JW verzekeringen
Jasper | JW Verzekeringen
Zelf Vergelijken & Direct Afsluiten?

Sluit je verzekering binnen 5 af!

Bedrijfswagen verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bedrijfswagens. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Bedrijfswagenverzekering

Direct in contact met specialist
Jasper helpt je graag!

Bedrijfswagen verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bedrijfswagens. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Jasper | JW Verzekeringen

JW Verzekeringen

Specialist in het verzekeren van bedrijfswagens

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Bedrijfswagenverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een bedrijfswagenverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je alle verzekeraar met elkaar vergelijken. Dit geldt voor zowel lichte- als zware bedrijfsauto’s. Naast het vergelijken van premies, kun je ook de voorwaarden van verschillende bedrijfswagenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je een passende keuze maken op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Is je bedrijfswagen zakelijk aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de BTW te laten verrekenen. In dat geval zal de premie nog goedkoper zijn!

Bedrijfsautoverzekering voor verschillende soorten voertuigen

Bedrijfswagens, ook wel auto van de zaak genoemd, zijn motorrijtuigen van een werkgever die beschikbaar zijn gesteld voor personeel om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is bij ons mogelijk om alle soorten bedrijfswagens te verzekeren. Sluit daarom nú een bedrijfswagenverzekering bij ons af!

Jouw bedrijfswagen kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering, bestelautoverzekering of vrachtwagenverzekering. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenverzekering.

Bus verzekeren

Een bus verzekeren is eenvoudig te doen via onze online vergelijk en afsluitmodule. Daarnaast kan je ook telefonisch of via WhatsApp jouw bus bij ons verzekeren. Onze specialisten helpen je graag en vaak is binnen 5 minuten jouw zakelijke werk bus verzekert. Een bus verzekeren valt bij ons onder bedrijfswagen verzekering en bestelautoverzekering. Hierin zijn wij gespecialiseerd en kunnen daardoor de beste en goedkoopste premies aanbieden.

Bedrijfswagen verzekering

Een bedrijfswagen verzekering zorgt ervoor dat je ontspannen naar jouw klus en werkzaamheden rijdt. Voor klussenbedrijven is het zeer belangrijk dat jouw bedrijfswagen goed verzekert is. Een goede bedrijfswagen verzekering dekt namelijk schades, maar bijvoorbeeld ook de inboedel, denk aan jouw dure gereedschap of denk aan jezelf als persoon. Een inzittende verzekering, behoort namelijk ook tot een bedrijfswagen verzekering.

Bestelbus verzekeren zzp

Ben jij ZZP’er en wil jij jouw bestelbus verzekeren? Wij bieden de goedkoopste bestelbus verzekeringen aan voor zzp’ers. Wij zijn expert in het verzekeren van bestelbussen en alle zakelijke voertuigen. Als eenmanszaak is zeer belangrijk om jezelf en dus ook je bestelbus goed te verzekeren, zodat je in alle scenario’s gedekt bent en niet voor een onverwachte hoge kostenpost komt te staan.

Bus verzekeren zzp

Bus verzekeren ZZP kan eenvoudig op onze website. Een bus verzerekeren als ZZP’er in binnen 5 minuten geregeld. Je kunt via onze online vergelijker de verschillende verzoekaars vergelijken en een verzekering kiezen die het beste bij je past en dat voor het goedkoopste tarief. Als ZZP een bus verzekeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt ook contact opnemen met onze specialisten, die je graag informeren, adviseren en jouw helpen bij het afsluiten van je bus verzekering voor ZZP.

Werkbus verzekeren

Een werkbus verzekeren zakelijk kan als eenmanszaak, stichting, vereniging of als organisatie. Je werkbus verzekeren bij JW Verzekeringen is zo gelukt. Wij hebben een online vergelijkingstool waarbij je gemakkelijk alle soorten verzekeringen en verzekeraars voor jouw werkbus verzekering kunt vergelijken. Daarnaast hebben wij collega’s Jasper en Wout voor je klaarzitten die specialist zijn in het verzekeren van werkbussen. Je kunt je werkbus verzekering ook afsluiten bij Jasper en Wout middels WhatsApp, mail en telefonisch.

