fbpx

Expat Verzekering

Krijg een offerte op maat

Premie berekenen
Expat Verzekering

Wij gaan direct jouw premie berekenen

Ben je op zoek naar een goede expat verzekering? Remco is specialist in het verzekeren van Expats. Een expat verzekering maken wij op maat, zo heb je een verzekering die het best bij jou past! Wij verzekeren ook partners en familie.Kom direct in contact met Remco voor het beste advies en de beste deal.

Remco

Adviseur Zakelijk

Remco - Expat Verzekering

JW Verzekeringen BV – je vertrouwde Partner voor Expat Verzekeringen

Als werkgever die om het welzijn van zijn team geeft, maak jij met het Expat product van De Goudse Verzekeringen via JW Verzekeringen BV een verstandige keuze. Hier zijn 5 redenen waarom dit product een uitstekende verzekering is voor jouw personeel:

1. Volledige Wereldwijde Dekking:

Met De Goudse Expat Verzekeringen geniet jouw personeel, of het nu om één teamlid gaat of een heel team, van uitgebreide wereldwijde dekking voor medische kosten, reisongevallen en meer. Of ze nu aan de andere kant van de wereld zijn of dichter bij huis, ze zijn altijd goed beschermd.

2. Flexibiliteit Afgestemd op Jouw Bedrijf:

De dekkingsplannen zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en de diverse bestemmingen van jouw internationale team. Zo ben jij er zeker van dat de verzekering perfect past bij jouw bedrijfsomstandigheden.

3. Gemoedsrust voor Jou en Jouw Medewerkers:

Met de uitgebreide dekking biedt De Goudse Expat Verzekeringen niet alleen financiële bescherming, maar ook gemoedsrust. Jouw medewerkers kunnen zich concentreren op hun werkzaamheden, wetende dat ze in geval van onvoorziene omstandigheden op professionele ondersteuning kunnen rekenen.

4. Aanvullende Services voor Jouw Bedrijf:

Naast de verzekeringsdekking biedt De Goudse aanvullende services die specifiek zijn ontworpen voor werkgevers met internationale teams. Hierdoor wordt de administratieve last verminderd en worden uitzendingen soepeler.

5. Ervaren Partnerschap met JW Verzekeringen BV:

Als ervaren verzekeringsadviseurs begrijpen wij de complexiteit van internationale uitzendingen. JW Verzekeringen BV is jouw betrouwbare partner, klaar om jou persoonlijk advies te bieden en ervoor te zorgen dat jij en jouw team zich ondersteund voelen, waar ter wereld ze ook zijn.

Expat Verzekering op maat