fbpx
JW verzekeringen

Op zoek naar een verzekering tegen de schade die door cyber wordt veroorzaakt? Daphne is specialist in cyberverzekeringen. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Cyberverzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Cyberverzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Daphne helpt je graag!

Op zoek naar een verzekering tegen de schade die door cyber wordt veroorzaakt? Daphne is specialist in cyberverzekeringen. Kom direct in contact met Daphne voor het beste advies en de beste deal.

Daphne

Adviseur Zakelijk

Direct persoonlijk advies

Wat verzeker je met de
Cyberverzekering?

Door een Cyberverzekering komt je online veiligheid verder op orde. De verzekering dekt schade als gevolg van cybercrime. Door deze verzekering zijn je klanten en leveranciers verzekerd tegen schade die wordt veroorzaakt door een cyberincident bij jouw bedrijf.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Wat is een Cyberverzekering?

Een Cyberverzekering dekt kosten als gevolg van cybercriminaliteit. Deze kosten bestaan onder meer uit gegevensdiefstal, hacking, ransomware, systeeminbraak of dataverlies. Een cyberrisicoverzekering maakt onderscheid tussen twee vormen van schaden. Aan de ene kant schade van derden (aansprakelijkheid). En aan de andere kant schade aan je eigen bedrijf. Niet alleen jouw onderneming, ook toeleveranciers en klanten kunnen namelijk schade lijden als gevolg van een cyberincident bij jouw bedrijf.

Voor wie is de Cyberverzekering belangrijk?

In de basis is een Cyberverzekeringen geschikt voor vrijwel elk bedrijf, want bijna alle bedrijven maken gebruik van ICT-systemen met gegevensverwerking en zijn gevoelig voor cybercriminaliteit. Bedrijven die met privacygevoelige informatie werken of waar online transacties plaatsvinden zoals bij webshops, hebben een grotere behoefte aan een Cyberverzekering. Ook bedrijven in de horeca, productie, onderwijsinstanties en dienstverlening lopen een groot risico op cyberschade. Een cyberincident kan grote gevolgen hebben voor je eigen onderneming en kan schade veroorzaken bij je klanten en leveranciers. 

JW Verzekeringen

Video afspelen

Kans op Cyber verminderen?

Het is zaak je cyberweerbaarheid te vergroten. Stel een informatiebeveiligingsbeleid op. Train je medewerkers regelmatig over beveiligingsbewustzijn. Ververs regelmatig de software van je computersystemen. Neem antivirus en firewall maatregelen. Stel back-up procedures op en test regelmatig. Laat het geheel van maatregelen periodiek toetsen door een onafhankelijke partij. En sluit een Cyberverzekering af voor als het dan toch nog misgaat.

Wij zijn gespecialiseerd in cyberverzekeringen.

Ben je op zoek naar een cyberverzekering? Wij zijn specialist in zakelijke verzekeringen. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Ons advies begint met een risico-inventarisatie. Gezamenlijk kiezen we welke verzekering het meest passend is.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Met ons online marketing- & ontwikkelingsbureau zijn wij bij JW Verzekering verzekerd voor al onze online activiteiten van ons bedrijf. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. 

Gwendolyn

Klant JW Verzekeringen