fbpx
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Timmerbedrijf Verzekeren

Vraag offerte aan, we nemen binnen 30 minuten contact met je op!

Timmerbedrijf Verzekeren? Remco is specialist in het verzekeren van timmerbedrijven. Kom direct in contact met Remco voor het beste advies en de beste deal.

Remco

Adviseur Zakelijk

Timmerbedrijf Verzekeren

Ontvang binnen 30
minuten een offerte!

Direct in contact met specialist
Remco helpt je graag!

Timmerbedrijf Verzekeren? Remco is specialist in het verzekeren van timmerbedrijven. Kom direct in contact met Remco voor het beste advies en de beste deal.

Remco

Adviseur Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - Uw Specialist Remco Teerhuis

Specialist in het verzekeren van timmerbedrijven

Terugbelverzoek

Je wordt binnen 15 minuten teruggebeld

Laat je gegevens achter!

Alle verzekeraars vergelijken
Direct verzekering afsluiten

Verzekeringspakket Timmerbedrijf

Bij een timmerbedrijf gaat het om kwaliteit en vakmanschap. Aan een kozijn, dakkapel en spouwblad worden tegenwoordig hoge kwaliteitseisen gesteld. Denk aan isolatie, techniek, veiligheid en gebruikscomfort. En klanten vragen om duurzaam timmerwerk dat aan gecertificeerde kwaliteitsnormen voldoet. Als vakman wil je dat je klanten tevreden zijn over de gehele gang van zaken en het geleverde werk. Daarnaast wil je gerust zijn over het voortbestaan van je bedrijf. Graag helpen wij je om deze doelen te behalen. Hierbij passen wij een stuk risicomanagement toe, waardoor je inzicht krijgt in de risico’s die jouw bedrijf loopt en de mogelijke oplossingen hiervoor. Denk hierbij niet alleen aan verzekeringsoplossingen. Bepaalde risico’s kunnen verantwoord zelf genomen worden.

Wij zijn goed bekend met de bouwwereld en weten waar we het over hebben als het over jouw timmerbedrijf gaat. En bieden je met goed op elkaar afgestemde verzekeringsproducten een uitstekende dekking. Specifiek voor jou als timmerbedrijf. Ook logische nevenwerkzaamheden zoals een schilderwerk, kitten en dergelijke  zijn meeverzekerd.

Premievoorbeelden:
Timmerbedrijf Verzekeren

De premie is van meerdere factoren afhankelijk van de waarde. Een aantal factoren hebben wij onderaan benoemd.

Voorbeeld factoren:

> Tarieven zijn gebaseerd op de volgende waardes:
  • Bruto jaaromzet: € 150.000
  • Bestelauto: waarde €26.750
  • 10 schadevrije jaren, volledig casco
  • Inventaris/goederen: € 20.000
  • Vervoer goederen: verzekerd bedragbestelauto € 7.500

Maandpremie

€132,79 Inclusief 6% pakketkorting en 21% assurantiebelasting.
  • Aansprakelijkheid: € 36,67
  • Bestelauto: € 73,50
  • Inventaris/goederen: € 10,26
  • Vervoer eigen goederen: € 12,37
Welke verzekeringen kun je afsluiten als timmerbedrijf?

Als timmerman ben je aansprakelijk als jij of je werknemer schade veroorzaakt aan personen of goederen van anderen. Bijvoorbeeld als een kozijn omvalt en hierbij de parketvloer jouw klant beschadigt. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt dan de schade. 

Zit jij of je medewerkers geregeld op de weg? Dan kan er altijd wat gebeuren met je personen- en/of bestelauto(‘s). Denk aan een medewerker die een botsing veroorzaakt. Of je auto wordt gestolen of raakt beschadigd door een brand. Niet handig als je naar de houthandel moet om plaatmateriaal in te slaan. Onze autoverzekering beschermt je voor de grootste risico’s zodat je snel weer op de weg zit.

Je eigen goederen aanwezig in je bedrijfspand, en de goederen die je maakt of op voorraad hebt, zijn bij elkaar veel geld waard. Denk hierbij aan je houtvoorraad, elektrisch gereedschap, ladders en bevestigingsmateriaal. Zonder je bedrijfsmiddelen heb je geen bedrijf. Door onverwachte gebeurtenissen zoals hevige regenval, brand, inbraak en storm kunnen deze goederen beschadigd of totaal verloren raken. Met de Inventaris/goederenverzekering verzeker je tegen beschadiging of verlies door deze onverwachte gebeurtenissen.

Je bestelauto is meer dan alleen een vervoermiddel, je bewaart er vaak ook je gereedschappen en materialen in. Wat als er wordt ingebroken in je auto? Of als je spullen beschadigt raken door een aanrijding? Met een Vervoerverzekering Eigen Goederen zijn je gereedschappen en goederen goed verzekerd, dag en nacht.

Ook zijn er mogelijkheden om de onderstaande verzekeringen via ons af te sluiten.

Bedrijfsgebouw
Een bedrijfsgebouw is een waardevol bezit. Nodig voor de uitoefening van je bedrijf. Een grote schade kan dit in gevaar brengen. Stel dat je te maken krijgt met een flinke brand- of stormschade. De kosten om je bedrijfsgebouw te herstellen of herbouwen zijn aanzienlijk. Met een bedrijfsgebouwverzekering worden alle kosten vergoed.

Rechtsbijstand
Als timmerbedrijf heb je met verschillende partijen te maken. De kans op een conflict is aanwezig. Denk hierbij aan een conflict met een medewerker, een geschil met een klant over het betalen van de nota of het inbrengen van leveringsvoorwaarden. Je wilt dan juridische hulp kunnen inschakelen, incassobijstand inzetten of juridisch advies inwinnen. Het is dan prettig als je betaalbaar juridisch advies krijgt. Het zelf inroepen van juridische hulp kost veel. Een rechtsbijstandverzekering maakt juridische hulp betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheid
Als schilder ligt een ongeval tijdens het werk altijd op de loer. Als u door een ongeval of ziekte niet meer kunt werken, valt inkomen weg. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt je tegen dit verlies aan inkomen.

Video afspelen over JW Verzekeringen | Bestelauto Verzekering | Vergelijken

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij zijn deskundig op het gebied van verzekeringen voor timmerbedrijven. Graag helpen wij jou met het behalen van je doelen. Met onze timmerbedrijf verzekeringen heb je een uitstekende verzekeringsdekking en wordt eventuele schade snel en vakkundig afgewikkeld. Ons advies begint met een risico-inventarisatie op maat. Bij voorkeur bij jou op locatie. Niet ieder risico hoeft verzekerd te worden. Wij bepalen samen met jou welke risico’s je verantwoord kunt nemen en welke bij voorkeur verzekerd moeten worden. 

Wij zijn gespecialiseerd in verzekering voor timmerbedrijven

In de provincie Noord-Holland kunnen wij kosteloos en vrijblijvend een deskundig adviseur bij je langs laten komen. Ben je gevestigd in een andere provincie? Dan bekijken wij van geval tot geval de mogelijkheden. Hier kunnen wij gezamenlijk een afspraak over maken.

Taxiverzekering adviseur in zakelijke verzekeringen

JW verzekeringen verzorgd voor onze bedrijfsvoertuigen de verzekeringen. Wij zijn goed te spreken over de service en kennis van JW Verzekeringen. Super tevreden. Bedankt JW Verzekeringen

Hawal Hassan

Klant JW Verzekeringen