fbpx

Wij zijn goed bekend met de wereld van transport en logistiek. Wij weten waar we het over hebben als het over jouw bedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Belangrijk is dat de verzekeringen precies aansluiten op jouw activiteiten als logistiek dienstverlener. Reden waarom wij een maatwerk aanbieding doen, waarbij alle activiteiten van jouw onderneming in beeld zijn gebracht.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Logistieke Dienstverlening Verzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Logistieke Dienstverlening Verzekering

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Remco helpt je graag!

Wij zijn goed bekend met de wereld van transport en logistiek. Wij weten waar we het over hebben als het over jouw bedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Belangrijk is dat de verzekeringen precies aansluiten op jouw activiteiten als logistiek dienstverlener. Reden waarom wij een maatwerk aanbieding doen, waarbij alle activiteiten van jouw onderneming in beeld zijn gebracht.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Verzekeringspakket
Logistieke Dienstverlening

JW Verzekeringen

Je zorgt voor de toelevering aan de klant. Je richt je op het vervoerstraject inclusief laden, vervoer, overslag en lossen. Mogelijk neem je ook nog een stuk opslag voor je rekening.

Als logistiek dienstverlener draait het om planning, betrouwbaarheid en vakmanschap. Als logistiek dienstverlener wil je dat je klanten tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat de lading goed en volgens plan aankomt. Daarnaast wil je gerust zijn over het voortbestaan van je bedrijf. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s die jouw bedrijf loopt en de mogelijke oplossingen hiervoor. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden.

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn deskundig op het gebied van verzekeringen voor logistieke dienstverleners. Of het nu bij voorbeeld gaat om transport, expeditie, warehousing of labeling en orderpicking. Wij kennen de logistieke sector als geen ander. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze verzekeringen voor logistieke dienstverleners heb je een uitstekende en sluitende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en deskundig afgewikkeld. Zo nodig regelen wij een voorschot bij de verzekeraar, als je na een grote schade snel geld nodig om het voortbestaan van je bedrijf zeker te stellen. Ons advies begint met een risico-inventarisatie op maat. Bij voorkeur bij jou op locatie. Niet ieder risico hoeft verzekerd te worden. Wij bepalen samen met jou welke risico’s je verantwoord kunt nemen en welke bij voorkeur verzekerd moeten worden. Het enige risico waarvoor wij geen verzekering kunnen bieden, betreft het vinden van een baan in de logistieke sector.

Wij kunnen veel activiteiten verzekeren zoals, containervervoer, stukgoederenvervoer, bulk-en tankvervoer, koel- en vriesvervoer, bedrijfsverhuizingen, opslagactiviteiten en dergelijke.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als logistiek dienstverlener

De meest voorkomende verzekeringen voor een logistiek dienstverlener:

Aansprakelijkheidsverzekering voor de logistiek

Als logistiek dienstverlener ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Je bent ook verzekerd als een medewerker letsel oploopt onder werktijd. Bijvoorbeeld als een van jouw mensen bij het lossen van de vrachtauto van de laadklep afvalt en hierbij letsel oploopt.

Bestel- en vrachtauto verzekering logistiek

Alles in je werk draait om je auto. Je bent hier daarom zuinig op en als je schade hebt of langs de weg staat, wil je snel weer op weg geholpen worden. Als je auto beschadigd is, dan regelen wij de schade snel en vakkundig, zodat je gauw weer onderweg bent.

Onderweg kan er altijd wat gebeuren met je auto. Denk aan een medewerker die een botsing veroorzaakt. Niet handig als je op weg bent naar het losadres om goederen af te leveren. Onze verzekering beschermt je voor de grootste risico’s en draagt zorg voor vervangend vervoer, zodat je snel weer op de weg zit.

Vervoerdersaansprakelijkheid Logistiek

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering dekt de aansprakelijkheid voor schade aan de vervoerde goederen. De aansprakelijkheid is gebaseerd op de wet, vervoersvoorwaarden (AVC en CMR) en/of opslagvoorwaarden (LSV). In deze voorwaarden is een limitering (euro’s per kilo) voor aansprakelijkheid opgenomen. Naast wegvervoer, laden en lossen en opslag kunnen ook activiteiten als inpakken, overpakken, sealen en assemblage verzekerd worden.

Voor vervoer binnen Nederland gelden de Algemene Vervoerscondities (AVC) en de wet. De vervoerdersaansprakelijk bij grensoverschrijdend vervoer kan worden gesteld volgens de Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg (CMR).

Extra dekkingen zijn opgenomen voor schade aan geleend hulpmateriaal, persoonlijke spullen van de chauffeurs, opruimingskosten en vernietigingskosten van goederen.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw verzekering
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand
Als logistiek dienstverlener heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil over een ladingschade of over het betalen van een openstaande nota. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als logistiek dienstverlener ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als je door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Premievoorbeeld: Logistiek dienstverlener van meubels

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Tarieven in de kolom hiernaast zijn gebaseerd op de volgende waardes:

 • Opslag van meubels, voorraadbeheer, bezorgplanning, aflevering en plaatsing.
 • Bruto jaaromzet: € 100.000
 • Vervoerdersaansprakelijkheid:
  – Vrachtomzet € 80.000
  – Verzekerd bedrag opslag € 50.000
  – AVC en LSV condities
 • Bestelauto: waarde € 29.500, 14 schadevrije jaren, volledig casco + SVI
 • Bestelauto: waarde € 32.650, 14 schadevrije jaren, volledig casco + SVI
 • Bestelauto: 3 stuks, waarde €26.000 per stuk, 14 schadevrije jaren, volledig casco
 • Inventaris/goederen: € 25.000

Voorbeeld maandpremie: € 360,79

De premies zijn inclusief 8% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.

 • Aansprakelijkheid: € 33,88
 • Inventaris/goederen: € 14,52
 • Vervoerdersaansprakelijkheid: € 60,00
 • Bestelauto: € 99,64
 • Bestelauto: € 152,75

Onze Transportreferenties

CAN-Transport & Logistics

CAN-Transport & Logistics is gespecialiseerd in zendingen, van brieven, pakketten tot pallets.

FreshFoods Logistics

FreshFoods Logistics is gespecialiseerd in koel- en vrieslogistiek

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van de logistieke dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle activiteiten in de logistieke dienstverlening. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor installatiebedrijven voor jouw als klant.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen