JW verzekeringen
Jasper | JW Verzekeringen

Bestelautoverzekering

Direct Vergelijken & Afsluiten

Klik hier en sluit je verzekering binnen 5 minuten af!

Bestelauto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bestelauto's. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Bestelautoverzekering

Direct in contact met specialist
Jasper helpt je graag!

Bestelauto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bestelauto's. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Jasper | JW Verzekeringen

Specialist in het verzekeren van bestelauto's.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Waar sluit je een bestelautoverzekering af?

Ben je op zoek naar een bestelautoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze vergelijkingstool kun je voor zowel lichte- als zware bestelauto’s alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Naast het vergelijken van premies, kun je ook de voorwaarden van verschillende bestelautoverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je een passende keuze maken op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Is je bestelauto zakelijk aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de BTW te laten verrekenen. In dat geval zal de premie nog goedkoper zijn!

Wagenpark bestelauto's verzekeren

Ben je op zoek naar een verzekering voor meer dan 6 bestelauto’s? Of bestaat je wagenpark uit een combinatie van minimaal 6 zakelijke auto’s of bestelauto’s? Dan komt je onderneming wellicht in aanmerking voor een wagenparkverzekering. Voor wagenparken bieden wij speciale tarieven en kortingen. Alle voertuigen worden bij dezelfde verzekeraar ondergebracht. Alle voertuigen komen op 1 polis te staan. Er zal 1 factuur of incasso plaatsvinden voor alle voertuigen tegelijk. Bij een gunstig schadeverleden kunnen alle voertuigen met dezelfde maximale 80% korting worden verzekerd!

Bestelauto verzekeren

Een bestelauto verzekeren en vergelijken kan eenvoudig en gemakkelijk via onze vergelijkingstool. Wij vergelijken allemaal verschillenden soorten verzekeraars bij een bestelauto verzekeren. Het vergelijkingsproces voor een bestelauto verzekeren is al in enkele minuten voltooid. Daarna ontvang je een persoonlijk verzekeringsvoorstel om jouw bestelauto definitief te kunnen verzekeren.

Bestelautoverzekering

Voor een bestelautoverzekering ben je bij JW Verzekering bij het goede adres. De beste bestelautoverzekering sluit je af bij JW Verzekeringen. Maar wat verstaan we onder de bestelauto van de bestelautoverzekering? Een bestelauto is een motorrijtuig met een. grijs kenteken. Voornamelijk ingericht voor vervoer van goederen. De vloer in de laadruimte moet vlak zijn en mag niet zijn ingericht voor personenvervoer. Het gewicht van een bestelauto is maximaal 3500KG, als het voertuig zwaarder is dan is het een vrachtauto en heb je een vrachtwagenverzekering nodig. Een bestelautoverzekering kun je afsluiten voor voertuigen met een grijs kenteken. Een grijs kenteken verzekeren doen niet alle verzekeraars. Je herkent een grijs kenteken doordat de eerste letter van het kenteken met een B of een V begint. Kenteken 12-VGH-3 is bijvoorbeeld een grijs kenteken.

Verzekering Bestelauto

Alles over verzekering bestelauto. Voor veel ondernemers is een bestelauto niet alleen een vervoermiddel maar ook een rijdende opslag voor gereedschap en handelsgoederen. Gereedschap en handelsgoederen worden vaak ook na de werkzaamheden in de bestelauto achtergelaten. Onze verzekering bestelauto met aanvullende verzekering transport goederen verzekering dekt 24 uur per dag schade aan gereedschap en handelsgoederen welke zich bevinden in de laadruimte van de bestelauto. De dekking is niet alleen geldig tijdens het rijden maar ook op het moment dat je voertuig staat geparkeerd. Wordt je gereedschap gestolen na inbraak in je bestelauto? Gaan je spullen verloren door brand? Of zijn je handelsgoederen beschadigd geraakt na een ongeluk? Dan biedt onze Transport goederen verzekering hier dekking voor. De standaard te verzekeren bedragen zijn vanaf: €5.000,- tot maximaal €20.000,-. Bij schade zal maximaal het verzekerde bedrag worden vergoed en bij onderverzekering zal er niet minder dan het verzekerde bedrag worden uitgekeerd. De bijbehorende premies voor de transport dekking beginnen bij €8,- per maand en kunnen oplopen tot maximaal €35,- per maand.

