fbpx

Als verkeersregelaar ben je de dirigent van het verkeer, waarbij je elke dag de stroom van auto’s, fietsers en voetgangers in goede banen leidt. Je staat vaak midden op de weg, gewapend met niets meer dan je stopbord en je veiligheidshesje, en je zorgt ervoor dat iedereen veilig zijn bestemming bereikt. Maar wat als het misgaat? Stel je voor, een ontevreden automobilist die jouw aanwijzingen in de wind slaat, of een discussie over de veiligheid op de werkvloer. Dat zijn de momenten waarop een zakelijke Aansprakelijkheid- en Rechtsbijstandverzekering geen overbodige luxe is.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Wil jij jouw taxi verzekeren? Daphne helpt je hier graag bij.

Verzekering Verkeersregelaar

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Verzekering Verkeersregelaar​

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Daphne helpt je graag!

Als verkeersregelaar ben je de dirigent van het verkeer, waarbij je elke dag de stroom van auto’s, fietsers en voetgangers in goede banen leidt. Je staat vaak midden op de weg, gewapend met niets meer dan je stopbord en je veiligheidshesje, en je zorgt ervoor dat iedereen veilig zijn bestemming bereikt. Maar wat als het misgaat? Stel je voor, een ontevreden automobilist die jouw aanwijzingen in de wind slaat, of een discussie over de veiligheid op de werkvloer. Dat zijn de momenten waarop een zakelijke Aansprakelijkheid- en Rechtsbijstandverzekering geen overbodige luxe is..

Daphne

Adviseur Zakelijk

Wil jij jouw taxi verzekeren? Daphne helpt je hier graag bij.

Direct persoonlijk advies

Veilig de Weg Op: Verzekeringen voor Verkeersregelaars

Als verkeersregelaar ben je de spil van veiligheid op de weg, waarbij je dagelijks het verkeer in goede banen leidt. Gewapend met je stopbord en veiligheidshesje zorg je ervoor dat iedereen veilig op zijn bestemming aankomt. Maar wat als er zich onvoorziene situaties voordoen?

Stel je voor: een automobilist die jouw aanwijzingen negeert, of een geschil over veiligheid op de werkvloer. Op zulke momenten is een zakelijke Aansprakelijkheids- en Rechtsbijstandverzekering van onschatbare waarde. Deze verzekeringen bieden niet alleen financiële bescherming tegen claims van ontevreden klanten of incidenten op de werkvloer, maar ook juridische ondersteuning bij geschillen en rechtszaken.

Kortom, als verkeersregelaar ben je altijd alert om anderen te beschermen op de weg. Zorg er ook voor dat je jezelf beschermt met de juiste verzekeringen, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust je belangrijke werk kunt blijven doen.

Verzekering Verkeersregelaar bevat o.a. een zakelijke Aansprakelijkheid- en Rechtsbijstandverzekering en dat is geen overbodige luxe.
 • Dé Goedkoopste

  Vergelijk 18 verschillende verzekeraars

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

 • Gespecialiseerd in zakelijk

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Voorlopige Dekking Mogelijk

  Binnen 24 uur voorlopige dekking

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Welke verzekeringen zijn belangrijk voor verkeersregelaars?

Voor verkeersregelaars zijn verschillende verzekeringen essentieel om zichzelf en hun activiteiten te beschermen. Hier zijn enkele belangrijke verzekeringen:

 1. Aansprakelijkheidsverzekering: Dit type verzekering biedt dekking in het geval dat een verkeersregelaar aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan eigendommen of letsel aan personen tijdens het uitoefenen van hun functie. Het kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als een verkeersregelaar een verkeersongeval veroorzaakt of als iemand letsel oploopt door hun aanwijzingen.

 2. Rechtsbijstandverzekering: Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische bijstand en dekking van juridische kosten in het geval van geschillen of rechtszaken. Dit kan van pas komen als een verkeersregelaar betrokken raakt bij een juridisch conflict, bijvoorbeeld met betrekking tot arbeidsomstandigheden of contractuele geschillen.