Bedrijfswagenverzekering

Bedrijfswagenverzekering voor klusbedrijven, schoonmaakbedrijven, horecasector of de logistieke transport. In bijna alle sectoren is een bedrijfswagen niet weg te denken. Het is dan ook belangrijk dat je een goede bedrijfswagenverzekering voor je bedrijfswagen(‘s) afsluit. Vergelijk de verschillende aanbieders en laat je ook zeker adviseren over de aanvullende opties van de bedrijfswagenverzekering. Naast schade aan anderen, of schade aan jouw bedrijfswagen zelf, kun je ook je inboedel, goederen en inzittende meeverzekeren met je bedrijfswagenverzekering. Laat je dus goed informeren door een van onze specialisten. Onze specialisten helpen je graag en reageren doorgaans binnen 5 minuten.

Bestelbus verzekeren

Een bestelbus verzekeren? Bij JW Verzekeringen is jouw bestelbus binnen één dag verzekerd. Ook is het mogelijk om meerdere bestelbussen te verzekeren in een pakket. Bij het verzekeren van meerdere bestelbussen kunnen wij extra kortingen aanbieden. Een bestelbus verzekeren kan voor ondernemers uit alle soorten branches. Denk aan de bouwsector, horecasector of de logistieke dienstverlening sector.

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek welke verzekering het best bij jouw past

Bedrijfswagens, ook wel auto van de zaak genoemd, zijn motorrijtuigen van een werkgever die beschikbaar zijn gesteld voor personeel om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is bij ons mogelijk om alle soorten bedrijfswagens te verzekeren. Sluit daarom nú een bedrijfswagenverzekering bij ons af!

Jouw bedrijfswagen kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering, bestelautoverzekering of vrachtwagenverzekering. Wij zorgen voor de beste bedrijfswagenverzekering.

Ben je op zoek naar een bedrijfswagenverzekering voor meerdere bedrijfswagens? Daar hebben wij speciale tarieven voor en kunnen wij maatwerk voor leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon!

Heb je een personenauto die zakelijk wordt gebruikt? Dan moet je hiervoor een zakelijke autoverzekering afsluiten.

Op onze pagina zakelijke autoverzekering kun je premies vergelijken voor alle personenauto’s die je zakelijk gebruikt. Denk hierbij aan een auto die wordt gebruikt voor woon-werk verkeer, het bezoeken van relaties,  lesdoeleinden, personenvervoer etc.

Op onze pagina vrachtwagenverzekering kun je premies vergelijken voor alle soorten vrachtwagens, inclusief volgwagens. Alle bestelauto’s die zwaarder zijn dan 3.500 kilogram, beschouwen wij als vrachtwagens. Deze zijn hier allemaal te vergelijken.

Een bestelautoverzekering kun je afsluiten voor voertuigen met een grijs kenteken. Een grijs kenteken herken je het snelst doordat de eerste letter van het kenteken met een B of een V begint. Kenteken 12-VGH-3 is een voorbeeld van een grijs kenteken.

Meer informatie over een grijs kenteken vind je op de pagina grijs kenteken verzekeren. Is de eerste letter van jouw vervoermiddel geen B of een V? Dan beschouwen wij jouw motorrijtuig als personenauto. Deze kun je verzekeren via onze zakelijke autoverzekering.

Wij zijn gespecialiseerd in
bedrijfswagenverzekeringen.

Bel ons gerust om een bedrijfswagenverzekering af te sluiten. Wij helpen je graag! Geen wachttijden en direct de juiste medewerker aan de telefoon. Als er geen bijzonderheden zijn, wordt je aanvraag direct geaccepteerd en ontvang je binnen enkele minuten de polis en groene kaart per e-mail.

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen