fbpx

Bescherm jouw tegelzetbedrijf met onze op maat gemaakte verzekeringen. Ontdek de verschillende verzekeringsoplossingen die wij bieden en sluit vandaag nog af bij dé specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen: JW Verzekeringen

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Tegelzetbedrijf verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Tegelzetbedrijf verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Tegelzetbedrijf verzekeren

Bescherm jouw tegelzetbedrijf met onze op maat gemaakte verzekeringen. Ontdek de verschillende verzekeringsoplossingen die wij bieden en sluit vandaag nog af bij dé specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen: JW Verzekeringen

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Direct persoonlijk advies

Specialist in verzekeringen
voor tegelzetbedrijven

Als tegelzetter is het van groot belang om je bedrijf goed te beschermen tegen onverwachte kosten. Dit kun je doen door het afsluiten van de juiste verzekeringen. Bij JW Verzekeringen bieden wij op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor tegelzetbedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan aansprakelijkheidsverzekeringen, maar ook aan verzekeringen voor schade aan gereedschap en materialen.

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste verzekeringen voor jouw tegelzetbedrijf. We begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, daarom bieden wij oplossingen op maat. Zo weet je zeker dat je altijd goed verzekerd bent en kun je met een gerust hart aan de slag. Sluit vandaag nog jouw verzekering af bij dé specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen: JW Verzekeringen.

 • Gespecialiseerd in bouw

  Onze specialisten zijn zeer kundig

 • Ondernemend

  Onze medewerkers denken met je mee

 • Nuchter & realistisch

  Een periodieke en beheersbare aanpak

 • Gecertificeerd Personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken Direct verzekering afsluiten

Installatiebedrijven verzekeringspakket

Als specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen begrijpen wij bij JW Verzekeringen als geen ander hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn als eigenaar van een tegelzetbedrijf. Met ons Tegelzetbedrijf Verzekeringspakket heb je alle benodigde verzekeringen in één keer geregeld. Dit pakket bevat op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de risico’s die horen bij het runnen van een tegelzetbedrijf.

Zo biedt ons verzekeringspakket onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, een inventaris- en goederenverzekering, en een bedrijfsschadeverzekering. Hiermee ben je niet alleen verzekerd tegen schade aan je gereedschap en materialen, maar ook tegen financiële gevolgen van eventuele bedrijfsstagnatie.

Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van het perfecte verzekeringspakket voor jouw tegelzetbedrijf. Sluit vandaag nog jouw Tegelzetbedrijf Verzekeringspakket af bij dé specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen: JW Verzekeringen. Zo kun je met een gerust hart aan de slag en je volledig richten op jouw bedrijfsactiviteiten.

Afspraak maken?

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Welke verzekeringen kun je afsluiten als tegelzetbedrijf?

De meest voorkomende verzekeringen voor een tegelzetbedrijf in verwarming en luchtbehandeling:

Aansprakelijkheidsverzekering tegelzetbedrijf

Een aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijke verzekering voor een tegelzetbedrijf. Met deze verzekering ben je namelijk gedekt voor schade die jij of een van jouw medewerkers aanricht aan derden. Denk bijvoorbeeld aan schade aan eigendommen van klanten of andere partijen. Als tegelzetbedrijf loop je immers het risico dat er tijdens de werkzaamheden schade wordt veroorzaakt aan het pand of de eigendommen van anderen. Bij JW Verzekeringen begrijpen wij als specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen dat een aansprakelijkheidsverzekering essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij specifiek voor tegelzetbedrijven een aansprakelijkheidsverzekering op maat. Zo ben je verzekerd van een optimale dekking die past bij de specifieke risico's van jouw bedrijf. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van het perfecte verzekeringspakket voor jouw tegelzetbedrijf. Sluit vandaag nog jouw aansprakelijkheidsverzekering af bij dé specialist in tegelzetbedrijf verzekeringen: JW Verzekeringen. Zo kun je met een gerust hart aan de slag en je volledig richten op jouw bedrijfsactiviteiten.

CAR- en Montageverzekering voor installatiebedrijf

Een CAR- en Montageverzekering biedt dekking voor schade aan het werk zelf. Het bouwproject kan op vele manieren worden beschadigd. Bijvoorbeeld schade door diefstal, brand, vandalisme of storm. Ook ben je verzekerd als je schade hebt gemaakt door verkeerd te werken, een zogenaamde uitvoeringsfout. Een CAR- en Montageverzekering dekt bijna alle materiële schade op de werkplaats.

Veel installateurs beschikken vaak alleen over een aansprakelijkheidsverzekering. Maar die biedt geen dekking voor schade aan het eigen uitgevoerde werk. En vertrouwen op de CAR- en Montageverzekering van de hoofdaannemer is vaak niet slim. De dekking hangt af van de verzekering die de hoofdaannemer heeft afgesloten. En je kan als onderaannemer de schade vaak niet zelf (rechtstreeks) claimen op de verzekering van de hoofdaannemer, waardoor de schade evengoed voor jouw rekening komt. Daarom adviseren wij bijna altijd om een CAR- en Montageverzekering af te sluiten.

Bestelauto verzekering voor installateurs

Zit jij of zitten jouw medewerkers geregeld op de weg? Dan kan er altijd wat gebeuren met je bestelauto. Denk aan een medewerker die een botsing veroorzaakt. Of je auto wordt gestolen of raakt beschadigd door een brand. Niet handig als je naar de technische groothandel moet om cv-installaties in te slaan. Onze autoverzekering beschermt je voor de grootste risico’s zodat je snel weer op de weg zit.

Inventaris & goederen verzekeren

Je eigen goederen aanwezig in je bedrijfspand, en de goederen die je maakt of op voorraad hebt, zijn bij elkaar veel geld waard. Denk hierbij aan je elektrisch gereedschap, ladders en steigers. En je goederen in (tijdelijke) voorraad, bijvoorbeeld warmtepompen. Zonder je bedrijfsmiddelen heb je geen bedrijf. Door onverwachte gebeurtenissen zoals hevige regenval, brand, inbraak en storm kunnen deze goederen beschadigd of totaal verloren raken. Met de Inventaris/goederenverzekering verzeker je tegen beschadiging of verlies door deze onverwachte gebeurtenissen.

Vervoer eigen goederen

Je bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je gereedschappen en materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Overige verzekeringen

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw verzekering
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand verzekering
Als installateur heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil met een klant over het betalen van de nota of het inbrengen van leveringsvoorwaarden. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als installateur ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als je door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Premievoorbeeld: Installatiebedrijf verwarming en klimaat

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:

 • Bruto jaaromzet: € 100.000
 • CAR-dekking:
  – Werk
  – Bestaande eigendommen opdrachtgever
  – Hulpmaterieel
  – Transport
  – Eigendommen directie en personeel
 • Bestelauto: waarde €22.810, 14 schadevrije jaren, volledig casco
 • Inventaris/goederen: € 20.000
 • Vervoer goederen: verzekerd bedrag per bestelauto € 7.500

Voorbeeld maandpremie: € 156,29

De premies zijn inclusief 8% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.

 • Aansprakelijkheid: € 65,43
 • Bestelauto: € 42,36
 • CAR en Montage: € 32,14
 • Inventaris/goederen: € 6,68
 • Vervoer eigen goederen: € 9,68

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de verzekering voor installateurs

Bedrijven in de installatietechniek. Een algemene benaming voor diverse werkzaamheden die onder installatietechniek vallen. Een installatiebedrijf brengt installaties aan in woningen, utiliteit en industrie. Hieronder vallen technische professionals zoals loodgieters, elektriciens, installateurs van bijvoorbeeld verwarming en luchtbehandeling, zonnepanelen, warmtepompen en CV-ketels.

Het verzekeringspakket is geschikt voor zelfstandigen zonder personeel (zzp) en het midden- en kleinbedrijven (mkb) tot grofweg 100 medewerkers en een omzet tot € 5.000.000 per jaar. 

De meest voorkomende verzekeringen zijn over het algemeen een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een CAR- en montageverzekering, een autoverzekering, een vervoer van eigen goederen verzekering en een inventaris-/goederenverzekering. Welke verzekeringen u afsluit hangt af van uw werkzaamheden en de risico’s die jouw bedrijf hierbij loopt.

De CAR- en Montageverzekering verzekering biedt een zeer ruime dekking voor schade die ontstaat door beschadiging van het werk tijdens de montage. De schade kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld installatie-, ontwerp- en constructiefouten. Een CAR- en Montageverzekering dekt bijna alle materiële schade op de werkplaats.

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt alleen schade die aan anderen wordt toegebracht. Materiele schade en letselschade. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven geeft geen dekking voor schade aan het werk zelf. Daarentegen biedt de CAR- en Montageverzekering wel dekking voor schade aan het eigen installatiewerk/-project.

Een eigen CAR- en Motageverzekering geeft de zekerheid dat het door jou uitgevoerde werk verzekerd is. Je bent dan niet afhankelijk van de verzekeringsdekking van de hoofdaannemer.

 • De verzekeringen zijn toegesneden op de bedrijfsactiviteiten van het installatiebedrijf.
 • De verzekeringen zijn indien mogelijk ondergebracht in één verzekeringspakket.
 • Dit pakket kent een pakketkortingsregeleng, hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting.
 • De verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwbedrijf verzekeringen.

Ben je op zoek naar een verzekering voor installateurs? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van alle soorten bouw- & installatie activiteiten. Wij vergelijken alle verzekeraars en vinden zo de best passende verzekering voor installatiebedrijven voor jouw als klant.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

Fijn dat we alle verzekeringen gecombineerd bij JW Verzekering hebben kunnen onderbrengen voor een mooi scherp tarief en daarbij horende extra pakketkorting. Een fijne samenwerking. 

Erik Schouten

Klant JW Verzekeringen