fbpx
JW verzekeringen

Graag stellen we je voor aan jurist Suzan

Suzan - JW Verzekeringen

Maak kennis met Suzan

Nieuwe collega Suzan gaat als jurist en schadebehandelaar bij JW verzekeringen aan de slag. Suzan gaat voornamelijk klanten ondersteunen bij het afhandelen van schadegevallen en het begeleiden van het hele schadetraject. 

Voordat Suzan bij JW Verzekeringen is komen werken, heeft ze na het behalen van haar HBO-diploma, de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie heeft ze ruim 3 en half jaar gewerkt bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Suzan heeft zodoende kennisgemaakt met juridische-, financiële- en HR-zaken. Na haar studie aan de Universiteit van Amsterdam en haar baan bij het advocatenkantoor, is Suzan 2 en half jaar werkzaam geweest als secretaris bij een maatschappelijke organisatie. 

Kortom, Suzan heeft zodoende mooie ervaringen opgedaan die ze kan meenemen in haar toekomstige werkzaamheden bij JW Verzekeringen. Suzan kan klanten juridisch ondersteunen en adviseren. Heb je bijvoorbeeld te maken met een complex ongeval? Suzan ontneemt al je kopzorgen en zal je bijstaan voor jouw best mogelijk uitkomst.

Suzan is in haar vrij tijd veel te vinden in de sportschool, op het voetbalveld en sinds kort ook op de tennisbaan.

Wij van JW Verzekeringen wensen Suzan heel veel succes en plezier bij ons op kantoor. 

Voor vragen aan Suzan en/of juridische ondersteuning, kan contact opgenomen worden met Suzan via schade@ jwverzekeringen.nl.

JW Verzekeringen

Meer Nieuws