fbpx
JW verzekeringen

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw schildersbedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als vakschilder.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Schildersbedrijf Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Schildersbedrijf Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Direct in contact met specialist
Remco helpt je graag!

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw schildersbedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als vakschilder.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Direct persoonlijk advies

Specialist in het
Verzekeren van schilders

Wij zijn deskundig op het gebied van verzekeringen voor schildersbedrijven. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze schildersverzekeringen heb je een uitstekende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en vakkundig afgewikkeld. Ons advies begint met een risico-inventarisatie op maat. Bij voorkeur bij jou op locatie. Niet ieder risico hoeft verzekerd te worden. Wij bepalen samen met jou welke risico’s je verantwoord kunt nemen en welke bij voorkeur verzekerd moeten worden. Wij verzekeren ook bedrijven met coating voorzieningen. 

 • Gespecialiseerd in bouw

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Ondernemend

  Onze medewerkers denken met je mee

 • Nuchter & realistisch

  Een periodieke en beheersbare aanpak

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Verzekeringspakket Schilders Afsluiten

Als professioneel schilder draait het om kwaliteit en vakmanschap. De mooie bolle glans van een pas geschilderde voordeur en strakke kozijnen. Goed schilderwerk maakt het plaatje helemaal compleet. En steeds meer vragen klanten om duurzaam schilderwerk. Als vakman wil je dat je klanten tevreden zijn over de gehele gang van zaken en het geleverde werk. Daarnaast wil je gerust zijn over het voortbestaan van je bedrijf. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s die jouw bedrijf loopt en de mogelijke oplossingen hiervoor. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden. 

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw schildersbedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als vakschilder. Ook logische nevenwerkzaamheden zoals behangen, glaszetten, verkoop van schildersartikelen en kleur- en stijladvies zijn meeverzekerd.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als schildersbedrijf

De meest voorkomende verzekeringen voor een schildersbedrijf zijn:

Aansprakelijkheidsverzekering Schilder

Als schilder ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Bijvoorbeeld als een van jouw mensen per ongeluk een blik verf van de steiger laat vallen en hierbij de auto van jouw klant beschadigt. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade.

Bestelbus verzekering voor schilder

Zit jij of je medewerkers geregeld op de weg? Dan kan er altijd wat gebeuren met je personen- en/of bestelauto(‘s). Denk aan een medewerker die een botsing veroorzaakt. Of je auto wordt gestolen of raakt beschadigd door een brand. Niet handig als je naar de verfgroothandel moet om verfbenodigdheden en schildersmaterialen in te slaan. Onze autoverzekering beschermt je voor de grootste risico’s zodat je snel weer op de weg zit.

Inventaris verzekering voor schilders

Je eigen goederen aanwezig in je bedrijfspand, en de goederen die je maakt of op voorraad hebt, zijn bij elkaar veel geld waard. Denk hierbij aan je verfvoorraad, elektrisch gereedschap, ladders en steigers. Zonder je bedrijfsmiddelen heb je geen bedrijf. Door onverwachte gebeurtenissen zoals hevige regenval, brand, inbraak en storm kunnen deze goederen beschadigd of totaal verloren raken. Met de Inventaris/goederenverzekering verzeker je tegen beschadiging of verlies door deze onverwachte gebeurtenissen.

Vervoer eigen goederen

Je bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je gereedschappen en materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw verzekering
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand
Als schilder heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil met een klant over het betalen van de nota of het inbrengen van leveringsvoorwaarden. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als schilder ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als je door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Premievoorbeeld: Schildersbedrijf

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:
 • Bruto jaaromzet: € 100.000
 • Bestelauto: waarde €22.810, 14 schadevrije jaren, casco
 • Inventaris/goederen: € 20.000
 • Vervoer goederen: verzekerd bedrag per bestelauto € 7.500

Maandpremie:

129,33 Inclusief 8% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.
 • Aansprakelijkheid: € 66,86
 • Bestelauto: € 43,28
 • Inventaris/goederen: € 6,82
 • Vervoer eigen goederen: € 12,37

Wij zijn gespecialiseerd in bouwbedrijf verzekeringen.

Ben je op zoek naar een verzekering voor schilders? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bouw- & installatie activiteiten. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor installatiebedrijven voor jouw als klant.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen