekeringen

Koeriersverzekering

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 af!

Koeriersverzekering afsluiten? Jasper is specialist in het verzekeren van bestelauto's, een koeriersvoertuigen. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Koeriersverzekering

Koeriersverzekering afsluiten? Jasper is specialist in het verzekeren van bestelauto's, een koeriersvoertuigen. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Jasper | JW Verzekeringen
Verzekering voor zzp-koerier

JW Verzekeringen

Specialist in het verzekeren van koeriersvoertuigen

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Om koeriersverzekeringen te vergelijken, kun je het beste beginnen met online onderzoek. Er zijn verschillende websites en vergelijkingstools die je kunt gebruiken om koeriersverzekeringen van verschillende aanbieders te vergelijken. Je kunt ook de websites van verzekeringsmaatschappijen bezoeken die koeriersverzekeringen aanbieden en hun voorwaarden en tarieven vergelijken.

Het is belangrijk om niet alleen naar de premie te kijken, maar ook naar de dekking die wordt geboden. Zorg ervoor dat de verzekering voldoende dekking biedt voor de risico’s die je als koerier loopt, zoals aansprakelijkheid, diefstal en schade aan de voertuigen en de lading.

Als je twijfelt over welke koeriersverzekering het beste bij jouw situatie past, kun je ook contact opnemen met een verzekeringsadviseur van JW Verzekeringen. Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van de juiste dekking tegen een redelijke prijs.

Koeriersbus verzekeren

Als je als koerier werkt en een bus gebruikt om goederen te vervoeren, is het belangrijk om deze bus goed te verzekeren. Bij het verzekeren van een koeriersbus is het verstandig om te kiezen voor een speciale koeriersverzekering. Hiermee ben je namelijk verzekerd voor schade die ontstaat tijdens het vervoeren van goederen en is de dekking aangepast aan de risico’s die je als koerier loopt.

Bij JW Verzekeringen kun je terecht voor een koeriersverzekering op maat. Je kunt online een offerte aanvragen en de verschillende opties vergelijken. Zo kun je kiezen voor een WA-verzekering, maar ook voor aanvullende dekkingen zoals beperkt casco of volledig casco. Daarnaast kun je bij JW Verzekeringen ook terecht voor aanvullende verzekeringen zoals een inzittendenverzekering of een rechtsbijstandverzekering.

Om een koeriersverzekering af te sluiten, dien je bij JW Verzekeringen wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld een geldig rijbewijs hebben, de bus op je eigen naam hebben staan en mag de bus niet ouder zijn dan 15 jaar. Ook wordt er gekeken naar het soort goederen dat je vervoert en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Op basis van deze gegevens wordt de premie bepaald.

Bestelbus verzekeren - JW Verzekeringen

Koeriers verzekering

Een koeriersverzekering is een speciale verzekering voor koeriersbedrijven of personen die als koerier werken. Deze verzekering biedt dekking voor schade die ontstaat tijdens het bezorgen van goederen of documenten. Een koeriersverzekering kan verschillende dekkingen bieden, zoals een WA-verzekering, WA + beperkt casco of een All Risk-verzekering. Het is belangrijk om te kijken naar de dekking die het beste past bij de activiteiten van het koeriersbedrijf en de risico’s die hiermee gepaard gaan. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de premie van de koeriersverzekering. Het is mogelijk om premies van verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken om de meest geschikte en goedkoopste koeriersverzekering te vinden.

Koerier auto verzekeren

Als je als koerier werkt en een auto gebruikt om goederen te vervoeren, is het belangrijk om een ​​passende verzekering te hebben om jezelf en je voertuig te beschermen. Je hebt een koeriersverzekering nodig die speciaal is ontworpen voor koeriers en bezorgers.

Bij het kiezen van een koeriersverzekering zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder:

 1. WA-verzekering: Dit is de minimale vereiste verzekering die elke automobilist in Nederland moet hebben. Deze verzekering dekt alleen de schade die je aan anderen toebrengt.

 2. Beperkt Casco verzekering: Dit is een uitgebreidere dekking dan alleen WA. Hiermee ben je ook verzekerd tegen diefstal, brand en stormschade.

 3. Volledig Casco verzekering: Dit is de meest complete dekking die beschikbaar is voor een koerier. Hiermee ben je niet alleen verzekerd tegen de schade die je aan anderen toebrengt en de schade door brand, storm en diefstal, maar ook tegen de schade aan je eigen voertuig bij een ongeval.

Als je als koerier werkt, is het belangrijk om aan te geven dat je dit beroep uitoefent bij het afsluiten van een verzekering. Zo weet de verzekeraar waarvoor het voertuig wordt gebruikt en kan deze een passende premie berekenen. Bovendien kan het niet vermelden van het beroep leiden tot het niet uitkeren van schade in geval van een ongeval.

Vergeet niet om bij het vergelijken van koeriersverzekeringen niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de dekking en de voorwaarden van de verzekering.

Autoverzekering koerier

Een autoverzekering voor een koerier kan duurder uitvallen dan voor een particulier omdat er meer risico’s zijn verbonden aan het beroep. Koeriers rijden vaak meer kilometers en bezorgen vaak waardevolle goederen, wat de kans op een ongeval of diefstal vergroot. Daarnaast kunnen er ook andere risico’s zijn, zoals het risico op verkeerd afleveren of verlies van pakketten.

Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de verschillende opties voor een autoverzekering als koerier en te letten op de dekking en premie. Je kunt bij verschillende verzekeraars terecht voor een autoverzekering als koerier. Het kan lonen om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om zo de beste en goedkoopste optie te vinden.

Bestelauto verzekeren koeriersdienst

Als je een bestelauto gebruikt voor koeriersdiensten, dan heb je een speciale verzekering nodig die is afgestemd op deze activiteit. Dit wordt ook wel een koeriersverzekering genoemd. Met deze verzekering ben je gedekt voor het vervoeren van goederen van derden.

Bij het afsluiten van een koeriersverzekering is het belangrijk om goed te kijken naar de dekking en voorwaarden. Het is aan te raden om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken om zo de beste deal te vinden.

Bij JW Verzekeringen kun je terecht voor een koeriersverzekering op maat. Zij hebben verschillende opties beschikbaar om je bestelauto te verzekeren voor koeriersdiensten. Het is altijd verstandig om eerst advies in te winnen en een offerte op te vragen, zodat je zeker weet dat je de juiste dekking hebt en niet te veel betaalt.

Koeriersdienst verzekeren

Als je een bestelauto gebruikt voor een koeriersdienst is het belangrijk om een speciale koeriersverzekering af te sluiten. Een gewone bestelautoverzekering dekt namelijk niet altijd de risico’s die bij koeriersdiensten komen kijken, zoals veelvuldig en langdurig gebruik van de auto en het vervoeren van waardevolle goederen.

Bij JW Verzekeringen bieden we verschillende koeriersverzekeringen aan die speciaal zijn afgestemd op de risico’s van koeriersdiensten. Je kunt bij ons online een premieberekening doen en direct een verzekering afsluiten die past bij jouw situatie. We adviseren je graag over welke dekking het beste bij jouw koeriersdienst past en helpen je bij eventuele schadeafhandeling.

Veel gestelde vragen
Meer vragen? Wij helpen u graag met persoonlijk advies

Soorten verzekeringen voor koeriers:

 • Voor het voertuig:  WA/beperkt casco/all risk
 • Voor de vervoerde lading: Transportverzekering
 • Voor de bestuurders: Schade inzittende/ongevallen inzittende
 • Voor het bedrijf: Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Elk transportbedrijf kunnen wij altijd een koeriersverzekering aanbieden. Wij kennen een dure en goedkope koeriersverzekering. Om in aanmerking te komen voor de goedkope koeriersverzekering moet je onderstaande voorwaarden voldoen.

Voorwaarden voor de goedkoopste koeriersverzekering.

 • Het werkgebied is in Nederland
 • In de afgelopen 3 jaar heb je geen schades veroorzaakt
 • Je bezorgd geen warme maaltijden
 • De bestuurder is minimaal 25 jaar oud.

Schadevrije jaren kun je alleen meenemen als ze afkomstig zijn van een koeriersverzekering. Na het beëindigen van en koeriersverzekering blijven je schadevrije jaren nog maximaal 3 jaar geldig

Onze koeriersverzekering kan ook telefonisch afgesloten worden. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 072 743 38 17. Geen wachttijden en direct antwoord op je vragen! Nadat je een verzekering afsluit heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt in deze periode alles kosteloos annuleren.