 3. Ongevallenverzekering: Deze verzekering biedt financiële bescherming in het geval dat een verkeersregelaar gewond raakt tijdens het werk. Het kan medische kosten dekken, evenals compensatie voor blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens de werkzaamheden.

 4. Bedrijfsmiddelenverzekering: Deze verzekering beschermt de apparatuur en eigendommen van de verkeersregelaar, zoals stopborden, veiligheidshesjes en andere benodigdheden. Het biedt dekking tegen schade, diefstal of verlies van deze bedrijfsmiddelen.

Het is belangrijk voor verkeersregelaars om zorgvuldig de juiste verzekeringen te selecteren die passen bij hun specifieke activiteiten en risico’s. Het hebben van de juiste verzekeringen kan hen helpen om financiële zekerheid te bieden en gemoedsrust te hebben terwijl ze hun belangrijke werk op de weg uitvoeren.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Verkeersregelaars: Bescherming bij Onvoorziene Gebeurtenissen

Als verkeersregelaar ben je constant bezig met het beheren van de verkeersstroom en het waarborgen van de veiligheid op de weg. Ondanks je beste inspanningen kunnen er echter situaties ontstaan waarbij schade aan eigendommen of letsel aan personen betrokken is. In dergelijke gevallen kan een aansprakelijkheidsverzekering essentieel zijn. Deze verzekering biedt dekking voor eventuele schadeclaims of juridische kosten die voortvloeien uit aansprakelijkheid tijdens de uitoefening van je functie als verkeersregelaar. Met een aansprakelijkheidsverzekering kun je met vertrouwen je taken uitvoeren, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onvoorziene gebeurtenissen op de weg.

Rechtsbijstandverzekering voor Verkeersregelaars: Juridische Bijstand wanneer het Nodig is

Als eigenaar van een schoonheidssalon begrijp je dat klanten vertrouwen op jouw expertise en professionele diensten. Helaas kunnen er tijdens behandelingen ongelukken gebeuren, zoals letsel bij een klant of ontevredenheid over de resultaten. In dergelijke gevallen kunnen claims en juridische kosten zich opstapelen, wat een aanzienlijke financiële last kan vormen voor je salon. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen deze risico’s door de kosten van juridische verdediging en eventuele schadevergoedingen te dekken. Met deze verzekering kun je met vertrouwen je salon runnen, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Ongevallenverzekering voor Verkeersregelaars: Bescherming voor Jouw Veiligheid

Als verkeersregelaar loop je het risico betrokken te raken bij ongevallen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Een ongevallenverzekering biedt financiële bescherming in het geval dat je gewond raakt tijdens het werk. Deze verzekering dekt medische kosten, biedt compensatie voor blijvende invaliditeit en kan zelfs voorzien in uitkeringen aan nabestaanden in geval van overlijden als gevolg van een werkgerelateerd ongeval. Met een ongevallenverzekering kun je met gemoedsrust je werk blijven doen, wetende dat je financieel beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen op de weg.

Bedrijfsmiddelenverzekering voor Verkeersregelaars: Bescherming van Je Uitrusting en Eigendommen

Als verkeersregelaar vertrouw je op verschillende apparatuur en bedrijfsmiddelen om je werk veilig en effectief uit te voeren, zoals stopborden, veiligheidshesjes en communicatieapparatuur. Een bedrijfsmiddelenverzekering biedt bescherming tegen schade, diefstal of verlies van deze waardevolle eigendommen. Deze verzekering zorgt ervoor dat je snel weer operationeel kunt zijn in het geval van onvoorziene gebeurtenissen die je uitrusting of eigendommen kunnen beschadigen. Met een bedrijfsmiddelenverzekering kun je met vertrouwen je werkzaamheden voortzetten, wetende dat je essentiële apparatuur en eigendommen financieel beschermd zijn.