fbpx
JW verzekeringen

Graag stellen we je voor aan juridisch medewerker Jessica

Graag stellen we je voor aan juridisch medewerker Jessica.

Graag stellen we je voor aan Jessica

Jessica werkt sinds 5 maanden bij JW Verzekeringen. Ze is werkzaam als schadebehandelaar. Tijdens haar interne opleiding, heeft zij veel kennis opgedaan inzake het verkeersrecht.

Voordat ze bij JW Verzekeringen kwam werken, was ze werkzaam als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Ze ondersteunde de advocaten inhoudelijk bij verschillende dossiers en rechtszaken. Ook heeft ze gewerkt als credit collector bij een incassobureau. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het voeren van lastige gesprekken met debiteurs.

De ervaring die Jessica bij haar vorige banen heeft opgedaan, kan zij goed inzetten voor haar huidige functie. Zij helpt de klanten zo goed mogelijk bij het verhalen van de schades, door middel van haar kennis en haar vermogen om inhoudelijk te discussiëren met de tegenpartij.

In haar vrije tijd is ze op het zaalvoetbalveld als keepster te vinden en is zij bezig met haar pre-master Rechtsgeleerdheid aan de universiteit.

Voor alle juridische zaken kan je bij Jessica terecht. Heb je schade? Vervelend, maar je hebt met Jessica wel iemand voor persoonlijk contact en hulp bij het verhalen van schades. Wil je schades voorkomen of weten wat je bij schades moet doen? Ook daar helpt Jessica je graag mee. 

JW Verzekeringen

Meer Nieuws