fbpx

Als specialist in het verzekeren van hoveniersbedrijven begrijp ik dat er specifieke risico's zijn waar hoveniersbedrijven mee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan schade aan tuinen en bestrating, schade aan kassen en glazen overkappingen, en schade aan gereedschap en machines. Daarom is het belangrijk om als hoveniersbedrijf goed verzekerd te zijn.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Hoveniersbedrijf verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Hoveniersbedrijf verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Als specialist in het verzekeren van hoveniersbedrijven begrijp ik dat er specifieke risico's zijn waar hoveniersbedrijven mee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan schade aan tuinen en bestrating, schade aan kassen en glazen overkappingen, en schade aan gereedschap en machines. Daarom is het belangrijk om als hoveniersbedrijf goed verzekerd te zijn.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Verzekering voor je hoveniersbedrijf
Direct vergelijken & afsluiten

Verzekering voor hoveniers

Als je een hoveniersbedrijf hebt, is het belangrijk om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen mogelijke risico’s en aansprakelijkheid. Een goede verzekering kan je daarbij helpen. Hier zijn enkele verzekeringen die nuttig kunnen zijn voor een hoveniersbedrijf:

  1. Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering dekt de kosten die voortvloeien uit schade aan eigendommen of letsel aan personen als gevolg van je werkzaamheden als hovenier.

  2. Bedrijfsautoverzekering: als je bedrijfsauto’s gebruikt voor het vervoeren van gereedschap en materialen, is het belangrijk om deze te verzekeren tegen schade of diefstal.

  3. Rechtsbijstandverzekering: deze verzekering biedt juridische bijstand en dekking van kosten in geval van geschillen met klanten of leveranciers.

  4. Arbeidsongeschiktheidsverzekering: als zelfstandig ondernemer is het verstandig om je te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Hierdoor ben je verzekerd van inkomen als je door ziekte of een ongeval niet kunt werken.

  5. Inventaris- en goederenverzekering: deze verzekering dekt schade of diefstal van je gereedschap, machines, en materialen.

  6. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering dekt de kosten van schadeclaims die ontstaan door fouten die je maakt tijdens het uitoefenen van je beroep als hovenier.

  7. Milieuschadeverzekering: deze verzekering dekt de kosten van sanering bij milieuverontreiniging als gevolg van je werkzaamheden.

Het is verstandig om goed te kijken welke verzekeringen voor jouw hoveniersbedrijf van toepassing zijn en welke dekking het beste past bij jouw specifieke situatie. Een verzekeringsspecialist kan je hierbij helpen.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Direct persoonlijk advies

Specialist in verzekeringen
voor een hoveniersbedrijf.

Als specialist in het verzekeren van hoveniersbedrijven begrijp ik dat er specifieke risico’s zijn waar hoveniersbedrijven mee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan schade aan tuinen en bestrating, schade aan kassen en glazen overkappingen, en schade aan gereedschap en machines. Daarom is het belangrijk om als hoveniersbedrijf goed verzekerd te zijn.

Een aansprakelijkheidsverzekering is bijvoorbeeld een essentiële verzekering voor een hoveniersbedrijf. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk veroorzaakt bij klanten of derden, zoals schade aan eigendommen van klanten of letselschade.

Daarnaast kan het verstandig zijn om te kijken naar een verzekering voor het eigen materieel, zoals machines, gereedschap en transportmiddelen. Ook een verzekering voor bedrijfsschade kan in sommige gevallen nuttig zijn, bijvoorbeeld als je bedrijf tijdelijk stil komt te liggen door schade aan je bedrijfspand of door een ongeval.

Als specialist in het verzekeren van hoveniersbedrijven kan ik je adviseren over de beste verzekeringsoplossingen voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd bent tegen alle mogelijke risico’s.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als hoveniersbedrijf?

De meest voorkomende verzekeringen voor hoveniers.

Verzekeringspakket hoveniersbedrijf

Als je een hoveniersbedrijf hebt, is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen mogelijke risico's. Een passend verzekeringspakket kan daarbij helpen. Hieronder vind je een aantal verzekeringen die van belang kunnen zijn voor een hoveniersbedrijf: Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering dekt schade aan eigendommen van anderen en letselschade die veroorzaakt zijn door jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de tuin van een klant of letsel bij een medewerker. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Deze verzekering is specifiek gericht op beroepsfouten en -schade. Als je bijvoorbeeld advies geeft over tuinontwerp en dit advies blijkt achteraf niet goed te zijn, dan kan je aansprakelijk worden gesteld voor de schade die hieruit voortvloeit. Rechtsbijstandverzekering: Deze verzekering biedt juridische hulp bij geschillen met klanten, leveranciers of andere partijen. Inventaris- en goederenverzekering: Hiermee verzeker je de inventaris en goederen van je bedrijf, zoals gereedschap, machines en planten. Bestelautoverzekering: Als je een bestelauto hebt voor je bedrijf, is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Het is verstandig om samen met een verzekeringsadviseur te kijken welke verzekeringen het beste bij jouw hoveniersbedrijf passen. Zo weet je zeker dat je goed beschermd bent tegen mogelijke risico's.

Verzekering voor hoveniers

Een hovenier heeft verschillende verzekeringen nodig om zijn bedrijf te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste verzekeringen voor een hoveniersbedrijf: Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB): Deze verzekering biedt dekking voor schade aan personen en/of eigendommen van anderen als gevolg van de werkzaamheden van het hoveniersbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een tuin of aan personen die gewond raken door een omvallende boom. Bedrijfsautoverzekering: Een hovenier maakt vaak gebruik van een bedrijfsauto om naar klanten te rijden en om materialen en gereedschappen te vervoeren. Met een bedrijfsautoverzekering ben je verzekerd voor schade aan de bedrijfsauto en eventuele schade die je met de bedrijfsauto veroorzaakt aan anderen. Inventaris- en goederenverzekering: Deze verzekering biedt dekking voor schade aan de inventaris en goederen van het hoveniersbedrijf, zoals gereedschappen, machines, planten en bomen. Rechtsbijstandverzekering: Met deze verzekering kun je juridische hulp inschakelen bij bijvoorbeeld een conflict met een klant, een leverancier of een werknemer. Arbeidsongeschiktheidsverzekering: Als hovenier ben je vaak fysiek bezig en loop je meer risico op arbeidsongeschiktheid. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je jezelf verzekeren tegen de financiële gevolgen van langdurige ziekte of een ongeval. Het is raadzaam om bij een verzekeraar te informeren naar een verzekeringspakket op maat, zodat je de juiste dekking hebt voor jouw hoveniersbedrijf.

Bestelauto verzekeren hoveniersbedrijf

Een bestelautoverzekering is een belangrijke verzekering voor een hoveniersbedrijf omdat het bedrijf vaak afhankelijk is van het vervoer van gereedschappen, machines en planten naar verschillende klanten en projectlocaties. Met een bestelautoverzekering kun je ervoor zorgen dat je bedrijfsauto goed verzekerd is tegen schade en diefstal. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk, zoals WA (wettelijke aansprakelijkheid), beperkt casco en volledig casco. Het is belangrijk om goed te kijken naar de specifieke risico's die je bedrijf loopt en daar de dekking op af te stemmen. Een specialist in verzekeringen voor hoveniersbedrijven kan je hierbij helpen.

Aansprakelijkheidsverzekering horecabedrijfbedrijf

Een aansprakelijkheidsverzekering voor een hoveniersbedrijf is een belangrijke verzekering die de ondernemer beschermt tegen aansprakelijkheid voor schade aan derden. Het werk als hovenier brengt vaak risico's met zich mee, zoals schade aan eigendommen van klanten of letsel bij personen die in de buurt van het werkgebied zijn. Met een aansprakelijkheidsverzekering worden de kosten van dergelijke schadeclaims gedekt. Het is daarbij van belang om te kijken naar de specifieke risico's van het hoveniersbedrijf, bijvoorbeeld het werken met machines, het gebruik van bestrijdingsmiddelen of het aanleggen van vijvers. Op basis daarvan kan de juiste dekking worden bepaald. Als specialist in verzekeringen voor hoveniersbedrijven kunnen wij adviseren over de meest geschikte aansprakelijkheidsverzekering en andere verzekeringen die belangrijk zijn voor een hoveniersbedrijf. Zo kunnen we ook een verzekering afsluiten die schade aan planten en bomen dekt, mocht er onverhoopt schade ontstaan bij het werk.

Wij zijn gespecialiseerd in hoveniersbedrijf verzekeringen.

Ben je op zoek naar een verzekering voor een hoveniersbedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten in en rondom de tuin. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor installatiebedrijven voor jouw als klant.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen