fbpx
JW verzekeringen
Bestelauto Verzekeren - Onze specialist Jasper helpt je graag bij het afsluiten van jouw nieuwe verzekering.

Autoverzekering
Maaltijdbezorging

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Bezorgauto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bezorgauto's. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Autoverzekering Maaltijdbezorging

Direct in contact met specialist
Jasper helpt je graag!

Bezorgauto('s) verzekeren? Jasper is specialist in het verzekeren van bezorgauto's. Kom direct in contact met Jasper voor het beste advies en de beste deal.

Jasper Bakker

Adviseur Zakelijk

Bestelauto Verzekeren - Onze specialist Jasper helpt je graag bij het afsluiten van jouw nieuwe verzekering.

Liever direct een offerte ontvangen? We nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Specialist in het verzekeren van bezorgauto's

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Veilig & zeker maaltijden bezorgen, doe je met onze bezorgautoverzekering

Maaltijdbezorging met een bezorgauto of bestelauto komt heel veel voor. In een auto kunnen er meer maaltijden vervoerd worden dan met een scooter of fiets. Daarnaast is de auto voor grotere afstanden sneller dan een fiets of scooter. Wel dient de bezorger in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Verzekering voor bezorgauto’s

Het bezorgen van maaltijden is in de meeste gevallen uitgesloten bij verzekeraars. Omdat maaltijdbezorging vaak gepaard gaat met tijdsdruk, worden er vaker schades gereden dan voertuigen die voor particulier of overig zakelijk gebruik worden gebruikt. Daarnaast zijn er vaak jonge bestuurders die in het voertuig rijden. Om deze reden wordt maaltijdbezorging bij de meeste verzekeraars uitgesloten van de dekking.

JW verzekeringen heeft mogelijkheden om bij reguliere verzekeraars bezorgauto’s te verzekeren tegen marktconforme tarieven. Net als bij een reguliere autoverzekering is het mogelijk om het voertuig WA, WA + Beperkt Casco of WA + Casco te verzekeren.

Premievoorbeelden:
Autoverzekering Maaltijdbezorging

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Volkswagen UP

Vanaf €49,- Tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:
  • 0 Schade vrije jaren
  • Maaltijdbezorging is toegestaan
  • Er hoeft geen bestuurder worden opgegeven
  • Elke werknemer met rijbewijs mag rijden
  • Direct verzekerd tegen de laagste prijs

Volkswagen Caddy

Vanaf €64,- Tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:
  • 0 Schade vrije jaren
  • Maaltijdbezorging is toegestaan
  • Er hoeft geen bestuurder worden opgegeven
  • Elke werknemer met rijbewijs mag rijden
  • Direct verzekerd tegen de laagste prijs
Welke verzekeringen kun je afsluiten als horecazaak?

Als horecaondernemer ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Bijvoorbeeld als een van jouw mensen per ongeluk bij het serveren van eten, eten laat vallen op de klant. Ook schade van het eigen personeel, als zij bijvoorbeeld een hand verbranden bij het koken is verzekerd. Klik hier voor alle informatie over een aansprakelijkheidsverzekering voor de horecaondernemer. 

In de bedrijfsschadeverzekering, verzeker je je tegen financiële risico’s door schade. Als je onderneming bijvoorbeeld door een brand of een storm getroffen wordt en daarmee de werkzaamheden deels of helemaal komen stil te liggen, zal de omzet ook verminderen. Deze financiële schade verzeker je in deze verzekering. Alles over bedrijfsschade verzekering voor de horecazaak. 

De inventaris- en goederenverzekering vergoedt schade aan je spullen en voorraad. Onder de inventaris vallen de spullen die niet voor de verkoop zijn bedoeld. Denk hierbij aan de stoelen, tafels en bijvoorbeeld de tap, oven of ander keukenapparatuur. Onder de goederen vallen de spullen die wel voor de verkoop bedoeld zijn. Denk hierbij aan de voorraad van het eten en drinken.

Video afspelen over JW Verzekeringen | Bestelauto Verzekering | Vergelijken

Schadeverzekering voor inzittenden maaltijdbezorging

Als werkgever ben je aansprakelijk voor eventuele schade die je werknemers oplopen tijdens werktijd door een verkeersongeval. Dit zijn zowel de materiële- als de letselschade van de werknemer. Als er werknemers zijn die bij een verkeersongeval eventueel letsel oplopen, kunnen dit enorm hoge bedragen zijn waar je als werkgever mee te maken kunt krijgen. Daarom adviseren wij om jou en je personeel hier te allen tijde goed voor te verzekeren.

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die de bestuurder en passagiers lijden van het bij een ongeval betrokken motorrijtuig. Die schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, bagage etc.), inkomstenderving, huishoudelijk hulp, vervoerskosten, medische kosten, smartengeld en uitvaartkosten.

Wij zijn gespecialiseerd in bezorgautoverzekeringen.

Ben je op zoek naar een bezorgautoverzekering? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bezorgauto's en bestelauto's. Via onze website kun je voor alle soorten maaltijdbezorgingen de best passende verzekeringen afsluiten, voor het scherpste tarief.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen