fbpx

Wij zijn goed bekend met de horecabranche en logiesverstrekkende bedrijven en weten waar we het over hebben als het over jouw bedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als horecabedrijf. Ook logische nevenwerkzaamheden zoals workshops, catering, koken op locatie, zalenverhuur, organiseren van beurzen en congressen, verhuur van vakantiehuisjes zijn verzekerd.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Hotel Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Hotel Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Remco helpt je graag!

Wij zijn goed bekend met de horecabranche en logiesverstrekkende bedrijven en weten waar we het over hebben als het over jouw bedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als horecabedrijf. Ook logische nevenwerkzaamheden zoals workshops, catering, koken op locatie, zalenverhuur, organiseren van beurzen en congressen, verhuur van vakantiehuisjes zijn verzekerd.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Direct persoonlijk advies

Specialist in verzekeringen
Voor Hotels & BnBs

Hotel Verzekeren - JW Verzekeringen

Het verzekeren van horeca is een vak apart. Als professional in de hospitality-branche weet je dat de tevredenheid van jouw klanten de belangrijke succesfactor is. Duurzaam succesvol zijn is de sleutel van een gezond bedrijf. Een veilig en goed onderhouden gebouw op een geschikte locatie is hiermee onlosmakelijk verbonden. Je wilt dat je gasten tevreden je hotel verlaten en ambassadeurs van je bedrijf worden. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s en mogelijke oplossingen. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden. Naast hotels verzekeren wij ook logiesverstrekkende bedrijven als een vakantiepark, BnB of camping.

 • Ondernemend

  Onze medewerkers denken met je mee

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Hotel verzekeringspakket

Het Verzekerspakket Hotel is een uitgebreide verzekeringsoplossing die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de unieke risico’s en behoeften van de hotelindustrie. Dit pakket biedt een breed scala aan dekkingen die hotels beschermen tegen diverse onvoorziene gebeurtenissen, zoals schade aan eigendommen, aansprakelijkheid voor gasten en medewerkers, en verstoringen van bedrijfsactiviteiten. Met aandacht voor de specifieke uitdagingen van de hospitalitysector, streeft het Verzekerspakket Hotel ernaar om bedrijfseigenaren gemoedsrust te bieden, zodat ze zich kunnen concentreren op het bieden van een uitzonderlijke ervaring aan hun gasten. Of het nu gaat om een luxe resort, boetiekhotel of een grotere hotelketen, dit pakket is op maat gemaakt om een uitgebreide bescherming te bieden die aansluit op de diversiteit van de hotelindustrie.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als hotel?

De meest voorkomende verzekeringen voor schoonmaakbedrijven zijn:

Aansprakelijkheidsverzekering Hotel

Je primaire doel is het waarborgen van de tevredenheid van je gasten. Je wilt dat je gasten en medewerkers kunnen verblijven en werken in een veilige omgeving. Een voedselvergiftiging, bedrijfsongeval of een legionellabesmetting kunnen hier helaas verandering in brengen. De strengere wet- en regelgeving rondom alcoholgebruik en voedselveiligheid zorgen voor nieuwe en verhoogde aansprakelijkheidsrisico’s. Je medewerkers en gasten kunnen je hotel aansprakelijk stellen voor een eventuele directe en gevolgschade. Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je goed verzekerd tegen onverwachte claims.

Gebouwverzekering Hotel

Brand, storm en water kunnen een flinke schade veroorzaken aan je hotel. Met een gebouwenverzekering krijg je de herbouwkosten vergoed om je gebouw te herstellen of te herbouwen.

Huurdersbelang-/Eigenaarsbelangverzekering hotel

Huur je een bedrijfspand of is je pand onderdeel van een vereniging van eigenaren? Dan zijn de voor jouw rekening aangebrachte bouwkundige verbeteringen niet verzekerd. Denk aan keuken, vloer en sanitair. De waarde van deze verbeteringen verzeker je met een huurdersbelangverzekering of eigenaarsbelangverzekering.

Inventaris-/Goederenverzekering Hotel

De waarde van je keukenapparatuur, geluidsapparatuur, kamerinrichting, restaurant- en terrasmeubilair is al snel meer dan je denkt. Wanneer je de waarde van de voorraad daarbij optelt kom je op de verzekerde waarde van de inventaris-/Goederenverzekering. Ook hier kan brand, storm, water en bijvoorbeeld vandalisme veel schade veroorzaken. De kosten om de beschadigde inventaris en goederen te vervangen worden vergoed door de inventaris-/Goederenverzekering Hotel.

Bedrijfsschadeverzekering Hotel

Brand, storm en water kunnen een flinke schade veroorzaken aan je hotel. Het is goed mogelijk dat je hotel geheel of gedeeltelijk moet sluiten en geen of minder gasten kunt ontvangen. Je verliest hierdoor omzet. Ondertussen moeten de loonkosten en de vaste lasten gewoon worden betaald. Met de bedrijfsschadeverzekering Hotel verzeker je het verlies van nettowinst en vaste lasten.

Cyberverzekering Hotel

Cyberaanvallen zijn tegenwoordig schering en inslag. Ook een hack of een andere vorm van cubercriminaliteit komen veel voor. Daarom kan het belangrijk zijn je hotel hiertegen te beschermen en verzekeren. Ee cyberverzekering dekt niet alleen de financiele schade. Ook zaken als incident-response, bedrijfsschade, herstel van data, ransomware en boetes bij overtreding AVG zijn verzekerd.

Verzuimverzekering Hotel

Met een ziekteverzuimverzekering kun je de kosten voor loondoorbetaling verzekeren en betaalt de verzekeraar deze kosten gedurende maximaal twee jaar aan je door

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten:

Premievoorbeeld: Hotel met restaurant

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Tarieven in de kolom hiernaast zijn gebaseerd op de volgende waardes:

 • Jaaromzet: € 3.000.000
 • Herbouwwaarde gebouw: € 1.500.000
 • Inventaris: € 400.000
 • Goederen: € 75.000
 • Elektronica: € 15.000
 • Bedrijfsschade: € 1.200.000
 • Medewerkers: 10 stuks

Voorbeeld maandpremie: € 890,21

De premies zijn inclusief 10% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.

 • Aansprakelijkheid: € 158,07
 • Gebouw: € 321,34
 • Bedrijfsschade: € 264,32
 • Inventaris en goederen: € 137,20
 • Verkeersschade: € 9,28