fbpx

Lesauto Verzekeren

Premie berekenen

Lesauto Verzekeren
Premie Berekenen

Als rijinstructeur begrijp je hoe belangrijk het is om je lesauto te verzekeren om jouw bedrijf en jezelf te beschermen tegen onverwachte situaties. Wij helpen je om de juiste verzekeringsdekking te vinden die past bij jouw behoeften en budget, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan voor veilige rijlessen.

Jasper

Adviseur Zakelijk

Bestelauto Verzekeren - Onze specialist Jasper helpt je graag bij het afsluiten van jouw nieuwe verzekering.
Online je verzekering afsluiten? App dan met Jasper. Specialist in Zakelijke Verzekeringen.

Whatsapp nu met Jasper

Direct persoonlijk advies

Waarom Moet Je Jouw Lesauto Verzekeren?

Lesauto Verzekeren - JW Verzekeringen

Als rijinstructeur breng je veel tijd door op de weg, waarbij je leerlingen leert rijden en hen voorbereidt op het behalen van hun rijbewijs. Het is essentieel om te begrijpen dat een standaard autoverzekering niet voldoende is voor lesauto’s. Een speciale lesautoverzekering biedt dekking voor verschillende risico’s, zoals:

  • WA aansprakelijkheid voor ongevallen: Bescherming tegen claims voor letsel of schade aan eigendommen van derden die kunnen optreden tijdens rijlessen of rijexamens.
  • Schade aan jouw lesauto: Verzekering voor lesauto’s dekt schade door ongevallen, diefstal, brand of vandalisme.
  • Bedrijfsaansprakelijkheid: Bescherming tegen claims van derden of (letsel) schade aan werknemers die kunnen optreden tijdens het werk buiten de lesauto.
Kopstukje Chat formulier JW Verzekeringen

Chat direct met een medewerker

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Onze Verzekeringsdiensten voor Lesauto's

Wij begrijpen dat elke rijinstructeur uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om verzekeringen voor lesauto’s. Daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. Onze diensten omvatten:

  1. Persoonlijk Advies: We bieden persoonlijk advies om je te helpen de juiste verzekeringsdekking te kiezen voor jouw lesauto.
  2. Specialisten in het verzekeren van lesauto’s: Onze adviseurs begrijpen de risico’s van autorijscholen. Het verzekeren van een autorijschool is onze specialiteit
  3. Snelle en Eenvoudige afwikkeling van schades: Als je een claim moet indienen, zorgen we voor een soepele afhandeling, zodat je snel weer de weg op kunt.
Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Wij staan we klaar om je te helpen de juiste verzekeringsbescherming voor je lesauto te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw lesauto te beschermen op de weg.

Direct Bestelbus Verzekering Afsluiten