fbpx

Verhuisbedrijf Verzekeren

Premie berekenen

Premie berekenen


100% de goedkoopste!

We zijn niet aan verzekeraars gebonden, dus kunnen we het voordeligste tarief voor je vinden.

Direct Verzekerd

Regel in slechts 2 minuten je verzekering en onderteken online voor directe dekking.

Zakelijk gebruik

Onze verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven, zowel zakelijk als privé is gebruik toegestaan.

Wij zijn experts op het gebied van het verzekeren van verhuisbedrijven en weten precies wat er nodig is om jouw bedrijf optimaal te beschermen. Met zorgvuldig samengestelde verzekeringsproducten bieden we een uitgebreide dekking die specifiek is afgestemd op jouw verhuisactiviteiten. Of het nu gaat om het transporteren van inboedel, het verpakken van kostbare spullen, of het bieden van opslagfaciliteiten, wij zorgen voor de juiste bescherming.

Remco

Adviseur Zakelijk

Remco - Expat Verzekering

Specialist in verzekeringen
Voor verhuisbedrijven

Verzekering voor verhuisservice

Direct persoonlijk advies

Daarnaast dekken onze verzekeringen ook logische nevenactiviteiten, zoals het aanbieden van verhuisdiensten voor bedrijven, het verhuren van verhuiswagens, het bieden van inpakdiensten, en zelfs het organiseren van tijdelijke opslagruimtes. Met ons brede scala aan verzekeringsproducten kun je met een gerust hart jouw verhuisbedrijf runnen, wetende dat je optimaal beschermd bent tegen mogelijke risico’s.

  • Ondernemend

    Onze medewerkers denken met je mee

Kopstukje Chat formulier JW Verzekeringen

Chat direct met een medewerker

Welke verzekeringen kun je afsluiten als verhuisbedrijf?

De meest voorkomende verzekeringen voor verhuisbedrijven zijn:

Schade aan eigendommen van klanten

Tijdens het verhuisproces bestaat het risico op schade aan de eigendommen van klanten. Dit kan variëren van lichte krassen tot ernstige schade aan waardevolle spullen. Voor dit risico adviseren wij een transportverzekering.

Koeriersverzekering -Verzekering voor zzp-koerier

Transportverzekering

Als je betrokken bent bij verhuizingen, is het verstandig om een transportverzekering voor verhuisbedrijven af te sluiten. Deze dekt schade aan goederen tijdens het transport van meubels.

Letsel aan werknemers

Het tillen van zware meubels en het manoeuvreren in lastige ruimtes kan leiden tot letsel bij werknemers. Dit omvat spierblessures, rugklachten en andere fysieke problemen.
Verhuisbedrijf Verzekeren - Man in een verhuiswagen

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Deze verzekering dekt schade aan derden maar ook (letsel) schade die jouw werknemers oplopen tijdens hun werk. Ook biedt het dekking voor letsel aan personen als gevolg van jouw activiteiten.

Verhuisbedrijf Verzekeren - Afbeelding van chauffeur verhuiswagen

Ziekteverzuimverzekering

Een ziekteverzuimverzekering beschermt bedrijven tegen de financiële gevolgen van langdurig ziekteverzuim van werknemers. Deze verzekering biedt dekking voor de loonkosten die een werkgever moet doorbetalen tijdens ziekteverlof.

Aansprakelijkheid:

Ongevallen tijdens het verhuisproces kunnen leiden tot aansprakelijkheidsclaims. Dit kan variëren van schade aan eigendommen van derden tot letsel aan derden.
Koeriersverzekering -Verzekering voor zzp-koerier

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Deze verzekering dekt schade aan derden. Dit kan materiële en letselschade zijn.

Voertuigongevallen

Verhuisbedrijven maken veelvuldig gebruik van voertuigen. Het risico op verkeersongevallen kan leiden tot schade aan voertuigen, letsel bij werknemers en aansprakelijkheidskwesties.
Een bestelauto verzekeren voor verhuisbedrijven

Bestelautoverzekering

Een bestelauto verzekeren voor verhuisbedrijven kan niet bij alle verzekeraars. Sommige verzekeraars zien verhuisbedrijven als een verhoogd risico en accepteren daardoor geen verhuisbedrijven. Het is belangrijk om de bestelauto wel op de juiste manier te verzekeren. Onze specialisten weten welke verzekeraars wel acceptatie bieden voor verhuisbedrijven tegen goede tarieven.

Verzekering voor Verhuisbedrijven - Familie die aan het verhuizen is.

Vrachtautoverzekering

Een vrachtauto verzekeren voor verhuisbedrijven kan soms best lastig zijn. Je zoekt een goede verzekeringen maar wil niet te veel betalen. Het is belangrijk om de vrachtauto wel op de juiste manier te verzekeren. Onze specialisten vergelijken verschullende verzekeraars op basis van prijs en voorwaarden.

Onze verhuisreferenties

Magic Movers Logo

Magic Movers

Magic Movers is landelijk actief en specialist in grote en kleine verhuizingen.