fbpx

Bedrijfswagen Verzekering

Premie berekenen

Premie berekenen


100% de goedkoopste!

We zijn niet aan verzekeraars gebonden, dus kunnen we het voordeligste tarief voor je vinden.

Direct Verzekerd

Regel in slechts 2 minuten je verzekering en onderteken online voor jouw directe dekking.

Zakelijk gebruik

Onze verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven, zowel zakelijk als privé is gebruik toegestaan.

Bestelauto Verzekeren - Onze specialist Jasper helpt je graag bij het afsluiten van jouw nieuwe verzekering.

Bedrijfswagen verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bedrijfswagens. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper

Adviseur Zakelijk

Online je verzekering afsluiten? App dan met Jasper. Specialist in Zakelijke Verzekeringen.

Whatsapp nu met Jasper

Specialist in het verzekeren van bedrijfswagens

JW verzekeringen BV
4.6
Gebaseerd op 299 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bereken direct jouw premie ->


Kopstukje Chat formulier JW Verzekeringen

Chat direct met een medewerker

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Bedrijfswagenverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een bedrijfswagenverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je alle verzekeraar met elkaar vergelijken. Dit geldt voor zowel lichte- als zware bedrijfsauto’s. Naast het vergelijken van premies, kun je ook de voorwaarden van verschillende bedrijfswagenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je een passende keuze maken op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Is je bedrijfswagen zakelijk aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de BTW te laten verrekenen. In dat geval zal de premie nog goedkoper zijn!

Bedrijfsautoverzekering voor verschillende soorten voertuigen

Bedrijfswagens, ook wel auto van de zaak genoemd, zijn motorrijtuigen van een werkgever die beschikbaar zijn gesteld voor personeel om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is bij ons mogelijk om alle soorten bedrijfswagens te verzekeren. Sluit daarom nú een bedrijfswagenverzekering bij ons af!

Jouw bedrijfswagen kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering, bestelautoverzekering of vrachtwagenverzekering. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenverzekering.

Direct Bestelbus Verzekering Afsluiten

Bedrijfswagen verzekeren

Als je een bedrijfswagen wilt verzekeren, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke dekkingsvorm je nodig hebt. In Nederland is minimaal een WA-verzekering verplicht voor een bedrijfswagen. Dit biedt dekking voor schade die je veroorzaakt aan anderen met jouw bedrijfswagen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een beperkt casco- of allriskverzekering, die ook schade aan je eigen bedrijfswagen dekt.

Daarnaast is het verstandig om verschillende verzekeraars te vergelijken op premie en voorwaarden. Hierbij is het belangrijk om te letten op zaken zoals eigen risico, de hoogte van de dekking en aanvullende modules. Bij JW Verzekeringen bieden wij ook bedrijfswagenverzekeringen aan. Je kunt bij ons online de premie berekenen en de verschillende dekkingsvormen vergelijken. Zo kun je de bedrijfswagenverzekering vinden die het beste past bij jouw situatie en budget.

Goedkope bedrijfswagen verzekering

Als je op zoek bent naar een goedkope bedrijfswagenverzekering, is het verstandig om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken op premie en voorwaarden. Hierbij is het belangrijk om te letten op zaken zoals de dekking, het eigen risico en aanvullende modules. Bij JW Verzekeringen bieden wij ook bedrijfswagenverzekeringen aan. Je kunt bij ons online de premie berekenen en de verschillende dekkingsvormen vergelijken. Zo kun je de bedrijfswagenverzekering vinden die het beste past bij jouw situatie en budget.

Verder zijn er nog enkele tips om te besparen op de premie van je bedrijfswagenverzekering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoger eigen risico, waardoor de premie lager wordt. Ook kun je de bedrijfswagen beveiligen met bijvoorbeeld een alarm of startonderbreker, waardoor de kans op diefstal kleiner wordt en de premie dus lager kan uitvallen. Let er wel op dat een goedkope bedrijfswagenverzekering niet altijd de beste keuze is. Het is belangrijk dat de dekking voldoende is en de voorwaarden passen bij jouw situatie en wensen.

