fbpx

Als verzekeringsadviseur hebben we ervaring met het verzekeren van verschillende soorten bedrijven, waaronder ook loodgietersbedrijven. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke risico's met zich meebrengt. Daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw loodgietersbedrijf.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Loodgietersbedrijf verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Loodgietersbedrijf verzekeren​

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Als verzekeringsadviseur hebben we ervaring met het verzekeren van verschillende soorten bedrijven, waaronder ook loodgietersbedrijven. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke risico's met zich meebrengt. Daarom bieden we op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw loodgietersbedrijf.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Direct persoonlijk advies

Specialist in verzekeringen
voor loodgietersbedrijven

Bij het verzekeren van een loodgietersbedrijf is het belangrijk om te kijken naar de verschillende risico’s die het bedrijf loopt. Zo is een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) een belangrijke verzekering, omdat er bij het werk van een loodgieter vaak risico’s op schade aan derden bestaat. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar verzekeringen voor bedrijfsmiddelen zoals gereedschap, machines en bedrijfsauto’s.

Als specialist in het verzekeren van loodgietersbedrijven kunnen wij je helpen bij het selecteren van de juiste verzekeringen voor jouw bedrijf. Wij bieden op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat je altijd goed verzekerd bent tegen de verschillende risico’s die je loodgietersbedrijf loopt.

 • Gespecialiseerd in bouw

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Ondernemend

  Onze medewerkers denken met je mee

 • Nuchter & realistisch

  Een periodieke en beheersbare aanpak

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Loodgietersbedrijven verzekeringspakket

Als loodgietersbedrijf is het belangrijk om goed verzekerd te zijn tegen eventuele risico’s. Hieronder vind je een aantal verzekeringen die relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf:

 1. Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB): deze verzekering dekt schade die jij of je medewerkers veroorzaken aan anderen of aan hun eigendommen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden.

 2. Bedrijfsautoverzekering: deze verzekering dekt schade die ontstaat aan de auto’s die je gebruikt voor je bedrijf. Hierbij kun je denken aan schade bij een ongeval, diefstal of brand.

 3. Inventaris-/goederenverzekering: deze verzekering dekt schade aan je bedrijfsmiddelen zoals gereedschap, machines en voorraden.

 4. Rechtsbijstandsverzekering: met deze verzekering heb je recht op juridische bijstand en advies in geval van conflicten. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij een geschil met een klant of leverancier.

 5. Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): als zelfstandig ondernemer ben je niet automatisch verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Met een AOV zorg je ervoor dat je bij ziekte of een ongeval toch een inkomen hebt.

Het is altijd verstandig om samen met een verzekeringsadviseur te kijken naar welke verzekeringen het beste passen bij jouw bedrijfssituatie en risico’s.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als loodgietersbedrijf?

De meest voorkomende verzekeringen voor een loodgietersbedrijf in verwarming en luchtbehandeling:

Aansprakelijkheidsverzekering loodgietersbedrijf

Een aansprakelijkheidsverzekering voor een loodgietersbedrijf is een belangrijke verzekering om te hebben. Als loodgieter ben je vaak bezig met het installeren en repareren van systemen die water, gas en elektriciteit bevatten, en er kunnen verschillende risico's ontstaan bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor schadeclaims die voortkomen uit onvoorziene ongevallen of fouten tijdens het werk. Dit kan bijvoorbeeld een lekkage zijn die wordt veroorzaakt door een fout tijdens de installatie van een leiding, of een gaslek dat ontstaat door een fout tijdens de installatie van een gasleiding. De kosten voor reparatie of vervanging van beschadigde eigendommen kunnen hoog oplopen en een aansprakelijkheidsverzekering kan je hier tegen beschermen. Als specialist in het verzekeren van loodgietersbedrijven kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste aansprakelijkheidsverzekering voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

CAR- en Montageverzekering voor loodgietersbedrijf

Een CAR-verzekering (Construction All Risk) is een verzekering voor de bouw en installatiesector, waaronder ook loodgietersbedrijven vallen. Deze verzekering biedt dekking voor schade die ontstaat tijdens de bouw of montage van een project, zowel voor schade aan het werk zelf als aan derden. Een montageverzekering is gericht op schade die ontstaat tijdens de installatie of montage van zaken die niet tot het standaard bouwproces behoren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het installeren van een cv-ketel of sanitair. Als loodgietersbedrijf kan het dus verstandig zijn om zowel een CAR-verzekering als een montageverzekering af te sluiten, zodat je gedekt bent voor verschillende soorten schade die tijdens het werk kunnen ontstaan. Als specialist in het verzekeren van loodgietersbedrijven kan JW Verzekeringen je helpen bij het vinden van de juiste verzekeringen die passen bij jouw specifieke bedrijfssituatie en risico's.

Bestelauto verzekering voor loodgieters

Als loodgietersbedrijf is het belangrijk om een bestelautoverzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je gedekt tegen schade die je met de bestelauto veroorzaakt aan anderen. Daarnaast kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen, zoals een verzekering voor schade aan je eigen voertuig of diefstal van de auto. Het is aan te raden om bij het afsluiten van een bestelautoverzekering voor je loodgietersbedrijf goed te kijken naar de verschillende opties en voorwaarden. Zo kun je een verzekering kiezen die goed aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Naast een bestelautoverzekering kan het ook verstandig zijn om te kijken naar andere verzekeringen die relevant zijn voor een loodgietersbedrijf, zoals een aansprakelijkheidsverzekering of een inventaris- en goederenverzekering. Een specialist in bedrijfsverzekeringen kan je hierbij helpen en adviseren over de beste verzekeringen voor jouw loodgietersbedrijf.

Verzekeringsrisico's loodgietersbedrijf

Als loodgietersbedrijf heb je te maken met diverse risico's. Denk hierbij aan schade aan eigendommen van de klant, schade aan jouw eigen materiaal en gereedschap, maar ook letselschade door bijvoorbeeld een ongeval op de werkplek. Het is dan ook belangrijk om als loodgietersbedrijf goed verzekerd te zijn. Als specialist in verzekeringen voor loodgietersbedrijven kunnen wij je helpen met het samenstellen van een verzekeringspakket dat past bij jouw specifieke situatie. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor: Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering dekt schade die je als loodgietersbedrijf per ongeluk aan eigendommen van anderen toebrengt, of wanneer iemand anders door jouw toedoen gewond raakt. Inboedelverzekering: hiermee verzeker je je inventaris en gereedschap tegen bijvoorbeeld diefstal, brand- en waterschade. Bedrijfsautoverzekering: deze verzekering is van belang wanneer je als loodgietersbedrijf een of meerdere bedrijfsauto's hebt. Arbeidsongeschiktheidsverzekering: als zzp'er in de loodgietersbranche is het belangrijk om jezelf te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, omdat je als zelfstandige geen recht hebt op een uitkering bij ziekte of een ongeval. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het verzekeren van jouw loodgietersbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Vervoer eigen goederen

Je bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je gereedschappen en materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw verzekering
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand verzekering
Als installateur heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil met een klant over het betalen van de nota of het inbrengen van leveringsvoorwaarden. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als installateur ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als je door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwbedrijf verzekeringen.

Ben je op zoek naar een verzekering voor installateurs? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bouw- & installatie activiteiten. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor installatiebedrijven voor jouw als klant.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen