JW verzekeringen

Dienstenwijzer

OVER ONS

JW verzekeringen BV is een bemiddelaar en adviseur in zorg- en schadeverzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

JW Verzekeringen BV is volledig onafhankelijk. Wij hebben geen productie afspraken met verzekeraars en geen enkele aanbieder van financiële producten heeft een aandeel in ons bedrijf.

Wat wij doen

Wij adviseren en bemiddelen bij het afsluiten van verzekeringen. Voordat wij een verzekering adviseren, maken wij voor de premie en voorwaarden een vergelijking tussen verschillende verzekeraars. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om verzekeringen af te sluiten zonder ons advies, middels de modules op onze website.

Op onze website kan je zelf online premies berekenen, verzekeringen vergelijken en verzekeringen afsluiten zonder advies van JW verzekeringen BV. 

ONZE BACKOFFICE

Wij zijn een aangesloten bemiddelaar van Voogd & Voogd Verzekeringen B.V. Via de volmacht van Voogd en Voogd hebben wij toegang tot alle toonaangevende verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast maken wij gebruik van de ICT diensten van Voogd en Voogd B.V. Het incasseren van premies, de schadeafhandeling en het opmaken van polissen gaat automatisch via deze ICT diensten. Voogd & Voogd Verzekeringen B.V. www.voogd.com AFM nummer 12005910 KvK nummer 75993821 KiFiD nummer 300.003146 Rekeningnummer NL97ABNA0538618280.

Indien je verzekering niet via de Volmacht van Voogd en Voogd loopt zal de verzekeraar waar de verzekering loopt de premies rechtstreeks bij de verzekeringnemer in rekening brengen.

Missie & Visie

Missie: JW verzekeringen BV is de totaaloplossing voor particulieren en bedrijven in heel Nederland op het gebied van verzekeringen. Iedere adviseur is gediplomeerd en deskundig volgens de vereiste van de AFM.

Visie: JW verzekeringen BV heeft de ambitie om gezond en duurzaam te groeien en onze missie daarbij niet uit het oog te verliezen. Wij willen maatschappelijk betrokken raken in de provincie Noord-Holland. Uiteindelijk zal JW verzekeringen BV naast de huidige producten, alle financiële producten aanbieden.

ONZE BELONING

De kosten voor onze dienstverlening kunnen middels een urendeclaratie en of provisie in rekening worden gebracht. De verzekeraar betaald ons een vooraf afgesproken percentage van de premie. Dit percentage ligt tussen de 1 en 27,5% van de bij jou in rekening gebrachte premie. De gemiddelde provisie die wij momenteel ontvangen is 14%. Ben je benieuwd welk bedrag deaan provisie de verzekeraar aan ons betaald voor jou verzekering? Neem gerust contact met ons op.

Urendeclaratie: Wij werken tegen een uurtarief van €80,- per uur exclusief belasting. Wij werken tegen een uurtarief indien er geen provisie wordt betaald voor onze werkzaamheden of indien de provisievergoeding niet in verhouding staat tot de gevraagde werkzaamheden.

Voordat wij uren gaan schrijven zullen wij dit vooraf zo veel mogelijk proberen te bespreken.

ALARM CENTRALE

In geval van nood kan je contact opnemen met de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Het telefoonnummer van de alarmcentrale staat op jouw polisblad.

Heb je onze hulp nodig buiten openingstijden en kan dit niet wachten? Vul dan het formulier op onze contactpagina  in. Wij controleren dagelijks onze berichten box. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij schade kan je altijd bellen met de alarmcentrale.

ONLINE INLOGGEN

Via je digitale polismap heb je altijd toegang tot al je verzekeringen. Je kunt inloggen via onze website of via de app polismap, deze app kan je downloaden in de app store of via Google play.

Heeft u problemen met inloggen? Neemt u dan contact met ons op. Onze contactgevens zijn onderstaand te vinden of op onze contactpagina.

KvK & AFM

JW verzekeringen BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65747275. JW verzekeringen BV heeft een vergunning van de AFM voor het adviseren en bemiddelen in particuliere en zakelijke schade- en zorgverzekeringen onder nummer 12047171.

Mocht je een klacht hebben of ontevreden zijn, verzoeken wij je dit eerst aan ons kenbaar te maken zodat wij de kans krijgen dit op te lossen. Als wij de klacht niet naar jouw wens hebben opgelost, kan je je wenden tot Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postbus 93257 2509 AG DEN HAAG www.kifid.nl

Adres

Zakelijke Info