Bestel auto verzekeren

Wil jij een bestel auto verzekeren? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor zowel lichte- als zware bestelauto’s alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Wij bieden bestelautoverzekeringen aan van: ASR, Avero, Nationale Nederlanden, Amin, de Goudse en Allianz. Naast het vergelijken van premies, kun je ook de voorwaarden van verschillende bestelautoverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je een passende keuze maken op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Is je bestelauto zakelijk aangeschaft? Dan kun je ervoor kiezen om de BTW te laten verrekenen. In dat geval zal de premie nog goedkoper zijn! Na het vergelijken van verschillende verzekeraars kun je ervoor kiezen om direct jouw bestel auto te verzekeren. Als er geen bijzonderheden zijn zal de aanvraag 24/7 automatisch worden geaccepteerd. De polis en groene kaart worden binnen 2 minuten automatisch gemaild.

Autoverzekering bestelauto

Een autoverzekering bestelauto is vaak voor zakelijk gebruik en in enkele gevallen voor particulier gebruik. Als ondernemer is een bestelauto natuurlijk onmisbaar, je wilt dus een goede autoverzekering voor je bestelauto. Toch wil je niet te veel betalen en zoek je naar de goedkoopste autoverzekering bestelauto. Bij een autoverzekering bestelauto heb je drie verschillende verzekeringsvormen. Namelijk WA, WA + beperkt casco & Allrisk.

Per direct bestelauto verzekeren

Per direct bestelauto verzekeren. Dit kan als er geen bijzonderheden zijn. In dat geval zal de aanvraag 24/7 automatisch worden geaccepteerd. De polis en groene kaart worden binnen 2 minuten automatisch gemaild. Ook is het mogelijk om telefonisch per direct een bestelauto te verzekeren. Onze specialisten vragen altijd waar het voertuig is aangeschaft, hierdoor worden leads van telefonisch afgesloten verzekeringen altijd netjes toegekend.

Bedrijfsverzekering auto

Ondernemers kunnen voor hun zakelijke voertuigen zelf een bedrijfsverzekering auto afsluiten. Via onze website kan je zelf naast bestelautoverzekeringen ook voor zakelijke autoverzekeringen verzekeraars vergelijken. Voor veel ondernemers zijn de premies van hun bedrijfsverzekering auto het hoogst en het makkelijkst zelf te vergelijken op premie en voorwaarden. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in alle zakelijke verzekeringen, wij bieden een totaal ondernemers pakket waarin niet alleen de voertuigen verzekerd worden, maar ook andere belangrijke zakelijke verzekeringen zoals bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris en gebouwen verzekering. Een bedrijfsverzekering voor jouw auto kan je ook via WhatsApp afsluiten. Wij zijn te bereiken op nummer 06 – 153 021 25.

 

Bestelauto particulier of
zakelijk verzekeren?

Video afspelen over JW Verzekeringen | Bestelauto Verzekering | Vergelijken

Als een BV een voertuig aanschaft komt het kenteken op naam van het bedrijf te staan, ook de verzekering zal dan op naam van de BV worden afgesloten. Bij ondernemers met eenmanszaken komen hun zakelijke en privé voertuigen altijd op particuliere naam te staan. Het is belangrijk om voertuigen die ook zakelijk worden gebruikt zakelijk te verzekeren. Bij particuliere verzekeraars is zakelijk gebruik vaak uitgesloten in de polisvoorwaarden en bij zakelijke verzekeraars is particulier gebruik wel toegestaan.

Als ondernemers hun voertuig niet zakelijk verzekeren en tijdens een zakelijke rit een schade veroorzaken kan deze schade hierdoor niet verzekerd zijn. De premie van zakelijke bestelauto verzekeringen zijn vaak lager particuliere bestelautoverzekeringen en bij schade wil je discussie met de verzekeraar ten alle tijden voorkomen over het gebruik. Wij adviseren daarom alle ondernemers bijna altijd om een bestelauto zakelijk te verzekeren.

Wij zijn gespecialiseerd in bestelauto verzekeringen.

Ben je op zoek naar een bestelautoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens. Via onze website kun je voor zowel lichte- als zware bestelauto’s alle verzekeraars met elkaar vergelijken.

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen