JW verzekeringen

Schoonmaakbedrijf Verzekeren

Schoonmaakbedrijf Verzekeren

Verzekeringspakket Schoonmaakbedrijven

Het verzekeren van schoonmaakbedrijven is een vak apart. Als professional in de schoonmaakbranche weet je dat het pand van jouw klant een visitekaartje is. Een goed onderhouden gebouw geeft een goede eerste indruk. Ook weet je als geen ander wat, hoe en wanneer moet worden schoongemaakt. Uiteindelijk wil je dat je klanten tevreden zijn over het proces en het geleverde schoonmaakwerk. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s en mogelijke oplossingen. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden.

Wij zijn goed bekend met de schoonmaakbranche en weten waar we het over hebben als het over jouw schoonmaakbedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als schoonmaakbedrijf. Ook logische nevenwerkzaamheden zoals cleanroom-reiniging, vloeronderhoud en glasbewassing zijn meeverzekerd.

Offerte aanvragen

Wat kunnen wij voor je doen?
Wij zijn deskundig op het gebied van verzekeringen voor schoonmaakondernemers. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze verzekeringen voor schoonmaakbedrijven heb je een uitstekende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en vakkundig afgewikkeld. Ons advies begint met een risico-inventarisatie op maat. Bij voorkeur bij jou op locatie. Niet ieder risico hoeft verzekerd te worden. Wij bepalen samen met jou welke risico’s je verantwoord kunt nemen en welke bij voorkeur verzekerd moeten worden.

Afspraak maken?
In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als schoonmaakbedrijf

De meest voorkomende verzekeringen voor schoonmaakbedrijven zijn:

Aansprakelijkheidsverzekering Schoonmaker

Als schoonmaakbedrijf ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Bijvoorbeeld als een van jouw mensen per ongeluk met de schrobzuigmachine de automatische schuifdeur van jouw klant beschadigt. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade.

Motorrijtuigen Verzekering Schoonmaakbranche

Zit jij of je medewerkers veel op de weg? Dan kan er altijd wat gebeuren met je personen- en/of bestelauto(s). Denk aan een medewerker die een botsing veroorzaakt. Of je auto wordt gestolen of raakt beschadigd door een brand. Niet handig als je naar een kinderdagverblijf onderweg bent om het pand schoon te maken. Onze autoverzekering beschermt je voor de grootste risico’s zodat je zo snel weer op de weg zit.

Vervoer eigen goederen

Je personen- of bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je schoonmaakmachines en -materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Verkeersschade

Je medewerkers kunnen tijdens het werk of bij het reizen van en naar het werk een ongeval krijgen in het verkeer. Bijvoorbeeld met de auto, op de fiets of gewoon te voet. Als werkgever moet je meestal alle schade van je werknemer na een verkeersongeval vergoeden. En die kosten kunnen heel hoog oplopen. Zeker als je medewerker tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt raakt. Vanzelfsprekend heb je een aansprakelijkheids- en autoverzekering. Maar daarmee is het risico dat je loopt op schadevergoeding nog niet of niet volledig verzekerd. Met een Verkeersschadeverzekering worden alle kosten vergoed.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Verzekering voor bedrijfsgebouw
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Inventaris/goederen
Je eigen goederen aanwezig in je bedrijfspand, en de goederen die je maakt of op voorraad hebt, zijn bij elkaar veel geld waard. Denk hierbij aan allerlei schoonmaakmachines en -materialen. Zonder je bedrijfsmiddelen heb je geen bedrijf. Door onverwachte gebeurtenissen zoals hevige regenval, brand, inbraak en storm kunnen deze goederen beschadigd totaal verloren raken. Met de Inventaris/goederenverzekering verzeker je tegen beschadiging of verlies door deze onverwachte gebeurtenissen.

Rechtsbijstand Verzekering Schoonmaker
Als schoonmaakbedrijf heb je met veel verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil met een klant over het betalen van de nota of het inbrengen van leveringsvoorwaarden. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen. Soms wil je alleen juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar. Ook incassobijstand kan worden meeverzekerd. Dan maak je je niet meer druk over niet (op tijd) betalende klanten.

Premievoorbeeld: Schildersbedrijf

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Tarieven in de kolom hiernaast zijn gebaseerd op de volgende waardes:

  • Bruto jaaromzet: € 500.000
  • Medewerkers: 4 personen
  • Bestelauto: 2 stuks, waarde €26.000 per stuk, 14 schadevrije jaren, volledig casco
  • Inventaris/goederen: € 30.000
  • Vervoer goederen: verzekerd bedrag per bestelauto € 5.000

Voorbeeld maandpremie: € 200,67

De premies zijn inclusief 8% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.

  • Aansprakelijkheid: € 82,49
  • Bestelauto (2x): € 91,17
  • Inventaris/goederen: € 6,68
  • Vervoer eigen goederen (2x): € 12,91
  • Verkeersschade: 7,42