Bedrijfswagen verzekering berekenen

Bij JW Verzekeringen kun je gemakkelijk online de premie voor een bedrijfswagenverzekering berekenen. Hiervoor kun je het beste onze website bezoeken en het volgende stappenplan volgen:

  1. Ga naar de pagina van de bedrijfswagenverzekering op onze website.
  2. Klik op de knop “Premie berekenen”.
  3. Vul de gevraagde gegevens in, zoals het merk en type van de bedrijfswagen, het kenteken, de gewenste dekking en eventuele aanvullende modules.
  4. Na het invullen van alle gegevens krijg je direct een overzicht van de premie en de verschillende dekkingsvormen. Je kunt de premie vergelijken en de beste optie selecteren.

Als je tevreden bent met de premie en de dekkingsvoorwaarden, kun je de bedrijfswagenverzekering direct online afsluiten. Natuurlijk kun je ook eerst contact met ons opnemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

Bedrijfswagen verzekeren online

Ja, je kunt bij JW Verzekeringen online een bedrijfswagenverzekering afsluiten. Op onze website kun je gemakkelijk de premie berekenen en de verschillende dekkingsmogelijkheden vergelijken. Als je tevreden bent met de premie en de voorwaarden, kun je de verzekering direct online afsluiten. Hiervoor dien je wel een aantal gegevens in te vullen, zoals het merk en type van de bedrijfswagen, het kenteken, de gewenste dekking en eventuele aanvullende modules. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Verzekering bestelwagen

Bij JW Verzekeringen kun je ook een verzekering voor je bestelwagen afsluiten. Je kunt hiervoor online een premieberekening doen en verschillende dekkingsmogelijkheden vergelijken. Als je de gewenste dekking hebt gekozen, kun je de verzekering direct online afsluiten. Het is wel belangrijk om de juiste gegevens in te vullen, zoals het merk en type van de bestelwagen, het kenteken, de gewenste dekking en eventuele aanvullende modules. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bedrijfswagenverzekering

Bedrijfswagenverzekering voor klusbedrijven, schoonmaakbedrijven, horecasector of de logistieke transport. In bijna alle sectoren is een bedrijfswagen niet weg te denken. Het is dan ook belangrijk dat je een goede bedrijfswagenverzekering voor je bedrijfswagen(‘s) afsluit. Vergelijk de verschillende aanbieders en laat je ook zeker adviseren over de aanvullende opties van de bedrijfswagenverzekering. Naast schade aan anderen, of schade aan jouw bedrijfswagen zelf, kun je ook je inboedel, goederen en inzittende meeverzekeren met je bedrijfswagenverzekering. Laat je dus goed informeren door een van onze specialisten. Onze specialisten helpen je graag en reageren doorgaans binnen 5 minuten.

Wij zijn gespecialiseerd in
bedrijfswagenverzekeringen.

Bel ons gerust om een bedrijfswagenverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon. Als er geen bijzonderheden zijn, wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail.

Achtergrond decoratie oranje grijs
Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek welke verzekering het best bij jouw past

Bedrijfswagens, ook wel auto van de zaak genoemd, zijn motorrijtuigen van een werkgever die beschikbaar zijn gesteld voor personeel om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is bij ons mogelijk om alle soorten bedrijfswagens te verzekeren. Sluit daarom nú een bedrijfswagenverzekering bij ons af!

Jouw bedrijfswagen kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering, bestelautoverzekering of vrachtwagenverzekering. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenverzekering.

Ben je op zoek naar een bedrijfswagenverzekering voor meerdere bedrijfswagens? Daar hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Heb je een personenauto die zakelijk wordt gebruikt? Dan moet je hiervoor een zakelijke autoverzekering afsluiten.

Op onze pagina zakelijke autoverzekering kun je premies vergelijken voor alle personenauto’s die je zakelijk gebruikt. Denk hierbij aan een auto die wordt gebruikt voor woon-werk verkeer, het bezoeken van relaties,  lesdoeleinden, personenvervoer etc.

Op onze pagina vrachtwagenverzekering kun je premies vergelijken voor alle soorten vrachtwagens, inclusief volgwagens. Alle bestelauto’s die zwaarder zijn dan 3.500 kilogram, beschouwen wij als vrachtwagens. Deze zijn hier allemaal te vergelijken.

Een bestelautoverzekering kun je afsluiten voor voertuigen met een grijs kenteken. Een grijs kenteken herken je het snelst doordat de eerste letter van het kenteken met een B of een V begint. Kenteken 12-VGH-3 is een voorbeeld van een grijs kenteken.

Meer informatie over een grijs kenteken vind je op de pagina grijs kenteken verzekeren. Is de eerste letter van jouw vervoermiddel geen B of een V? Dan beschouwen wij jouw motorrijtuig als personenauto. Deze kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering.