fbpx
JW verzekeringen

Juristen JW nu beschikbaar voor alle Uber- en Bolt chauffeurs

Juristen JW nu beschikbaar voor alle Uber- en Bolt chauffeurs.

Veel Uber– en Bolt chauffeurs hebben een taxiverzekering afgesloten zonder bemiddeling van een tussenpersoon. In dat geval wordt er vaak geen rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Dat betekent dat er via de verzekeraar geen hulp wordt ingeschakeld als jij betrokken raakt bij een schadegeval. Jij zult de schadeafwikkeling dan zelf moeten regelen.

Als jij de schadeafwikkeling zelf moet verzorgen kan dit enorm veel tijd kosten. Je moet alle gegevens en bewijsmiddelen verzamelen, je moet uitzoeken welke partij aansprakelijk is en als het niet mee zit kunnen er discussies of andere problemen ontstaan bij de schadeafwikkeling. Er bestaat dan een goede kans dat jij ten onrechte jouw schade niet vergoed krijgt.

Zoek jij een partij die jouw zorgen uit handen neemt bij een schadegeval? Vanaf nu kunnen alle taxiondernemers de hulp inschakelen van de juristen van JW! Ook als JW niet jouw tussenpersoon is. Deze juristen zullen de schade voor jou op de aansprakelijke tegenpartij verhalen. Dit levert veel voordelen op, zoals:

  • Het regelen van spoedexpertise binnen één werkdag;
  • Het verhalen van jouw bedrijfsschade;
  • Het schadebedrag op voorhand aan jou betalen.

De kosten voor de werkzaamheden van de juristen worden ingediend bij de aansprakelijke tegenpartij. De tegenpartij is verplicht om alle redelijk gemaakte kosten te vergoeden.

Snellere schadeafwikkeling voor Uber- en Bolt taxi’s

Taxiondernemers die betrokken raken bij een schadegeval verdienen een snellere schadeafwikkeling. JW begrijpt heel goed dat jouw voertuig de basis van jouw inkomen is. Daarom schakelen de juristen van JW binnen één werkdag een onafhankelijke NIVRE-expert in. Deze schade-expert stelt het schadebedrag vast. Nadat de expertise is verricht, kun jij jouw voertuig gelijk laten maken. Veel expertisebureaus hebben weken werkachterstand, waardoor de schadeafwikkeling nog langer duurt. JW heeft aparte afspraken met experts voor taxischades, waardoor taxiondernemers voorrang krijgen en zo snel mogelijk worden geholpen.

Bestaande dossiers overnemen

Heb je een lopende schade en wil jij dat de juristen van JW alles voor je uit handen nemen? Whatsapp ons gerust op 0727433817 en wij helpen je direct! Reactie binnen 5 minuten. 

Onze Juristen

Onze juristen staan direct voor je klaar. Direct antwoord op Whatsapp

Bedrijfsschade Uber- en Bolt taxi’s

Als jouw taxi is beschadigd door een andere partij, heb jij als taxiondernemer recht op bedrijfsschade. Dit geldt ook voor taxiondernemers die werken via Uber en Bolt. De juristen van JW zijn gespecialiseerd in het verhalen van bedrijfsschade die voortvloeit uit de stilstand van de taxi. Zij verhalen meer dan 1000 schades per jaar. Zij weten precies waar jij als taxiondernemer recht op hebt.

Versnelde betaling schadebedrag

Als de hoogte van het schadebedrag is vastgesteld, wordt het schadebedrag op de verzekeraar van de tegenpartij verhaald. Het kan lang duren voordat het schadebedrag door deze verzekeraar wordt vergoed. Veel verzekeraars hebben namelijk een werkachterstand van weken tot maanden. Ook kan een betaling lang uitblijven doordat verzekeraars om verschillende redenen weigeren te betalen.

JW biedt de mogelijkheid om schades op voorhand aan jou te betalen nadat de expert langs is geweest. Vandaag heeft jouw voertuig schade opgelopen, morgen is de expert langs geweest en overmorgen staat het schadebedrag op jouw rekening!

JW Verzekeringen

Meer Nieuws