fbpx

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw klussenbedrijf gaat. Wij bieden je goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als klussenbedrijf.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Klussenbedrijf Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Klussenbedrijf Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Remco helpt je graag!

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw klussenbedrijf gaat. Wij bieden je goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als klussenbedrijf.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Direct persoonlijk advies

De verzekering voor dé
professionele klusser!

Als professioneel klusser draait het om kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om het plaatsen van een kozijn, het opknappen van een toiletruimte of het bouwen van een veranda. Klanten vragen steeds meer om een duidelijke planning, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Als vakman wil je dat je klanten tevreden zijn over de gehele gang van zaken en het geleverde werk. Daarnaast wil je gerust zijn over het voortbestaan van je bedrijf. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s die jouw bedrijf loopt en de mogelijke oplossingen hiervoor. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden.

 • Gespecialiseerd in bouw

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Voordelige premie

  Wij bieden de scherpste premie aan

 • Nuchter & realistisch

  Een periodieke en beheersbare aanpak

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten?

De meest voorkomende verzekeringen voor een klussenbedrijf:

Aansprakelijkheid
Als klusser ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Bijvoorbeeld als de toiletpot uit je handen valt en hierbij de parketvloer jouw klant beschadigt. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade.

CAR- en Montageverzekering
Een CAR- en Montageverzekering biedt dekking voor schade aan het werk zelf. De klus kan op vele manieren worden beschadigd. Bijvoorbeeld schade door diefstal, brand, vandalisme of storm. Ook ben je verzekerd als je schade hebt gemaakt door verkeerd te werken, een zogenaamde uitvoeringsfout. Een CAR- en Montageverzekering dekt bijna alle materiële schade op de werkplaats.

Veel klussenbedrijven beschikken vaak alleen over een aansprakelijkheidsverzekering. Maar die biedt geen dekking voor schade aan het eigen uitgevoerde werk. Daarom adviseren wij vaak een CAR- en Montageverzekering.

Bestelauto
Zit jij geregeld op de weg? Dan kan er altijd wat gebeuren met je bestelauto. Denk aan een botsing of diefstal. Niet handig als je naar de houthandel moet om hout in te slaan voor de veranda. Onze autoverzekering beschermt je voor de grootste risico’s zodat je snel weer op de weg zit.

Inventaris/goederen
Je eigen goederen aanwezig in je bedrijfspand, en de goederen die je maakt of op voorraad hebt, zijn bij elkaar veel geld waard. Denk hierbij aan je houtvoorraad, elektrisch gereedschap, ladders en bevestigingsmateriaal. Zonder je bedrijfsmiddelen heb je geen bedrijf. Door onverwachte gebeurtenissen zoals hevige regenval, brand, inbraak en storm kunnen deze goederen beschadigd of totaal verloren raken. Met de Inventaris/goederenverzekering verzeker je tegen beschadiging of verlies door deze onverwachte gebeurtenissen.

Vervoer eigen goederen
Je bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je gereedschappen en materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand
Als klussenbedrijf heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een geschil met een klant over het betalen van de nota of de overeenkomst met klanten. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als klusser ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als je door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Premievoorbeeld: Klussenbedrijf

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:
 • Bruto jaaromzet: € 50.000
 • Inventaris/goederen: € 20.000
 • Vervoer goederen: verzekerd bedrag per bestelauto € 7.500
 • Bestelauto: waarde € 22.445
 • Schadevrije jaren: 10, volledig casco

Maandpremie:

150,99 Inclusief 8% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.
 • Aansprakelijkheid: € 27,65
 • CAR en Montage: € 30,16
 • Bestelauto: € 76,04
 • Inventaris/goederen: € 8,01
 • Vervoer eigen goederen: € 9,13

Direct een adviseur die je te woord staat!

Wij zijn deskundig op het gebied van verzekeringen voor klussenbedrijven. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze klussenbedrijf verzekeringen heb je een uitstekende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en vakkundig afgewikkeld. Ons advies begint met een risico-inventarisatie op maat. Bij voorkeur bij jou op locatie. Niet ieder risico hoeft verzekerd te worden. Wij bepalen samen met jou welke risico’s je verantwoord kunt nemen en welke bij voorkeur verzekerd moeten worden.

Stel Remco een vraag: