fbpx

Bedrijfsautoverzekering

Premie berekenen

Premie berekenen


100% de goedkoopste!

We zijn niet aan verzekeraars gebonden, dus kunnen we het voordeligste tarief voor je vinden.

Direct Verzekerd

Regel in slechts 2 minuten je verzekering en onderteken online voor jouw directe dekking.

Zakelijk gebruik

Onze verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven, zowel zakelijk als privé is gebruik toegestaan.

Bestelauto Verzekeren - Onze specialist Jasper helpt je graag bij het afsluiten van jouw nieuwe verzekering.

Bedrijfsautoverzekering nodig? Jasper is specialist in het afsluiten van bedrijfsautoverzekeringen. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper

Adviseur Zakelijk

Online je verzekering afsluiten? App dan met Jasper. Specialist in Zakelijke Verzekeringen.

Whatsapp nu met Jasper

Specialist in het verzekeren van alle soorten bedrijfsauto's

JW verzekeringen BV
4.6
Gebaseerd op 299 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bereken direct jouw premie ->


Kopstukje Chat formulier JW Verzekeringen

Chat direct met een medewerker

Een bedrijfsautoverzekering is een verzekering die dekking biedt voor schade aan voertuigen en aansprakelijkheidsrisico’s. Een bedrijfsautoverzekering is geschikt voor personenauto’s en bestelwagens die zakelijke worden gebruikt. Bedrijfsautoverzekeringen zijn vergelijkbaar met gewone autoverzekeringen, maar ze zijn aangepast aan de risico’s van ondernemers.

De kosten van een bedrijfsautoverzekering kunnen per verzekeraar sterk variëren, dit is afhankelijk van factoren zoals het type voertuig, het gebruik ervan, het aantal schadevrije jaren, de locatie en de geschiedenis van jouw bedrijf. Via onze vergelijkingswebsite kun je zelf verschillende zakelijke autoverzekeringen met elkaar vergelijken en direct een bestelauto verzekeren

Liever hulp van een specialist? Onze specialisten in zakelijke verzekeringen helpen je graag met het berekenen, vergelijken en direct afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Naast voertuigen kunnen alle zakelijke verzekeringen in een pakket worden afgesloten. 

Bedrijfsauto verzekeren - Direct Vergelijken & Afsluiten - JW Verzekeringen

Bedrijfsautoverzekeren vergelijken

Het vergelijken van bedrijfsautoverzekeringen is voor bedrijven een verstandige stap om de beste dekking en prijs te vinden. Het is belangrijk om dit grondig aan te pakken en de tijd te nemen om de beste optie voor jouw bedrijf te vinden. Een bedrijfsautoverzekering sluit je altijd op naam van het bedrijf af. Of je een zzp’er bent of een voertuig op naam van de BV koopt de verzekering komt op naam van de onderneming. 

Een bedrijfsautoverzekering dekt de kosten die kunnen ontstaan bij schade aan of door je voertuig. Er zijn verschillende soorten bedrijfsautoverzekeringen beschikbaar, waaronder de WA-verzekering, de WA + Beperkt casco-verzekering en de Allriskverzekering.

Een WA-verzekering is de wettelijk verplichte verzekering en dekt alleen schade die je veroorzaakt aan anderen met je bedrijfsauto. Een WA + Beperkt casco-verzekering biedt naast dekking voor schade aan anderen ook dekking voor schade aan je eigen voertuig door bijvoorbeeld brand, diefstal of storm. Een Allriskverzekering biedt de meest uitgebreide dekking en vergoedt ook schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen voertuig.

Als zzp’er is het verstandig om goed te kijken naar de dekkingen die je nodig hebt voor je bedrijfsautoverzekering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aanvullende verzekeringen die relevant zijn voor je bedrijfsactiviteiten, zoals dekking voor goederen die je vervoert.

Onze specialisten kunnen je helpen bij het vinden van de juiste bedrijfsautoverzekering voor jouw situatie. Wij kunnen je voorzien van advies op maat en helpen bij het kiezen van de juiste dekkingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Goedkope bedrijfsautoverzekering

Het vinden van een goedkope bedrijfsautoverzekering is belangrijk om de operationele kosten van jouw bedrijf laag te houden. Besef wel dat goedkope verzekeringen niet altijd de beste keuze zijn als ze niet voldoende dekking bieden. Zorg ervoor dat je de juiste balans vindt tussen kosten en dekking om de financiële risico’s van jouw bedrijf effectief te beheren. 

Goedkoopste bedrijfsautoverzekering

De goedkoopste bedrijfsautoverzekering vind je door verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. De goedkoopste verzekeraar vind je door te kiezen voor de laagste dekking en dit is alleen WA. Kies vervolgens voor een hoog eigen risico: Door het eigen risico te verhogen, kun je meestal de premie verlagen. Sluit alle zakelijke verzekeringen in een pakket af bij dezelfde verzekeraar. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor het bundelen van verzekeringen en zet dan slim je (privé) schadevrije jaren in of laat je schadevrije jaren splitsen in het geval van meerdere voertuigen. 

Bedrijfsautoverzekering afsluiten

Wij hebben het voor ondernemers makkelijk gemaakt om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Via onze vergelijkingswebsite kun je zelf direct een bedrijfsautoverzekering afsluiten. Bereken eerst zelf de premie van 6 verschillende bedrijfsautoverzekeringen, kies daarna de dekking en verzekeraar die het best bij jou past en sluit je verzekering direct af. Als er geen bijzonderheden zijn ontvang je direct per e-mail een polis en groene kaart en ben je direct verzekerd. 

Bedrijfsautoverzekering berekenen

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van een bedrijfsautoverzekering sterk kunnen variëren. Het berekenen van de kosten voor een bedrijfsautoverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Verschillende verzekeraars beslissen allemaal zelf hun prijzen aan de hand van jouw situatie. Het is verstandig om meerdere tarieven de berekenen om de beste prijs en dekking voor jouw bedrijf te vinden.

Bedrijfsautoverzekering zakelijk verzekeren

Video afspelen over JW Verzekeringen - Maak kennis met JW Verzekeringen

Het is belangrijk bedrijfsautoverzekering of te sluiten in plaats van een particuliere verzekering. Een bedrijfsautoverzekering biedt dekking voor zakelijk gebruik, zoals het vervoeren van goederen of het gebruik van de auto door meerdere medewerkers. Ook is het bij een bedrijfsautoverzekering vaak mogelijk om een no-claimkorting op te bouwen, wat kan zorgen voor een lagere premie.

Daarnaast is het belangrijk om bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering goed te kijken naar de specifieke dekkingen die nodig zijn voor jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aanvullende verzekeringen die relevant zijn voor je bedrijfsactiviteiten, zoals dekking voor goederen die je vervoert of voor het gebruik van de auto door medewerkers.

Onze specialisten kunnen je helpen bij het vinden van de juiste bedrijfsautoverzekering voor jouw bedrijf. Wij kunnen je voorzien van advies op maat en helpen bij het kiezen van de juiste dekkingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsautoverzekering.

Veelgestelde vragen

Aanvullende informatie

Een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) is de basisverzekering voor voertuigen in Nederland en biedt dekking voor schade die je veroorzaakt aan anderen en hun eigendommen tijdens het gebruik van je voertuig. De verzekering dekt echter niet de schade aan je eigen auto en beperkt de dekking tot de wettelijke verplichtingen.

Een WA-verzekering is verplicht in Nederland voor alle voertuigen, ongeacht het type of gebruik. Het is belangrijk te weten dat de dekking beperkt is en dat er andere verzekeringen beschikbaar zijn die meer uitgebreide dekking bieden, zoals beperkt cascoverzekeringen en volledige cascoverzekeringen. 

Het is mogelijk om een bedrijfsautoverzekering online af te sluiten. Via onze vergelijkingswebsite is het mogelijk om 6 bedrijfsautoverzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Je kunt verschillende dekkingen vergelijken en de verzekering kiezen die het beste bij jouw specifieke situatie en budget past. Het is belangrijk om de voorwaarden en dekkingen van de verzekeringen zorgvuldig te lezen voordat je een beslissing maakt. 

Er is niet één bedrijfsautoverzekering die altijd de beste is, omdat de verzekering afhankelijk is van de specifieke behoeften en omstandigheden van ieder bedrijf. Sommige verzekeringen kunnen echter als “beste” worden beschouwd voor bepaalde situaties, zoals de verzekering met de meeste dekking voor een lage prijs of de verzekering met een uitgebreide dekking voor de vervoerde waardevolle spullen.

Het is belangrijk om de verzekeringen van verschillende verzekeraars te vergelijken en de voorwaarden en dekkingen zorgvuldig te lezen voordat je een beslissing maakt. Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig. Wij vergelijken dagelijks alle verzekeraars en hebben ook directe contacten bij de verzekeraars, zodat we bedrijven de beste tarieven en voorwaarden kunnen aanbieden. Zo kunnen we toch nog zeggen dat we de beste specifieke bedrijfsautoverzekering voor iedereen kunnen afsluiten. 

bedrijfsautoverzekeringen zijn onze specialiteit.

Ben je op zoek naar een bedrijfsautoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsautoverzekeringen. Via onze website kun je 6 verschillende bedrijfsautoverzekeringen met elkaar vergelijken.

Achtergrond decoratie oranje grijs
Bedrijfsauto Verzekeren - Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bedrijfswagens.

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen