fbpx
JW verzekeringen

Risicomanagement

Risicomanagement

Risicomanagement

Als ondernemer toon je lef en neemt je risico’s. Wij helpen je deze risico’s in kaart te brengen en goed op waarde te schatten. Wij streven een duurzame totaalrelatie met onze klanten na. Als totaalrelatie kunnen wij je beter adviseren en bij schade beter van dienst zijn. Risicobeheersing is onderdeel van onze dienstverlening.

 • Nuchter & realistisch

  Een periodieke en beheersbare aanpak

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

 • Gespecialiseerd in zakelijk

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Ondernemend

  Onze medewerkers denken met je mee

Vandaag nog een offerte? Vul het formulier in!

Een van onze specialisten zal tussen 16:00 – 18:00 telefonisch contact met je opnemen. 

Offerte aanvragen

Spreek een specialist binnen
0 uur
Locatiebezoek
0 minuten
Risicoanalyse binnen
0 dagen

Wat is risicomanagement?

Risicomanagement zorgt voor beheersing van risico’s en is veel meer dan alleen verzekeren. De maatschappij verandert snel, wet- en regelgeving wordt continue aangepast en de markt blijft in beweging. Dit geeft nieuwe en interessante kansen. Ook je bedrijf verandert. Andere activiteiten, nieuwe afzetgebieden, meer personeel of een bedrijfsovername. Aan al deze ontwikkelingen zijn risico’s verbonden. Risico’s die van invloed kunnen zijn op de continuïteit van je bedrijf. Het is zaak om risico’s in kaart te brengen en te wegen. Wat is de kans dat een risico zich voordoet en wat is de impact hiervan? Voorkomen is beter dan genezen. En waar nodig is het zaak om risico’s met een verzekering af te dekken, zodat de continuïteit van je bedrijf niet in gevaar komt.

Direct een adviseur die je te woord staat!

Hoe doen wij risicomanagement? Wij hebben hier onze eigen kijk op. Nuchter, realistisch en ondernemend. Hiervoor is een stappenplan ontwikkeld. Zo brengen wij samen met jou de risico’s in kaart en bepalen wij welke risico’s kunnen worden genomen, voorkomen, beperkt of verzekerd. Dit doen wij periodiek, zodat risico’s beheersbaar blijven. Onze specialist in risicomanagement Remco helpt je hier graag bij!

Stel Remco een vraag:

Wanneer risicomanagement uitvoeren?

Het is eigenlijk relevant in elke fase van je onderneming, van de opstartfase tot aan de standaardisatiefase. Het is een continu proces. Het is zaak dat wij weten wat er speelt binnen jouw bedrijf, zodat wij tijdig en concreet kunnen adviseren over het beheersen van je risico’s. Afhankelijk van de activiteiten en de omvang van je bedrijf nemen wij je risico’s jaarlijks of tweejaarlijks door.

Risicomanagement zonder verzekeringsoplossing?

Wij voeren risicomanagement ook als je geen klant bij ons bent of wordt. Hiervoor rekenen wij dan wel redelijke kosten. Kosten die afhankelijk zijn van de omvang en de activiteiten van je onderneming.

Interesse?

Ga deze maand nog met risicomanagement aan de gang. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op: 072-743 3817. Wij helpen je graag. je bereikt ons op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur. Mailen kan ook naar info@jwverzekeringen.nl. Voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte kunt je bovenstaand formulier invullen.